‘Be nutty, be nice, be nOeser!’

3 december 2014

Eén blik op de collectie van het babykledingmerk nOeser en ik ben verkocht. Dit nieuwe Nederlandse merk is afgelopen augustus gelanceerd en nu al mega populair. Het motto van nOeser is: ‘be nutty, be nice, be nOeser!’. Kids mogen de wereld ontdekken door veel gekkigheid uit te halen. Een klein meisje hier in huis past nu al perfect bij dit merk, ondeugende Lucy. En ‘be nice’ betekent dat er alleen gewerkt wordt met biologisch katoen en verantwoorde partners. Dit alleen al is een dikke plus voor mij, want zo worden de kleintjes alleen maar gekleed in zachte en fijne materialen. Als kers op de taart ‘be nOeser’, er wordt puur gekeken wat de kleintjes zelf leuk vinden. Uiteindelijk wordt dit vertaald in kleurrijke grafische ontwerpen met grappige karaktertjes en lieve verhaaltjes. De producten zijn geïnspireerd op Scandinavisch design en zoals je weet ben ik daar een groot liefhebber van.

Jnoeser-babykleding-baby-biologische-katoen-cadeau-kraamcadeau-kleding-jongen-meisje-ladylemonade_nl10immy the Jeep, Sula the Squirl en Mika the Monkey spelen de hoofrollen binnen de collectie. Deze vrolijke figuurtjes zie je op alle producten terugkomen. En dan bedoel ik op de rompers, longsleeve shirts, jumpsuits, jurkjes, broekjes, aankleedhoezen, mutsen, slabbetjes, wrappers, slaapzakken. De collectie wordt aangeboden vanaf maat 50/56 een loopt door t/m 86/92. Happy me, Lucy kan met haar maatje 80 dus nog prima meedoen. Wat ik echt te leuk vind zijn de nOeser kraampakketen. Gevuld met diverse items en verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. En mocht je toch een speciale voorkeur voor een andere maat, design of kleur hebben dan wordt dit met liefde aangepast.

kleding-noeser-baby-romper-jumpsuit-deken-biologisch-slaapzak-kraamcadeau-cadeau-ladylemonade_nl12 Ben je al enthousiast? Dan ga je dit helemaal te gek vinden. Noeser gaat over enkele weken haar nieuwe collectie fotograferen! En drie keer raden?! Yep, ze zijn op zoek naar enthousiaste kindjes die grote vriendjes zijn met de camera. Heeft je kindje kledingmaat 62/68 en kan hij/zij al een beetje zitten en schrikt niet van een tikje chaos? Geef je kleintje voor 8 december dan op via [email protected] en stuur twee representatieve foto’s mee. Geef ook de naam, leeftijd, gewicht en lengte door van je kleine model in spé en wie weet is jouw kanjer de gelukkige. Uiterlijk 11 december word je geïnformeerd of je kindje is geselecteerd. De fotosessie zal plaatsvinden op vrijdagochtend 19 december in het nOeser hoofdkantoor in Zeist.

Een vakkundige jury gaat een keuze maken uit alle inzendingen. Mocht jouw kindje geselecteerd worden dan krijg je in ruil voor deelname een setje van de gedragen kleertjes en je krijgt de foto’s van je kleintje mee.De gekozen modelletjes worden ook nog verwend met een NAÏFcare verwenset, en drankjes en lekkers bij Blender kids concept store en café in Amsterdam. Sodeju, het is dat ik hier thuis niet meer in maatje 62/68 zit anders had ik het wel geweten.

kleding-noeser-baby-romper-jumpsuit-deken-biologisch-slaapzak-kraamcadeau-cadeau-ladylemonade_nl3

noeser-babykleding-baby-biologische-katoen-cadeau-kraamcadeau-kleding-jongen-meisje-ladylemonade_nl5

noeser-babykleding-baby-biologische-katoen-cadeau-kraamcadeau-kleding-jongen-meisje-ladylemonade_nl

kleding-noeser-baby-romper-jumpsuit-deken-biologisch-slaapzak-kraamcadeau-cadeau-ladylemonade_nl20

kleding-noeser-baby-romper-jumpsuit-deken-biologisch-slaapzak-kraamcadeau-cadeau-ladylemonade_nl23

Baby's krijgen de zak
Brrrr...wat is het koud

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter