Gezocht: bikini body

4 juni 2015

Ieder jaar als de eerste zomerse dagen zich aandienen besef ik me – wéér vreselijk te laat – dat mijn lijf nog niet summer proof is. Sta ik me voor de spiegel in bikini een enorme kiloknaller te voelen. Ook nu is het weer zover. Er zitten net iets teveel wijntjes op mijn heupen, gezellige etentjes op mijn benen en zakken M&M’s op mijn buik en billen. Plus een restje zwangerschapskilo’s – ja, van een jaar geleden *schaam*. No way dat ik die er nog op tijd af sport en dieet. Totdat mijn oog valt op een advertentie die mij in 5 weken een bikini body belooft. Mits ik daarbij gezond eet. Die uitdaging ga ik aan!

afvallen-dieet-zwangerschapskilo-size-zero-tip-ladylemonade_nl“Snel en moeiteloos een maatje minder! Raak binnen de 40 minuten tussen de 10 en 28 cm kwijt met het Size Zero Easy Shape apparaat!”

Ja! Dat wil ik, dat wil ik! En dus meld ik me een paar dagen later bij Size Zero, waar ik ontvangen wordt door een mooie, slanke dame. Dit moet dus wel werken!

Hoe het werkt

Een tikkie gegeneerd laat ik me door het Size Zero meisje opmeten. Daarna plaatst ze metalen pads op mijn armen, buik, lovehandles, dijen, bovenbenen en knieën die straks kleine stroomstootjes aan mijn spieren geven en geluidsgolven produceren. Hierdoor gaan mijn spieren zich aanspannen en ontspannen, wat hetzelfde effect heeft als een flinke workout in de sportschool. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan maar liefst tien uur intensieve krachttraining! Het vet wordt als het ware los getrild en spieren bouwen op, waardoor ze meer calorieën verbruiken en je dus afvalt. Het enige wat ik ervoor moet doen, is lekker blijven liggen en relaxen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

afvallen-dieet-zwangerschapskilo-size-zero-tip-ladylemonade_nl2 Sporten zonder te bewegen

Het volgende half uur voel ik prikkels over mijn hele lichaam. Eerst mijn buik, dan via mijn lovehandles naar mijn billen en benen en weer van boven af aan. Het lijkt een beetje op een full body massage, best prettig. Na een kwartiertje stopt het apparaat er ineens mee, waarna alle pads tegelijk beginnen te prikken. Hoei! Het tweede deel van de behandeling gaat het Easy Shape apparaat op volle kracht. Er staat zoveel volt op mijn BBB-zone dat mijn billen bijna letterlijk tegen het plafond gaan. Het ontspannen is duidelijk voorbij! Maar als ik eenmaal aan het gevoel gewend ben, valt het eigenlijk best mee. En voor die -10 tot -28 cm heb ik alles over.

Het resultaat

afvallen-dieet-zwangerschapskilo-size-zero-tip-ladylemonade_nl3 Het resultaat mag er zijn. Overal zijn er centimeters af, bij elkaar opgeteld maar liefst 15! Ik heb het gevoel dat mijn spijkerbroek soepeler om mijn heupen glijdt. En dat na één behandeling. Ik besluit te gaan voor het 5 weken programma, waarbij ik de komende tijd twee keer per week 45 minuten aan het apparaat ga. En dus ook de chocola en wijntjes zal laten staan. En daarna zie ik jullie op het strand! 😉

Keep you posted!

Bikiniproof in 5 weken: Het resultaat!
DIY: Macramé kaarsenhanger

Dit vind je misschien ook leuk

12 Reacties

 • Reply Annelies Deneweth 4 juni 2015 at 8:25 am

  En het kostenplaatje? Want hier ook nog een restant van een zwangerschapsbuikje 🙁

 • Reply Lydia-Tamar 7 juni 2015 at 5:12 pm

  Ik ben ook heel benieuwd naar het kosten plaatje!!

 • Reply Wendy 7 juni 2015 at 5:13 pm

  Ik wil ook het kostenplaatje weten voor 5 weken

 • Reply Ranoe 7 juni 2015 at 5:15 pm

  Wat kost het ?

 • Reply kirsten 7 juni 2015 at 7:37 pm

  500 euro voor 10 keer .

 • Reply Sofia sala 7 juni 2015 at 8:31 pm

  Ik vind het ook best duur en ik ben daarom is gaan rond kijken en vragen op mijn sportschool en daar was iemand ook een afslanksalon begonnen, nu was ik een beetje sceptisch maar toch maar een proef behandeling genomen en het werkte ik was 5 cm kwijt meteen na mijn eerste behandeling al en een 5 wekenkuur is €345 en ben zeer tevreden. Het is niet zoveel cm verlies als bij size zero maar met elke behandeling verlies ik steeds meer.

 • Reply Annemieke 7 juni 2015 at 9:49 pm

  €500,- voor een tien ritten kaart inderdaad. Het is ook best veel geld. Maar na die eerste kennismaking was ik verkocht. €500,- om slapend slank te worden! 😉

  Sofia: Wat goed dat jij ook centimeters kwijt raakt! Succes met de rest van je behandeling. En straks flaneren op het strand!

 • Reply Elisabeth 7 juni 2015 at 11:22 pm

  Size zero werkt top! Ik heb een jaarabbo voor 24€ per week. Mag iedere week komen en heb altijd direct een fijn slank gevoel! Heerlijke uitvinding dit!

 • Reply Rina 18 juni 2015 at 1:19 am

  Ik ben rugpatient en heb een neurostimulator. Mag deze methode dan ook? Groetjes Rina

  • Reply Annemieke 18 juni 2015 at 8:10 pm

   Hoi Rina, ze hebben me wel verteld dat ze ook veel mensen behandelen met rugklachten. Dus wellicht jou ook! Maar ik ben geen expert, dus ik zou het bij Size Zero navragen. Succes! Groetjes, Annemieke

 • Reply hanane 20 juni 2015 at 12:12 am

  Geweldig zeg. Ik heb ook ern advertentie gelezen en dat heeft mijn interesse gelijk opgewekt. Heb weken geleden mailtje gestuurd omdat ik een hoofddoek draag en heb liever contact met een vrouwelijke behandelaar en wil weten hoe het werkt, of je een aparte ruimte zit of gemeenschapelijke maar jammer genoeg nog geen antwoord op mijn vragen.

  • Reply Annemieke 21 juni 2015 at 8:18 pm

   Hoi Hanane, ik ga naar de salon in Amsterdam en daar zijn alleen maar vrouwelijke behandelaars. Er staan twee behandeltafels, maar in een aparte ruimte. Je kunt de ander eventueel wel horen, maar zien sowieso niet. Ik zou als ik jou was even bellen met Size Zero. Via het nummer op de website krijg je altijd meteen iemand aan de lijn. Succes!

  Laat een reactie achter