Aan de haak geslagen

9 juli 2013

Het is leuk scoren als je bezig bent met de uitzet voor je ongeboren uk. Want in iedere zwangere vrouw zien babydealers een lekkere vette vis, die ze graag binnen hengelen met free gifts. Een kinderwagen levert je al snel een gratis autostoel en verzorgingstas op, bij een kinderstoel komt een zitkussen voor nop en bij een complete kinderkamer krijg je de box cadeau. Je kunt je voorstellen dat ik wat teleurgesteld was met een oersaaie tassenhaak voor aan de kinderwagen, die ik opstreek bij een dure babyfoon.

kinderwagen, haak, kinderwagenhaak, stroller, hook, luvion, onderweg, op pad, tassen, luiertas, baby, kind, wandelwagen, buggy, shoppen, winkelen Maar sinds ik aan de wandel ben met Finn, blijkt die suffe haak à €9,95 zo’n slecht cadeau nog niet. Van mijn handtas, boodschappentas tot aan de opbrengst van een middagje shoppen… Echt al-les hang ik er aan. En ik houd mijn handen vrij voor het besturen van de wagen en struinen tussen de uitverkoopjes! De grote hanger is gemaakt van duurzaam aluminium, waardoor hij licht is en enorm sterk. Je klikt hem gemakkelijk aan je kinderwagen en omdat hij helemaal afsluit, hoef je niet bang te zijn dat iemand er met jouw buit vandoor gaat. De beschermende schuimlaag voorkomt dat de wagen beschadigt. Ik haal hem nooit meer van mijn wagen af!

IJskoud het lekkerst
Lollypop

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter