Etenstijd

20 mei 2015

Vanaf het eerste moment dat je eindelijk je baby’tje in je armen houdt beland je ook direct als nieuwbakken papa en mama in een totaal andere wereld. Een wereld die je continu overweldigd met wat het beste is voor je kindje. Televisie, social media, tijdschriften, vrienden, familie of volslagen onbekenden er is geen ontkomen aan. Halleluja, soms dacht ik echt dat ik koekkoek zou worden. De ongevraagde adviezen uit de meeste gekke hoeken die je wel even gaan vertellen wat nu ‘echt’ het beste is. Het ultieme slachtoffer? Dat is de newborn mama die last heeft van gierende hormonen en die vaak ook nog belast is met een lichte mate van onzekerheid. Wie wil nou niet de perfecte moeder zijn die alles 100% fantastisch doet? Zet 100 moeders bij elkaar en je hebt 80 verschillende meningen. We komen er toch niet uit, dus doe wat jij denkt wat goed is voor jou en je baby. Vertrouw op je eigen intuïtie, dat is één ding wat ik heb geleerd. En kijk gedurende de dag wat jouw kleintje prettig en fijn vindt.

Eén van de dingen waar Reva en Lucy altijd dolbij van werden was het momentje flesvoeding. Zodra ik met het flesje melk de keuken uitliep werd ik al verwelkomt met een enthousiast geklap. Stuiterend op de bank en helemaal hyper werd het flesje nog net niet uit mijn handen getrokken. Daar waren ze toen ook nog een beetje te klein voor. De meiden lagen meteen in de relaxstand te genieten en ik genoot op en top van het momentje quality time. Nog steeds worden Reva en Lucy het liefst ’s ochtends wakker met een flesje melk. En als ik niet snel genoeg in de startblokken sta dan zorgen de dametjes meteen voor een oorverdovende sirene.

Er zijn genoeg fijne merken die je kleintje de juiste melkvoeding kunnen geven. Eén van die merken is Hero Baby, die een breed hero-flesvoeding-babyvoeding-melk-baby-kind-borstvoeding-gezond-fles-ladylemonade_nl2 flesvoeding assortiment heeft. Naast de vertrouwde producten, waarschijnlijk bij velen van jullie wel bekend, zijn ze druk geweest met een nieuw assortiment. Hero Baby Nutrasense, is een nieuwe receptuur op basis van laatste inzichten. Deze nieuwe lijn bevat melkvet en natuurlijk de benodigde voedingstoffen zoals de vitamines A, C en D. En die zorgen er weer voor dat onze kindjes een goede weerstand krijgen. Een extra fijne bijkomstigheid, de nieuwe verpakking heeft nu ook een afstrijkrandje en een handige opbergplek voor het lepeltje. Hero Baby Nutrasense is verkrijgbaar in de verpakkingen Standaard 2 (6-12 maanden), Peutermelk 3 (vanaf 1 jaar), Peutermelk 4 (vanaf 2 jaar). Vanaf begin juli zijn de nieuwe producten te koop in de supermarkt en drogist.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hero

Gebakken lucht
Op een kleedje

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply essie 20 mei 2015 at 10:29 am

    Echte quality time had ik toch echt met het geven van borstvoeding ❤

  • Reply Cynthia 20 mei 2015 at 10:45 am

    Ook fijn! Gelukkig zijn er genoeg gezellige quality time momentjes met je kleintje.

  • Laat een reactie achter