Aan tafel

9 augustus 2013

Kliederen, knoeien, gooien, bij onze vliegen de doperwtjes en de aardappeltjes regelmatig door de woonkamer. Als ik niet goed oplet dan gaat het bord er ook nog achteraan. Na Reva’s avond eten is het een ravage en sta ik standaard paraat met een snoetedoekje en een nat dweiltje.

Tafelmanieren zijn bij Reva nog ver te zoeken. Eten is nu namelijk nog één grote ontdekkingstocht. Als ik de regel ‘met het bordje en het eten wordt niet gegooid’ enigszins kan overbrengen ben ik al hartstikke blij. Met de lepel proberen wij nu toch een eerste stap te zetten naar netjes eten. Met een beetje hulp van de mooie ‘tuinfee’ lepel verdwijnen de sperziebonen hopelijk als een sprookje vanzelf in Reva’s mond. Of wat dacht je van een heftruck lepel volgeladen met lekker zoete worteltjes, toet, toet. Zo wordt eten met bestek één groot feest.

Met deze speelse en vrolijke besteksetjes wil je dreumes straks alleen nog maar met een mes, vork en lepel eten. Kunnen paps en mams de kleine ook weer eens rustig meenemen naar een restaurant. De tijd van aardappelpuree op de muren en doperwtjes in het haar van de buurvrouw zijn dan hopelijk voorbij.

1. Bulldozer/Heftruck/Voorlader bestek € 18,95 2. Leeuw bestek € 13,50 3. Tuinfee bestek € 18,95 4. Hoppop bestek € 6,10 5. Dino bestek € 25,95 6. Aquablauw bestek € 19,96 7. Rode vrolijke stippen bestek € 13,95 8. Roze cake bestek € 10,- 9. Blauwe mannetjes bestek € 17,95 10. Stapelbare bestek  € 30,75 11. Vrolijk gekleurd bestek €11,95 12. Roze poppetjes bestek € 15,95

 

eten, bestek, bestekset, vork, lepel, mes, baby, kind, kinderbestek, voeding, praktisch, tip, kind, snoetedoekjes, spelen, netjes eten, tafelmanieren, kinderlepel, kindervork, kindermes, wandklok bestek, uiteten met je kind, tafel, diner, restaurant, kraa Wordt je nu zelf ook helemaal enthousiast van al die vrolijke besteksetjes. Wat dacht je dan van deze te gekke kleurrijke wandklok met bestek voor aan de muur in je keuken!


Uniek bordje: designed by...
Vive les frites

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Esther 9 augustus 2013 at 10:05 pm

    superleuk!!!

  • Laat een reactie achter