De ideale reisgenoot!

12 mei 2014

Dit bericht is voor alle mama’s die op zoek zijn naar slimme spulletjes voor onderweg of op vakantie. De zomervakantie staat bijna voor de deur en dat vereist van tevoren de nodige inpakdeskundigheid. Als het aan mij ligt dan neem ik het halve huis mee. Helaas volgt er dan altijd een rampzalig moment dat de koffer begint tegen te sputteren.

De ideale reisgenoot die je eigenlijk niet mag missen op reis is de BubbleBum, een opblaasbaar kinderzitje. Goed nieuws, het past met gemak in je koffer, de handbagage of in de rugzak van je kleine wereldreiziger. Het pakketje is super licht en is in lege toestand plat op te vouwen. Deze zitverhoger is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar.

Je hebt altijd een extra kinderstoel voor in de huurauto bij je. In het vliegtuig zit je schatje als een koning(in) veilig en comfortabel op de BubbleBum troon. Maar ook is het een perfecte en goedkope oplossing als de kids bij opa en oma in de auto zitten. Of als je gewoon nog een extra zitplaats in de auto nodig hebt voor een vriendje of vriendinnetje van je kleine.
onderweg-autostoel-zitje-auto-kind-veilig-ladylemonade_nl3De opblaasbare zitverhoger is uitvoerig getest en voldoet aan de strenge Europese R44/04 veiligheidsnorm. De BubbleBum mag alleen gebruikt worden in combinatie met een 3-punts autogordel. Voor € 39,95 is het zitje verkrijgbaar in de kleuren zwart, paars, neonroze en neongeel. Fijne vakantie alvast!

Zonnebescherming op z'n best
De Vreemde Vogel

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter