Mijn top 7 Instagram accounts van dit moment

18 april 2018
Mijn top 7 Instagram accounts van dit moment

Hoewel ik echt probeer om niet teveel op mijn telefoon te kijken zijn er soms van die momenten dat ik helemaal los ga. Voor een flinke dosis online inspiratie is Instagram voor mij DE plek waar ik mezelf volledig kan verliezen. Zo kan ik rustig een tijdje zoet zijn met het scrollen door mijn tijdlijn om helemaal blij te worden van alle mooie foto’s. Happy word ik voornamelijk van foto’s van mooie interieurs of van hele creatieve mensen die te gekke dingen kunnen maken of foto’s die een grote glimlach op je gezicht toveren. Uiteraard foto’s van verrukkelijk eten doen mijn hartje ook sneller kloppen, standaard krijg ik meteen trek in iets lekkers. Eerder kon je al op de blog mijn 6 favoriete Insta accounts lezen, iedere dag komen er weer nieuwe toffe accounts bij. Vandaag deel ik mijn 7 nieuwe favoriete accounts van dit moment.

1. Sina – @happygreylucky

Sina van Happy Grey Lucky woont samen met haar man en twee kinderen in Toronto. Ik vind haar foto’s op Instagram altijd zo grappig, samen met haar gezin maakt ze te leuke plaatjes. Waarbij je je soms afvraagt hoe ze het voor elkaar krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld op haar blog Happy Grey Lucky lezen hoe Sina haar eigen kinderen met ducttape aan de muur heeft geplakt. Altijd handig om te weten toch?! 😉

 

2. Souraya Hassan – @bintihome

Souraya is half Nederlands en half Egyptisch, op haar blog en op haar Instagram account geeft ze je dagelijks inspiratie op het gebied van interieur, lifestyle en styling. Haar interieurstijl vind ik héél mooi, zij geeft mij zo vaak leuke ideetjes voor mijn eigen interieur. De interieur video’s die zij deelt vind ik ook een feestje om naar te kijken! Samen met haar interieur blog collega’s Suzanne van En Suus en Anki van Zilverblauw heeft Souraya haar eigen interieurlijn – genaamd WOWN – op de markt gebracht in samenwerking met Kwantum. Als je die nog niet gezien hebt, check snel hier de collectie!

‘Lees ook: Kinderkamer ideeën’

 

3. Pauline – @uitpaulineskeuken

Het water loopt me altijd in de mond als ik de food foto’s van Pauline en haar zus Annika zie. Ook daar kan ik super gelukkig van worden. Je denkt dan toch nog maar aan één ding? ETEN! Ik doe ook regelmatig nieuwe recepten inspiratie op, die je allemaal kunt vinden op de blog Uit Paulines Keuken.

 

4. Erika – @mikodesign

Het toffe van Instagram vind ik dat je zoveel verschillende mensen tegenkomt, die ook nog eens ontzettend creatief zijn. Erika is textielontwerpster en maakt onder andere kant en klare do-it-yourself kits, poppen en miniatuur spulletjes die van ieder poppenhuis een stylish interieur maken. Denk aan ienieminie bankjes met een mini plantje of een stijlvolle mini keuken die zo in de VT wonen kan. Zo knap dat je dit kunt maken! Neem een kijkje op haar site Miko Design en in haar Etsy shop.

 

5. Wildernis – @wildernisamsterdam

Hebben nog meer mensen momenteel last van een planten verslaving? De urban jungle trend is al een tijd aan de gang, maar nog steeds kan ik er geen genoeg van krijgen. En als je het Instagram account van Wildernis hebt gezien wordt dit gevoel alleen nog maar versterkt. Mocht je een keertje in de buurt zijn van Amsterdam, vergeet dan niet om even langs te gaan in de winkel.

 

6. Chloe Fleury – @chloefleury

De Franse illustrator Chloe woont in Los Angeles samen met haar man en twee dochters. Deze dame brengt papier tot leven in 3D objecten, op haar feed zie je de mooiste kunstwerken die zij zelf heeft gemaakt. En krijg je een kijkje in haar persoonlijke leven. Kortom een heel tof account om te volgen met een feed waar je altijd blij van wordt.

‘Lees ook: Knutselen met papier – 10 toffe maar simpele knutselideeën voor kids’

 

7. Linda – @liveloudgirl

Eentje die absoluut niet mag ontbreken in mijn favo lijstje is Linda van Live Loud Girl. Deze Nederlandse interieurstyliste woont in Dubai en verrast je iedere dag met de meest mooie en originele kinderkamer inspiratie.

 

Favoriete Instagram accounts

Er zijn zoveel toffe Instagram accounts om te volgen. Als jij er nog eentje op je lijstje hebt staan die we absoluut niet mogen missen, laat het ons in een reactie weten. 

Natuurlijk zitten wij met Lady Lemonade ook op Instagram! Wil je niks van ons missen, volg ons dan hier!

Mommy Paint - Veilige verf tijdens de zwangerschap en kindvriendelijk
7 Te gekke ontwerpers van geboortekaartjes

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply Souraya | Binti Home Blog 19 april 2018 at 11:24 am

    Wat een lieve vermelding, dankjewel! 🙂 Groot compliment!

  • Laat een reactie achter