Cocobelt: de oplossing voor zware autostoeltjes

28 mei 2015

Baby autostoeltjes moeten echt fantastisch liggen, want mijn beide boys crashten er al in als we nog geen vijf minuten onderweg waren. Heerlijk voor hen, maar jammer voor mij. Want het betekende dat ik ze met stoeltje en al mee naar binnen moest zeulen. En zo comfortabel als de autostoelenmakers het voor onze kinderen gemaakt hebben, zo log en zwaar is zo’n zitje voor mama. Zeker als je kleine tegen de één jaar aan loopt. En op die momenten kon ik natuurlijk net niet voor de deur parkeren… Maar het gesjouw met de Maxi Cosi en je steeds zwaarder wordende kindje is nu voorbij. De Cocobelt is de oplossing!

baby-autostoel-maxicosi-draagriem-ladylemonade_nl1Draagcomfort voor mama

De Cocobelt is een hippe draagriem die je zo aan je autostoeltje vast maakt en net als een tas over je schouder kunt dragen, waardoor het stoeltje op je heup rust. Het van de ene hand naar je andere hand overgeven van je Maxi Cosi en de kramp in je armen is daarmee verleden tijd. De draaglast vermindert aanzienlijk en als extra pluspunt heb je beide handen vrij!

Fashion accessoire

Naast handig en veilig is de Cocobelt ook een heus fashion accessoire, want hij is verkrijgbaar in drie hippe varianten: in modieus zwart, een frisse mintkleur (allebei €19,95) of met een vrolijk Aztek printje (€24,95). Zo is er voor de smaak van iedere mama (en papa!) wat wils. Waar was dit ding toen ik hem nodig had?!

Winnen?

Wij mogen zo’n handige Cocobelt weggeven! Dus ben je in het bezit van zo’n onhandige autostoel en een baby (op komst)? Laat ons dan hieronder weten welke variant het beste bij jou past. Wie weet heb je hem straks gewonnen!

In love with.......
Op een kleedje

Dit vind je misschien ook leuk

53 Reacties

 • Reageer Dionne van den Ham 28 mei 2015 aan 7:57 am

  Aztek print, super handig deze belt omdat ik veel last heb van mijn arm en de maxicosi straks ook moeilijk kan tillen en toch onze Jasmijn (4wk) moet verplaatsen, want ook zij slaapt snel en heerlijk in dit stoeltje.

 • Reageer Els van Wezel 28 mei 2015 aan 8:01 am

  Graag zwart. Kindje nummer 3 komt eraan in september en dan mijn andere kinderen nog geen geen 4 en 2 jaar oud. Al het comfort is meegenomen 🙂

 • Reageer Emily 28 mei 2015 aan 8:03 am

  Het vrolijke Aztek printje het lijkt mij heel handig voor straks als de baby er is super!

 • Reageer Manon 28 mei 2015 aan 8:19 am

  De zwarte graag, want met een tweede kleintje op komst en een sterke eigenwijze peuter is het erg handig om de handen vrij te hebben voor het vasthouden van een ontdekkende (weglopende) peuter.

 • Reageer Leonie 28 mei 2015 aan 8:22 am

  Wat een goed en handig idee zeg, ik begon al op te zien tegen die maxi cosi zeulen straks vanaf oktober! Dit is een mooie en hippe oplossing. Graag de mint blauwe variant. 🙂

 • Reageer Marieke 28 mei 2015 aan 9:00 am

  Ik zou de mintgroene graag winnen!

 • Reageer Teuntje 28 mei 2015 aan 9:28 am

  Jaa inderdaad! Waar was dit ding een jaar geleden? Nu met de 2 e op komst kan ik het nog eens over doen! Ik zou graag aztek print willen winnen! Hip en handig! Ik doe mee!

 • Reageer Kirsten 28 mei 2015 aan 10:09 am

  heeell graag! We wonen in de binnenstad en de auto staat niet om de hoek dus moet heel vaak sjouwen met de onhandige Cosi en steeds zwaarder wordend ventje. Vind de Mint of Aztek onwijs gaaf

 • Reageer Mirjana 28 mei 2015 aan 10:25 am

  Nu onze kleine zware(na drie weken al op de 5 kilo) man geboren is zou deze riem zeker uitkomst bieden. De zwarte variant zou zeer welkom zijn.

 • Reageer Moniek 28 mei 2015 aan 11:01 am

  De mintgroene!

 • Reageer Grietje 28 mei 2015 aan 11:21 am

  Voor mij graag de zwarte. Mijn grote baby is nu 18 maanden en over 6 weken verwachten we onze tweede. En dat sjouwen, oh wat had ik daar een hekel aan. En ook wij kunnen niet altijd de auto voor deur parkeren (lees: bijna nooit).

  Ik wist ook niet van het bestaan af, dus zou een super oplossing/uitkomst zijn.

 • Reageer Kim Tomasoa 28 mei 2015 aan 11:23 am

  Super leuk en handig! Aztek zou helemaal te gek zijn.

 • Reageer Puck 28 mei 2015 aan 12:02 pm

  Wat leuk! Voor ons eerste kindje willen we een kinderwagen (die al is uitgekozen 🙂 ) met bruine accenten. De Aztek past precies bij de kinderwagen. Manlief vind hem ook gaaf en het lijkt hem vooral heel erg handig. Ik doe dan ook graag mee 🙂

 • Reageer Mandy 28 mei 2015 aan 12:19 pm

  de zwarte..! Wat een super uitvinding dit.. Ik ben niet zo groot en dan is die maxi cosi een heel ding om mee te nemen. Super handig als je hem op deze manier met wat meer steun kan dragen!

 • Reageer Sana 28 mei 2015 aan 12:30 pm

  Graag een zwarte! Wat een ideale uitvinding. Ik was super blij om hierover gelezen te hebben. Maakte me al zorgen over het dragen van de maxicose omdat ik hele zwakke armen heb.

 • Reageer Dianne 28 mei 2015 aan 12:44 pm

  de mintgroene! Wat een geweldige uitvinding. Dat gaat mij een hoop rugpijn besparen, hoop dat ik hem win 🙂

 • Reageer dewie wiersma 28 mei 2015 aan 1:23 pm

  De riem Aztek is super! 6 weken geleden ben ik via de keizersnede bevallen van ons 2e meisje. Tillen is nog erg lastig en ik moet goed op mijn houding letten. Zou heel goed uitkomen! 🙂

 • Reageer Rays 28 mei 2015 aan 1:35 pm

  Graag de zwarte 🙂 Ik heb heel erg last van mij armen en pols dus dit zou goed uitkomen!

 • Reageer lianne 28 mei 2015 aan 3:51 pm

  De aztek-belt past heeeel goed bij mij! Dat zou het sjouwen een stuk makkelijker maken, en dat compleet in stijl!

 • Reageer Tie Morren 28 mei 2015 aan 6:11 pm

  de frisse mintkleur, super handig zeg. Heerlijk dit soort uitvindingen, die moet ik hebben.

 • Reageer Emmeke 28 mei 2015 aan 7:56 pm

  De Aztek belt vind ik het mooiste. Daar zou ik ontzettend blij mee zijn!

 • Reageer Sanne 28 mei 2015 aan 8:03 pm

  Voor mijn lieve beste vriendin zou ik graag de zwarte willen winnen. Na een hele heftige bevalling heeft ze haar hele kraamtijd in bed door moeten brengen… ze is nog steeds herstellende en voorlopig zal ze dat ook nog zijn, dus zulk gemak als dit is dan ook nog eens goed voor haar herstel!

  Groetjes Sanne

 • Reageer Hélène 28 mei 2015 aan 9:00 pm

  De mintgroene is super mooi. Nog kleine 5 weken tot onze zoon geboren wordt, zal heel erg handig zijn om de maxi cosi te dragen .

