My MiniStars fotoboek app

15 juli 2015

Soms krijg ik het spaans benauwd van alle foto’s van Reva en Lucy die op mijn telefoon staan. Ik schiet me helemaal suf met mijn camera op de iPhone, maar uiteindelijk doe ik er vrij weinig mee. Zo nu en dan wordt de ‘cutiest picture’ van mijn meiden uitvergroot en krijgt het een mooi plekje in huis. Iedere keer weer staat het op mijn to-do lijstje om een fotoboek te maken en uiteindelijk staat dit met hoofdletters geschreven puntje mij al 1 1/2 jaar aan te staren. Ik vind het gewoon een giga klus en zie er inmiddels als een berg tegen op. Hoeveel foto’s heb ik wel niet? En waar haal ik in vredesnaam de tijd vandaan om daar door heen te ploeteren? Mijn liefde voor fotoboeken maakt het er niet makkelijker op. Mijn vader had hele collecties fotoboeken van mijn broer en mij in de kast staan. Als kleine frummel was ik uren zoet met het kijken naar alle foto’s.

Waarschijnlijk zijn er nog vele moeders met mij die in hetzelfde schuitje zitten, toch? Ladies, goed nieuws er is licht aan de horizon. Sinds kort is er namelijk een heuse app, MyMiniStars, waarmee je de mooiste momenten van je kids kan verzamelen op een veilige plek. Hier kun je foto’s, maar ook de leukste en grappigste uitspraken van je kindje bewaren en andere belangrijke milestones. Zo heb je op één plek alle speciale gebeurtenissen in een compleet overzicht. Je kunt ook familie en vrienden uitnodigen om mee te kijken. En dan, vind ik, komt het leukste van allemaal kun je er binnen no-time een mooi fotoboek van maken. Hoe gaaf is dat?! Vanaf € 29,50 heb je al een hardcover fotoboek. En met de zomervakantie in het vooruitzicht en heel veel foto’s maken in het verschiet ga ik meteen aan de slag met de app. My MiniStars is vooralsnog alleen beschikbaar voor de iPhone en gratis te downloaden vanuit de App Store. Dit filmpje geeft weer hoe deze super handige app werkt.

Boevenstreken
Zomertip: Duukies Beachsocks

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter