Als een vis in het water

30 juni 2013

Wat natuurlijk niet op mijn vakantielijstje kan ontbreken is een goede zwemband voor Reva. Het belangrijkste hiervan vind ik dat deze veilig is en er voor zorgt dat ze lekker ontspannen kan genieten van het water.

Na grondige research kwam ik uit bij de Swimtrainer. Dit is een veilige zwemband en ontworpen voor baby’s en peuters met een gewicht van ongeveer 6 kg. tot 18 kg. Daarnaast is de Swimtrainer voor verschillende leeftijden verkrijgbaar.

Veilig, zwemmen, baby, vakantie, swimtrainer, zwembandje, zwemband, band, opblaasbare, vleugeltjes, kind, zwembad, water, peuter, dreumes, kilo, kg Het zwemtuigje zorgt ervoor dat je kleintje genoeg ondersteuning in het water heeft zonder te zakken of kantelen. De zwemband is zo gemaakt dat je kindje al automatisch in de buikligging in het water kan spartelen. Daardoor kan de Swimtrainer ook al gebruikt worden nog voordat je baby’tje zelfs kan zitten.

Ik moest een momentje puzzelen om het tuigje op de juiste manier bij Reva om te krijgen. Mama moest even flink wroeten met dat kleine ongeduldige spartel-schatje. Maar toen de Swimtrainer eenmaal goed zat, lag Reva heerlijk te dobberen als een visje in het water.

Koele tas
Hoera!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter