Nieuwe mama agenda’s 2014

16 december 2013

Het begin van een nieuw jaar voelt voor mij als een soort voorjaarsschoonmaak. Kerstboom eruit, alles opruimen en met een schone lei starten. Ook een mooie gelegenheid om een nieuwe agenda te kopen. Deze is namelijk broodnodig in een druk gezinsleven. Natuurlijk kun je voor een eenvoudige variant kiezen. Alleen vind ik het leuk om elke dag verrast te worden door een grappige tip, inspiratie, een heerlijk recept of een mooie tekst. Dit zorgt voor een vrolijk momentje tussen alle hectiek door. Tegenwoordig zijn er genoeg creatieve en inspirerende agenda’s verkrijgbaar. Komend jaar ga ik voor de blije Flow agenda. Met welke agenda ga jij 2014 fris beginnen? 

happinez, blond, cadeau, kerst, pinterest, kortingsbonnen, jij en je kinderen, kerstboom, vrolijk, blond amsterdam, nieuwe, ontspannen, kinderen, magazine, tijdschrift, relaxed, overzicht, rooster, schema, kalender, dagindeling, zakagenda, nieuw, rustig,

1. Eline’s huis agenda € 14,95
Deze agenda bevat sfeervolle homedecoraties om zelf te maken en heel veel stylingtips en ideeën. Inclusief veel schrijfruimte om geen afspraak meer te vergeten, en vele extra’s, zoals wenskaarten, stickers en dessinpapier.
2. Paulo Coelho € 14,95
Naast alles wat je nodig hebt van een agenda, biedt deze bijzondere uitgave de mooiste citaten uit het oeuvre van Coelho. Uitspraken om elke dag mee te beginnen.
3. Enjoy agenda € 13,95
Een prachtige, praktische agenda voor liefhebbers van DIY en Pinterest. Leuke extra’s o.a. de bedankkaartjes, labels, plastic opberghoesje en een liniaal. Een creatief vormgegeven agenda waar je vrolijk je dag mee begint!
4. Familie agenda € 12,99
Een familie notitie agenda met ruimte voor planning voor vijf personen en wekelijks prachtige afbeeldingen van de hand van Janneke Brinkman.
5. Familie agenda zakformaat ‘Fruit’ € 9,99
Een agenda met een praktische indeling en een gezellige uitstraling. De agenda is gemaakt voor 5 personen een handige planner voor het hele gezin.
6. Kinderen Mama Agenda € 12,95
Een agenda voor alle mama’s, gemaakt door de redactie van Kinderen. Inclusief; fotohoesje zodat jouw kindje op de voorkant kan schitteren, ansichtkaarten, zelfklevende notitievellen, vrolijke lintjes en nog veel meer.
7. Blond-Amsterdam jaaragenda € 14,95
Deze gezellige agenda kenmerkt zich door verschillende typische Blond illustraties.
8. Happinez agenda € 16,95
Naast veel ruimte om afspraken te noteren vind je in deze agenda prachtige foto’s, illustraties en wijze spreuken. Daarnaast een uitgebreide horoscoop en een maankalender. De agenda is voorzien van een leeslint en sluitelastiek.
9. Flow agenda € 22,95
Naast een agenda is de Flow agenda een fijn schrijfschrift voor al je afspraken en notities.Met 23 inspirerende vragen om je te helpen en je blij te maken. Plus nog vele leuke extra’s zoals een sticker met alle Nederlandse vakanties en feestdagen, adressenboekje, envelopjes en een kleine slinger.
10. De organizing agenda € 14,95
In de weekagenda kun je naast afspraken ook boodschappen, maaltijdplanning en huishoudelijke klussen bijhouden. En met de handige planners voor onderhoudsklussen, vakanties en feestdagen houd je werkelijk alles onder controle.
11. Smulweb agenda € 14,95
Naast elke week een inspirerend recept vind je in deze agenda prachtige foto’s, leuke illustraties, veel nuttige informatie over koken en groenten van het seizoen. Inclusief 4 ansichtkaarten, een stickervel en 53 recepten met foto’s. Een agenda en kookboek in 1!
12. Creagenda € 16,45
Een agenda boordevol creatieve inspiratie met leuke doe-items, knipvellen, knutseltips, kortingcoupons en nog veel meer… Een onmisbaar item!

Bubbels voor iedereen
New @ Kitsch Kitchen

Dit vind je misschien ook leuk

4 Reacties

 • Reply Leonie 16 december 2013 at 11:51 pm

  Ik heb nummer 1! Een aanrader voor creatieve mama’s!

 • Reply Annette 17 december 2013 at 9:09 am

  Ik was nog op zoek, maar nu gevonden.
  Nummer 4!

 • Reply Judith 18 december 2013 at 1:44 pm

  Ik ben dol op de boeken van paulo coelho. Ik start het nieuwe jaar dan ook met zijn agenda.

 • Reply Bibi 18 december 2013 at 10:13 pm

  Zeker weten de Blond Amsterdam agenda.

 • Laat een reactie achter