Zinderende zomer inspiratie

7 juli 2015

Eindelijk kunnen we op en top genieten van een zinderende zomer! Maar de vooruitzichten voor de zomer van 2016 zien er ook fantastisch uit. Cynthia en ik bezochten de Kleine Fabriek – een lifestyle en modebeurs voor baby’s & kinderen – waarop alle merken hun nieuwe collecties voor het volgende seizoen showen. En daar hebben we zoveel moois gezien. Leun lekker achterover, laat je inspireren en geniet…

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl4Houd je zonnebril maar op, want het wordt een zomer waarin neon kleuren opnieuw een grote rol spelen. Zoals hier bij deze heerlijke outfit van het label Nono.

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl6Zelfs winterliefhebbers raken in een zomerse mood met deze prachtige printjes van Moodstreet.

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl5Boys eat your hart out! Het heerlijk Hollandse label Dress like Flo is vanaf volgend jaar niet meer alleen voor meisjes. De designers hebben zich ook op een heuse jongens collectie gestort. Très cool!

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl13Nog geen vakantiebestemming voor volgend jaar? Wij weten het wel… Ga op safari met Little Miss Juliette!

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl12Pas wel op voor rondlopend wild! Deze tijgers zien er hongerig uit. Dat komt waarschijnlijk door de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry. Die is weer om op te eten!

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl14De wat minder avontuurlijke types boeken gewoon een strandvakantie bij Claesen’s! Lekker luieren in je strandstoel en in een kek outfitje.

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl3We kunnen ook volop genieten van een Indian summer; lekker stoere jongenskleding en voor de meisjes lekker hip met een twist.

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl7Geen outfit is compleet zonder accessoires. Deze toffe armbandjes van Hot Lava worden met de hand gemaakt op Bali en zijn wat ons betreft de ideale arm candy!

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl1Voor de girls een te gek tasje van Easy Peasy…

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl11En de boys een zomers hoedje van Barts. Klaar ben je voor de summer of 16!

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl8Toch kwamen wij een tikkeltje teleurgesteld thuis… Nog een heel jaar wachten op al dat moois. “Weet je wel niet hoeveel nachtjes slapen dat is?!” zou Finn zeggen.

zomer-trends-baby-kinderen-kleding-inspiratie-ladylemonade_nl15

IJsfantasie!
Braziliaanse pantoffels

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter