Bikiniproof in 5 weken: Het resultaat!

21 juli 2015

Toen de eerste zomerse zonnestralen zich door het grijze wolkendek heen priemden, kwam ik erachter dat mijn lijf er nog hélémaal niet klaar voor was. Die lovehandles, blubberbillen, het restje zwangerschapsvet en al die andere overtollige kilo’s die me in de winter warm gehouden hadden, moesten héél snel verdwijnen. Dus ging ik een vijf weken challenge aan bij Size Zero, waar ze je snel en moeiteloos een maatje minder beloven. Voor wie wil weten wat dit programma precies inhoudt: Aan het begin van mijn afvalrace schreef ik er een blog over en die lees je hier. Mijn vijf weken zijn inmiddels voorbij. En nee, ik ben nog steeds geen maatje model. Maar met gepaste trots – en een beetje gene voor mijn allereerste bikini selfie ooit (slik, slik, slik…) – presenteer ik jullie hierbij het resultaat…

afvallen-zwangerschapskilos-dieet-makkelijk-snel-ladylemonade_nl

‘Lees ook: De gouden sport tips.’

Geen filter, geen photoshop, geen ingehouden buik of samengeknepen billen; dit ben ik, zes kilo *whoop whoop* lichter en stukken strakker in mijn vel. Het is me met geen enkel dieet, sportregime of welke afvalpoging dan ook ooit gelukt om binnen een paar weken zoveel kilo af te vallen. Ik voel me echt fantastisch. Misschien denk je: Door die paar kilo?! Maar voor mij betekent het dat dat strakke jurkje nu weer uit de kast mag, dat ik me zelfverzekerder voel in bikini, dat ik van vrienden complimentjes krijg over mijn figuur, dat mijn lief me nog aantrekkelijker vindt (en we niet meer vrijen met het licht uit ;-)), maar bovenal dat ik me gelukkig voel als ik in de spiegel kijk. Met twee jonge kinderen heb ik vaak vijf minuten na het douchen alweer een chocopasta hand op mijn broek staan, kwijl in mijn haar of een beker melk over mijn schoenen. Ook heb ik niet altijd tijd om mijn teennagels te lakken, stoppels te scheren of uitgebreid na te denken over mijn outfit. En dan is het heel fijn als je je ondanks dat alles toch nog aantrekkelijk voelt.

afvallen-zwangerschapskilos-dieet-makkelijk-snel-ladylemonade_nl1

‘Lees ook: Afvallen? Met deze 10 minuten workout voor thuis is je lijf zo back in shape.’

Natuurlijk blijft er altijd wat te wensen over en mag dat buikje van mij nog wat strakker en die benen nog wat slanker. Ik blijf dus één keer per twee weken voor een onderhoudsbeurt naar Size Zero gaan. Na iedere behandeling van 45 minuten merk ik nog steeds dat er weer wat vet is losgetrild en spieren bij gekweekt zijn. Ook is het voor mij een stok achter de deur om gezond te blijven leven en eten en voldoende water te blijven drinken. Over 1,5 halve week ga ik flaneren in Italië. Hopelijk plakken de pizza’s en ijsjes niet meteen weer aan mijn benen, buik en billen vast!

Omgaan met een brutale kleuter
Gezocht: bikini body

Dit vind je misschien ook leuk

5 Reacties

 • Reply Anita 21 juli 2015 at 8:02 am

  Wauw de centimeters worden dus echt minder. Maar wat ik me afvraag wat gebeurd er met de kilo’s?
  Val je ook echt af? En blijvend als je je eetpatroon aanpast natuurlijk….

 • Reply Annemieke 22 juli 2015 at 8:16 pm

  Hoi Anita, ik ben in totaal 6 kilo afgevallen. En dat vind ik best veel op basis van mijn gewicht. Ik eet gezond, af en toe een snoepje ofzo, maar dat moet kunnen, drink voldoende en beweeg. En bij mij blijven de kilo’s weg. Gelukkig!

 • Reply Sanne 31 maart 2016 at 7:11 pm

  Ik ben heel benieuwd hoe het nu is, 9 maanden later. Nog steeds happy? Is je resultaat blijvend?

  • Reply Annemieke 1 april 2016 at 9:16 am

   Hoi Sanne, je drukt me wel met mijn neus op de feiten. Ha ha! Mijn kilo’s zijn tot en met eind vorig jaar weg gebleven. Alleen kwamen toen de feestdagen en heb ik mezelf weer een beetje verloren in lekker eten. Omdat het winter was en ik de extra kilo’s kon verstoppen onder een paar lagen kleding was het niet zo erg. Maar nu de zon weer schijnt, moet ik echt weer aan de bak om er weer net zo gezellig uit te zien als vorig jaar in bikini. Ik ben dus wel weer wat aangekomen, maar dat heb ik aan mezelf te danken. Ai!

 • Reply Sanne 2 april 2016 at 8:52 am

  Hoi Annemieke,
  Oeps 🙂 Dat was niet de bedoeling… maar soms is het wel goed om weer even met beide voeten op de grond te komen 🙂
  Ik ben vooral ook geïnteresseerd of het werkt voor cellulite, waar zo veel lady s mee te maken hebben.

  Ik zie trouwens dat jullie opereren vanuit Haarlem. Stuur mij anders een mailtje. Wij hebben een personal training studio in Alkmaar en hebben fantastisch resultaat bij boksen. Zelf ben ik sportdietist en we brengen in april ons eigen boek uit.
  Misschien kan ik je inspireren op gebied van voeding om jezelf weer terug te vinden?

  oeps, dit is niet wervend bedoeld. Maar ik weet zeker dat je blij gaat worden van training en we hebben nog even voordat die bikini weer aan moet 😉

 • Laat een reactie achter