IJdeltuit onder de tuitbekers

6 februari 2014

Finn was als baby een permanente flesweigeraar en dus ging ik al vrij snel op zoek naar een alternatief waaruit hij zijn dagelijkse portie melk wel zou accepteren. Ik tikte een mooie tuitbeker op de kop. Hiermee moest het gaan lukken! En thank god, de nieuwe aanwinst werd wild enthousiast ontvangen.

tuitbeker, drinken, beker, leren, lekken, lekt niet, antilek, anti, lek, handvat, druppelen, leeg, limonade, water, thee, kinderen, baby, dreumes, peuter, kleuter, rosti, mepal, winnen, oren, beste, oefenbeker, avent, difrax, diksap, gepersonaliseerd, per

Maar uiteindelijk meer als aanvulling op de speelgoedcollectie dan als drinkmethode. De beker werd weg gesmeten, flink door elkaar geschud over de grond gerold en voor ik het wist, zat mijn hele huis onder de plak en rommel. Anti-lekbeker amehoela! Maar net toen ik het vertrouwen in de complete flessen- en tuitbekerindustrie dreigde op te zeggen, was daar de anti-lekbeker van Rosti Mepal. Eindelijk een beker die echt doet wat hij belooft!

tuitbeker, drinken, beker, leren, lekken, lekt niet, antilek, anti, lek, handvat, druppelen, leeg, limonade, water, thee, kinderen, baby, dreumes, peuter, kleuter, rosti, mepal, winnen, oren, beste, oefenbeker, avent, difrax, diksap, gepersonaliseerd, per Er werken bij Rosti Mepal duidelijk ervaringsdeskundigen die snappen dat als je jong bent en je wilt leren drinken, dit vooraf gaat aan een experimentele fase waarin flink gemorst wordt. En dus ontwikkelde het merk een ijzersterke anti-lekbeker met een ingenieuze constructie. Daar waar je uk bij andere merken zijn wangen vacuüm moet zuigen om er überhaupt een druppel uit te krijgen, vergt het anti-lekventiel van deze tuitbeker weinig zuigkracht. Maar toch lekt hij niet! Nooit! Bovendien spaart de speciale tuit het tere kindergebitje en is de beker makkelijk schoon te maken. En natuurlijk heeft elk exemplaar een mooie kleur – blauw, groen, roze, oranje of geel – of een leuke print, zoals Nijntje van Dick Bruna. Je kunt er bovendien een bijpassend en kidsproof servies bij aanschaffen. Fijn voor de ouders. Fun voor de kids. tuitbeker, drinken, beker, leren, lekken, lekt niet, antilek, anti, lek, handvat, druppelen, leeg, limonade, water, thee, kinderen, baby, dreumes, peuter, kleuter, rosti, mepal, winnen, oren, beste, oefenbeker, avent, difrax, diksap, gepersonaliseerd, per

Voor deze geweldige tuitbeker betaal je normaal €6,99, maar Lady Lemonade mag er één naar keuze weggeven. Laat ons hieronder weten welke beker jij zou kiezen en wie weet val je in de prijzen!

DIY: Valentijnsberichtje
Valentijnscadeaus voor je lief

Dit vind je misschien ook leuk

16 Reacties

 • Reply Berendina 6 februari 2014 at 8:40 am

  wat een leuke vrolijke kleurtjes voor deze handige tuitbeker. Ik kies de blauwe

 • Reply Mirjana 6 februari 2014 at 8:42 am

  Klinkt veelbelovend. Bij ons is het vooral Lynn die de tuit kapot bijt, waardoor de anti-lekbeker, die in eerste instantie echt anti-lek was, alsnog het hele huis onder druppelt. Wij kunnen wel zo’n leuke beker gebruiken dus. Ik zou voor Lime-groen gaan. Lekker zomers kleurtje.

 • Reply Christa 6 februari 2014 at 9:20 am

  Ik ga voor oranje! Lekker opvallend 🙂

 • Reply Kimberly 6 februari 2014 at 9:57 am

  Hier tuitbekers die het aanvankelijk best goed doen totdat Evi weer haar tanden in het beste ding zet… Gevolg: kapotte speen. Daarna wordt het wijsvingertje in desbetreffende speen gestopt , zodanig dat mama mag helpen om de wijsvinger weer uit de speen komt. Plasjes water (of wat zich dan ook in de tuitbeker bevindt) vormen zich op de grond. Nog maar te zwijgen over de, bijna kunstzinnige, effecten die de beker uiteindelijk maakt wanneer Evi de beker op de grond laat vallen, vanuit haar kinderstoel, aan tafel, vlakbij de muur…. Andere tuitbekers deden pijn of er kwam geen druppel uit, ondanks alle moeite die Evi deed. Kortom: nieuwsgierig naar deze (roze) tuitbeker.

 • Reply Nathalie Dekkers 6 februari 2014 at 10:45 am

  Ik heb nog steeds een licht oranje vlek in mijn vloerkleed van de diksap die erin gelekt is. Veel antilekbekers zijn het zeker niet. Ik ben dus heel benieuwd naar deze. Mijn dochter is gek op roze!

 • Reply Inge 7 februari 2014 at 8:03 pm

  Blauw! Mijn oudste heeft al zo’n fantastische beker. Het zou leuk zijn als we er voor haar broertje die binnenkort ook uit een beker gaat drinken ook 1 hebben!

 • Reply marijke 10 februari 2014 at 11:58 am

  Oranje keer wat anders als standaard blauw voor jongens 🙂

 • Reply Miranda 10 februari 2014 at 1:35 pm

  Blauw is mooi voor onze zoon. Graag willen we deze gaan proberen.

 • Reply iulia van empel-stamate 10 februari 2014 at 1:56 pm

  ik kies de lime groen.

 • Reply Lydia 10 februari 2014 at 3:08 pm

  He, die kende ik nog niet! Wij hebben voor in de caravan veel van mepal en vinden het altijd goede producten. Ons meissie van 10 maanden wil ook zelf drinken, maar mama vind dat soms n

 • Reply Lydia 10 februari 2014 at 3:09 pm

  iet zo fijn gezien de rommel.. Keuze gaat tussen roze om de voor de hand liggende reden of groen omdat ons huis helemaal groen is 🙂

 • Reply Marjon 12 februari 2014 at 2:12 pm

  Geel! Vrolijk kleurtje voor van de zomer als mijn beeb toe is aan drinken uit een tuitbeker!!

 • Reply Claudia 14 februari 2014 at 3:45 pm

  Wat een mooie tuitbekers van Rosti Mepal!
  Ik ga voor de oranje kleur, dat is de lievelingskleur van mijn dochter. Wat zou ze blij zijn om deze te krijgen. En ik ook, want ik lees dat hij niet lekt, erg handig!!!

 • Reply Anita H. 3 maart 2014 at 3:03 pm

  Leuk! Ik kies voor de roze.

 • Reply Danielle 20 maart 2014 at 10:57 pm

  Voor ons derde kindje, onze dochter Iris, op zoek naar een échte antilek beker. Bij Bent en Anne heb ik hem niet gevonden en diverse merken en soorten geprobeerd. Dus wie weet 3 maal scheepsrecht. We zouden het graag proberen, kleur maakt niet echt uit maar als ik dan mag kiezen dan graag een roze voor ons meisje. Mocht ik hem niet winnen ga ik er een kopen om het zelf te testen.

 • Reply Kimberly 30 april 2014 at 9:00 am

  Hier hebben we tuitbekers met een speen als vergiet omdat de kleine meid d’r tanden erin zet. Een tuitbeker met harde tuit zou helemaal top zijn!

 • Laat een reactie achter