De grote baby billendoekjestest

3 april 2015

In mijn pré babytijdperk kreeg ik altijd de rillingen van moeders die hun tong in het babyprakje van hun uk steken of zonder aarzelen een teug uit de fles nemen. Blegh! Maar twee kinderen later snap ik het. Je wil natuurlijk niet dat je hartje zijn minitongetje verbrandt aan een paar gepureerde sperziebonen of ziek wordt van (borst)voeding die te lang ongekoeld heeft gestaan. Alleen het beste is goed genoeg voor je bloedeigen hoopje DNA en dus fungeer je zelf als proefkonijn. En zo kwam het dat onze wc een paar weken voor de geboorte van Finn het decor werd van de grote baby billendoekjes test. Ieder merk werd uitvoerig getest op zachtheid, vochtigheid, sterkte, geur en verpakking. En de Pampers Sensitive Babydoekjes rolden als winnaar uit de bus.

Billenmaatjes

Pampers Sensitive Babydoekjes hebben de reputatie het zachtst voor de billen van je baby te zijn en die maken ze glansrijk waar. Zelfs bij Charlie – die een extreem gevoelige huid heeft – blijft luieruitslag weg. Terwijl als ik een ander merk in de aanbieding uitprobeer, zijn huidje meteen geïrriteerd raakt. De Pampers babydoekjes zijn bovendien niet alleen heel zacht, maar ook dik genoeg. Je gaat er – in tegenstelling tot sommige andere merken! – dus nooit met je hand doorheen en hebt geen pakken doekjes nodig voordat de billen van je kleine eindelijk schoon zijn. Zelfs niet als ze vaste voeding gaan eten! Daarnaast zijn de doekjes lekker nat en drogen ze door de handige sluiting in de verpakking nooit uit.

billendoekjes, billen, baby, peuter, dreumes, beste, getest, testen, pampers, gevoelige, huid, luieruitslag, uitslag, irritatie, geïrriteerde, eczeem, kont, sensitive, schoonmaken, verschonen, voorkomen, review, testen, gezicht, verkouden, zakdoek, vlekk

Duizend-en-één-dingen-doekje

Maar als je zegt dat de Pampers Sensitive babydoekjes de perfecte billenmaatjes zijn, doe je ze te kort. Ook voor  snotneuzen (zachter dan zakdoeken!), vieze toetjes en handen en vlekken op kleding, de bank of de grond zijn deze doekjes de oplossing. Ik heb standaard een verpakking in mijn tas zitten. En onderweg hebben ze me al meerdere malen uit lastige situaties gered. Zoals die keer in de kinderboerderij toen Finn ineens moest poepen, maar het wc-papier op was. Of toen we naar de speeltuin gingen, maar de glijbaan nog nat was van een regenbui.  billendoekjes, billen, baby, peuter, dreumes, beste, getest, testen, pampers, gevoelige, huid, luieruitslag, uitslag, irritatie, geïrriteerde, eczeem, kont, sensitive, schoonmaken, verschonen, voorkomen, review, testen, gezicht, verkouden, zakdoek, vlekk Of toen Charlie het wachten zat was in de apotheek en ik een hysterische krijsbui kon voorkomen met een spelletje ‘billendoekjes-kiekeboe’. Ik ben fan van Pampers Sensitive babydoekjes!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Pampers.

8 dingen waar je luiers nog meer voor kunt gebruiken (behalve poep & plas!)
Dág luieruitslag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter