Masking tape op kindermaat

24 april 2014

Een snelweg, racebaan of spoorweg dwars door je huiskamer … Normaal gesproken moet je daar niet aan denken. Maar voor deze varianten maak ik een uitzondering. Tegen de muur, over een tafel of de koelkast en zelfs over het toilet. Deze weg kun je echt overal aanleggen. En je hebt nooit meer last van files tijdens de spits of problemen met bladeren op het spoor. Want als je weg tekort komt, maak je er gewoon een twee- of driebaans snelweg of spoorbaan van.

tape, plakband, snelweg, autoweg, treinrails, treinbaan, spoorbaan, treintje, hout, autootje, speelgoed, jongen, tips, ideeën, cadeau, verjaardag, spelen, activiteit, origineel, hip, parcours, racebaan, kinderkamer, inrichting, accessoires, pimpen, acces Deze masking tape op kindermaat staat garant voor uren speelplezier, maar kun je ook gebruiken om de inrichting van de kinderkamer mee te pimpen. Je kunt hem plakken op vloeren, tapijten, meubels, muren, want hij plakt zo ongeveer overal aan vast. En als je de weg zat bent, kun je hem ook heel makkelijk weer verwijderen. Voor €13,50 krijg je een rol tape van 33 meter lang met een autootje of trein. Is dat geen origineel verjaardagscadeau?!

 

DIY: Moederdag bloemen
Je eigen stof

Dit vind je misschien ook leuk

4 Reacties

 • Reply Corinne 26 oktober 2014 at 10:18 pm

  Geweldig,waar kan ik die autowegtape kopen?

  • Reply Annemieke 2 november 2014 at 9:23 pm

   Hoi Corinne, hij is leuk he! Als je op de link in het bericht klikt (de dik gedrukte roze letters), dan kom je in de webshop terecht waar de tape verkocht wordt. Lieve groet, Annemieke

 • Reply Ariaene 26 januari 2016 at 11:27 am

  Je hebt ook tape bij de action, uiteraard is dit veel minder dan de 33 meter

 • Laat een reactie achter