Baby band

13 september 2013

Ging ik pré-baby nog duiken met haaien, trok ik door de favela’s van Rio om cultuur op te snuiven en wandelde ik naar de top van een actieve vulkaan… Anno Finn ben ik veranderd in een overbezorgde moeder. Ik hoor mezelf de hele dag dingen als ‘niet rennen, straks val je’, ‘grote stap’ en ‘pas op, glad hier’ roepen.  En als mijn waaghals klautert op een klimrek sta ik er nog geen dertig centimeter vandaan om hem eventueel op te vangen. Maar nu heb ik er nog een zorg bij. Finn heeft namelijk een nieuwe hobby; weglopen. In de supermarkt, de stad, op het strand, in de speeltuin, overal zet hij het op een rennen. Laatst zat ik op de bank in de woonkamer, zie ik hem ineens langs het raam rennen. Was hij heel sneaky de voordeur uit gegaan. Ik ben hem op korte afstand gevolgd om te zien wanneer hij zich zou bedenken en zou besluiten om terug te gaan. Alleen dat gebeurde mooi niet! Dus om te voorkomen dat ik hem een keer echt kwijt raak, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. En die heb ik gevonden in de vorm van een heel praktisch, maar mooi armbandje!

Het nieuwe Nederlandse sieradenmerk ByMargot levert unieke handgemaakte sieraden af voor baby’s tot peuter, kleuter en tiener. En uniek in de collectie zijn de armbandensetjes met naam en telefoonnummer voor om de pols van je ontdekkingsreiziger. Het geeft mij een veilig gevoel dat anderen me zo kunnen bereiken mocht mijn uk echt een keer verdwaald zijn. De sieraden zijn bovendien nog leuk ook en in alle kleuren en polsmaten beschikbaar.

verdwalen, baby, kind, peuter, dreumes, kleuter, wegrennen, weglopen, kwijtraken, kwijt, naam, ketting, telefoonnummer, opschrijven, tag, label, armband, sieraad, sieraden, armbanden, handgemaakt, ByMargot, sieradenmerk, zoeken, terecht, vinden, traceren, Buiten praktische armbanden maakt Margot ook hele mooie sieraden voor baby’s en hippe peuters die net als mama niet de deur uit willen zonder de nodige accessoires om polsen, nek en vingers. Voor de girls is de lijn vooral lief en zoet met veel roosjes. De boys kunnen zich onderdompelen in houten armbanden voor de stoere surf-dude look. Is dat niet leuk?!

DIY: Beestenblik
Borstvoedingskaarten

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter