Lief dagboek,

25 juli 2014

Als klein meisje was ik een fervent dagboekschrijfster. Elke avond lag ik op mijn buik op bed pagina’s vol te schrijven. Toevallig kwam ik van de week bij het opruimen mijn oude dagboeken weer tegen. Hilarisch als je de verhalen terug leest. Ik had er nogal een handje van om enorme meeslepende verhalen op te schrijven. Onbeantwoorde liefdes, tranen om mijn favoriete manegepaard die ziek was of mijn beste vriendinnetje die een nieuw raar kapsel had. Toentertijd een fijne uitlaatklep voor mij.

In deze digitale wereld gaan kids alleen niet meer driftig pennen in een dagboek, maar swippen en tikken op de smartphone. En daar wordt handig op ingespeeld met de Mini Kids Diary app. Kinderen kunnen al hun belevenissen hier in kwijt en nalezen. Met deze app kun je saampjes met je kindje nog even de dag door nemen. Wat heeft je kleine allemaal beleefd? Wat was er vandaag leuk en niet leuk? Gezellig kletsen, lachen, lekker even mopperen en nagenieten. Een leuke en een laagdrempelige manier om te weten wat er in je kindje omgaat.

kind-dagboek-app-verwerken-dag-activiteiten-ladylemonade_nl3 Met behulp van maximaal 5 sterren geeft je kind een waardering aan de dag, op de gebieden school, sport, thuis, buiten huis, ouders en vriendjes. Vervolgens worden er 5 vragen gesteld zoals ‘Wat maakte je vandaag blij?’ of ‘Wat heb je vandaag geleerd?’. En om de dag goed af te sluiten met een lach mogen kinderen als beloning zelf een sticker, die geluid maakt, kiezen die past bij deze dag. De app is makkelijk en snel in gebruik. Het kost niet veel tijd om de vragen te beantwoorden dus voor kinderen is het overzichtelijk en goed vol te houden. De app is nu te downloaden in de App Store en kost €1,79.

 

Een loopfiets voor snelheidsduiveltjes
Kijk mam, met vleugels!

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Mini Kids Diary 29 juli 2014 at 8:21 am

    Hi Lady Lemonade,

    Wat leuk om jouw artikel over onze app te lezen op je blog! Een erg leuk stuk, bedankt!

  • Laat een reactie achter