 • Reageer jasmijn 28 mei 2015 aan 9:02 pm

  Wat een uitvinding!
  Ben al super blij met mn nuna pipa, maar nu met de tweede opkomst zou een zwarte cocobelt ook echt een uitkomst zijn zodat ik toch nog een handje ietswat vrij heb met een peuter ernaast!
  (En voor oma met ernstige rugklachten zou ik dit ook super vinden)!

 • Reageer esther 28 mei 2015 aan 9:32 pm

  De zwarte zou ik wel willen winnen! Lijkt me ideaal! Die kleine wordt steeds zwaarder dus dit zou dan een stuk makkelijker tillen!

 • Reageer Linda 28 mei 2015 aan 10:14 pm

  Wat een uitvinding!! Zou het supertof vinden om er een te winnen. Vooral die Azteekse of de mintgroene!

 • Reageer Caitlin 28 mei 2015 aan 11:20 pm

  Mintgroene voor bij m’n nieuwe outfits!

 • Reageer Daisy 29 mei 2015 aan 3:30 am

  De Aztek-variant, prachtig!
  Aangezien ik de autostoel naar 2 hoog moet tillen, lijkt een cocobelt me ideaal. Ik zou hem dan ook graag winnen!

 • Reageer Selina 29 mei 2015 aan 9:08 am

  Zou deze super handige cocobelt graag willen winnen in het modieus zwart voor onze tweede zoon die opkomst is en natuurlijk voor mijn rug zal dit ook een stuk prettiger zijn ♡ kan me namelijk nog heel goed herinneren hoe onhandig en zwaar z’n maxi cosi kan zijn en ik denk dat dit een hoop onhandigheid scheelt ♡

 • Reageer Myrna Jansen 29 mei 2015 aan 10:43 am

  Wauw dat zou geweldig zijn ok onze dochter nog makkelijker nee te nemen. Ze is nu 3 weken oud en jeehtje wat vind ik die maxi cosi al zwaar!! Die neem in niet zo maar even mee hoor! Dus dit zou geweldig zijn! Ik vind ze allemaal leuk! Maar de mint groen zou perfect passen!

 • Reageer Annika 29 mei 2015 aan 12:19 pm

  De mintgroene zou ik graag willen winnen. Aangezien ik niet 1 van de langste ben en qua gewicht ook niet zou het voor mij denk ik ideaal zijn om niet meer zo te hoeven zeulen met een maxicosi. Ik zou het heel graag willen testen!

 • Reageer Marieke 29 mei 2015 aan 3:08 pm

  wauw, wat een goede uitvinding! Ik had hier nog nooit van gehoord. Het lijkt mij ideaal om te gebruiken. Ik ken niemand die er zo een heeft, dus zou m graag willen proberen om te introduceren. Het liefst in het mintgroen aangezien ik al mijn babyspullen in die kleur heb uitgekozen.

 • Reageer Elena 29 mei 2015 aan 3:31 pm

  De zwarte graag!!

 • Reageer Rachel 29 mei 2015 aan 6:46 pm

  Zwart heeeel graag!

 • Reageer Tamara Seleski 29 mei 2015 aan 7:15 pm

  De aztek print is super!! Wat een uitvinding, helemaal geweldig

 • Reageer DY van den Bergh 29 mei 2015 aan 11:10 pm

  De Aztek vind ik het mooist! Ik ben erg benieuwd of het werkt! 🙂

 • Reageer N. Tuankotta 30 mei 2015 aan 12:26 am

  Graag zwart voor het derde kindje wat op komst is. Super handige gadget! Zou er graag 1 winnen.

 • Reageer Sandra 30 mei 2015 aan 1:53 pm

  Wauw, de mintkleur graag! Superhandig straks, m’n 2 jarige dochter aan de ene hand& de maxicosi met haar zusje aan m’n andere kant met zo’n handige band!

 • Reageer Lotte 31 mei 2015 aan 5:28 am

  Zou super zijn om onze kleine vorige week geboren dochter Mees zo rond te kunnen dragen! De mintgroene past ook helemaal bij onze garderobe!

 • Reageer Nathalie Verbraak 31 mei 2015 aan 11:02 am

  onze eerste is op komst en door een auto ongeluk heb ik erg last van mijn nek en rug waardoor maxi cosi tillen aan de hand zwaar is. Het zou een enorme uitkomst zijn!
  Mint zou helemaal leuk zijn.

 • Reageer Esmeralda Groenland 31 mei 2015 aan 1:56 pm

  Het aztec printje is super leuk!

 • Reageer Lucky 31 mei 2015 aan 6:22 pm

  Graag!!! Aztek printje

 • Reageer jolanda 1 juni 2015 aan 4:51 am

  Heeeell graag! Goh eindelijk. . Dit is een uitkomst! Zeker met mijn zwakke lichaam ♡ zwart graag

 • Reageer martha 1 juni 2015 aan 8:01 pm

  Kleur maakt mij niks uit, lijkt me hartstikke handig zon band.
  Paar weken geleden mijn rechter hand gebroken gehad, af en toe nog flink last van. Het is nu 11 weken geleden dat ik uit het gips ben, ons zoontje is nu 5 weekjes oud dus daar komt nu toch echt wat meer gewicht aan. En met links sjouwen vind ik toch lastiger dan met rechts..

 • Reageer Debbie Verstelle 1 juni 2015 aan 10:25 pm

  De Aztek print!
  Modieus en praktisch! Ideaal om straks m’n 2e dochter mee te dragen

 • Reageer Babeth 1 juni 2015 aan 11:13 pm

  ik zou kiezen voor de zwarte cocobelt.
  In gebruik heel fijn voor t ophalen van onze dochter (3mnd) en 2 oudere kinderen. nu is ze zo zwaar nog niet maar pfffff wat vind ik t wachten op t schoolplein zwaar met haar aan mijn arm!!!

 • Reageer Lisanne 3 juni 2015 aan 9:25 pm

  Super handig lijkt me!
  Ik zou het liefst de mintgroene winnen maar rest is ook leuk!

 • Reageer Yvette 3 juni 2015 aan 10:03 pm

  Wat een top-uitvinding! Heb last van mn bekken door mn zwangerschap en het tillen van een maxicosi valt niet mee. Vooral niet omdat ik ook nog een peuter naast me heb lopen!
  De zwarte lijkt me fijn!

 • Reageer patricia 4 juni 2015 aan 6:01 am

  Ik zou dolgraag de mintgroene willen winnen. Heerlijk fris kleurtje.

 • Reageer Ineke 5 juni 2015 aan 1:01 pm

  Wauw dat is een handige oplossing! Qua kleur maakt het mij niet zoveel uit, ze zijn alle 3 mooi.

 • Reageer Shardha Kewaldar 6 juni 2015 aan 9:57 am

  Via social media deze geweldige uitvinding ontdekt. Ik ben hoogzwanger maar maakte me al druk om hoe ik een zware maxi cosi zou moeten tillen met daarin mijn meest kostbare prinsje. Het zou geweldig zijn als ik de zwarte zou winnen zodat het voor mij als mama met scoliose en een blessure aan schouder ook draaglijk wordt en veilig is om straks mijn zoon te vervoeren.

 • Reageer Sandra Dijkstra 7 juni 2015 aan 6:52 pm

  Met mijn Fibromyalgie vaak last van mijn handen. Super uitvinding lijkt me!
  Zou hem graag winnen in de kleur zwart.

 • Reageer Annemieke 7 juni 2015 aan 10:08 pm

  Mama’s, wat hebben jullie met veel gereageerd. Wij wisten gewoon niet wie we moesten kiezen. Jullie verdienen allemaal zo’n Cocobelt! Helaas hebben we slechts één exemplaar om weg te geven, dus hebben we er maar een lootje om getrokken. And the winner is…. Dewie Wiersma! Van harte gefeliciteerd en veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter