Sneak peek B.Nosy Pre Spring collectie 2017

16 december 2016

Kun jij het je al voorstellen? Nog eventjes en de nieuwe voorjaars- en zomercollecties druppelen de winkels weer in. Bizar toch hoe snel de maanden voorbij vliegen?! Gaat er nog een pak sneeuw vallen of worden we verrast met de lente die vroeg begint? We gaan het zien! In ieder geval zorgt het Nederlandse kledingmerk B.Nosy dat de kids alvast goed voorbereid zijn. De nieuwe Pre Spring collectie voor 2017 ligt namelijk vanaf volgende week al in de winkels en wij mogen nu alvast een kleine preview geven. Ik kan je alvast verklappen dit smaakt absoluut naar meer.

Laten we eerlijk zijn op het Nederlandse weer is geen peil te trekken. De nieuwe Pre Spring collectie houdt rekening met het onvoorspelbare voorjaar. Zo kun je kiezen voor een cool jasje die met koude dagen perfect binnen gedragen kan worden en met mooi weer als buitenjas gebruikt kan worden. Blote benen weer of niet, deze nieuwe collectie is er op afgestemd. Ik vind het vooral heel tof dat het niet uitmaakt wat voor kledingstijl je kindje heeft. De collectie bestaat uit allerlei mooie en opvallende kleuren en stoere prints die je naar eigen smaak kunt mixen en matchen. Creëer dus je eigen look! De boys en de girls gaan met deze Pre-Spring collectie stylisch sportief naar school. En als dit een voorproefje is op de zomercollectie dan kan ik niet wachten.

Reva in B.Nosy

Voor Reva kreeg ik een prachtige outfit uit de nieuwe collectie. De mix girly met stoer zie je ook weer terug in deze nieuwe lijn. Ik hou van deze stijl! Reva is helemaal in haar nopjes en ik eigenlijk ook. Het donkerblauwe jasje met nummer 37 op de rug en de roze details vind ik echt te gek. Een aanwinst voor de kledingkast, dit is zo’n item dat overal bij past en heel praktisch is. Het jasje samen met het mooie tule rokje maakt het tot een stoere meisjes outfit. Het rokje is natuurlijk de wens van iedere kleine lady die dol is op dansen en rondjes draaien. Dit is ook het eerste wat Reva deed toen ze het ging passen. Vooral de details van deze outfit maken het tot een compleet plaatje. In ieder kleding item komt de opvallende fluorescerende roze kleur terug. Het zacht groene cactus t-shirt zorgt voor de finishing touch, die is te leuk. Ik heb dus maar één tip voor je, breng volgende week zeker een bezoekje aan de B.Nosy site!

Koeka - Van speendoek tot compleet lifestyle merk
5 modeklassiekers voor kids - Heb jij ze in de kast?

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter