Dág luieruitslag!

17 februari 2015

Hè getver! Meneer buikgriep heeft ook ons huis gevonden. Net toen ik dacht dat ons gezin een keertje een virus over zou slaan, trakteerde Charlie me gisteren op een enorme spuitluier. En sindsdien wisselen diarree en overgeven elkaar af en heeft mijn arme mannetje 39 graden koorts. En alsof dat nog niet genoeg is voor dat zielige, kleine lijfje krijgt mijn baby er ook nog een paar schrale billen van. En zo’n geïrriteerde huid doet pijn! Gelukkig kan ik in dit soort gevallen altijd een beroep doen op mijn ‘SOS crème’: Naïf Diaper Cream. Al na één keer smeren, is de ergste roodheid verdwenen.

baby, kinderen, peuter, luieruitslag, huiduitslag, billen, rode, schrale, kontje, wondjes, blaasjes, rood, geïrriteerde, huid, eczeem, zalf, creme, billencreme, tips, ideeën, oplossing, tandjes, diarree, buikgriep, ziek, kapot, verzorgers, zink, hydrate Sinds we bij Lady Lemonade getrakteerd werden op een paar testproducten van Naïf, ben ik fan van deze fijne babyverzorgers. Het is een mooi merk dat zijn producten zo puur mogelijk maakt, zonder stoffen die schadelijk zijn voor de tere huid van je baby. En dat ruik je – niet chemisch! – en voel je – super zacht! – echt heerlijk! De nieuwe billencrème die onlangs aan het assortiment werd toegevoegd, past daar met zijn frisse en tikje bloemige geur en dikke, zachte textuur uitstekend tussen. Maar nog belangrijker: Hij doet zijn werk!

baby, kinderen, peuter, luieruitslag, huiduitslag, billen, rode, schrale, kontje, wondjes, blaasjes, rood, geïrriteerde, huid, eczeem, zalf, creme, billencreme, tips, ideeën, oplossing, tandjes, diarree, buikgriep, ziek, kapot, verzorgers, zink, hydrate

Charlie’s geïrriteerde huidje herstelt zich sneller dan met de andere smeersels die ik hiervoor gebruikte. En omdat de zalf beschermt, blijft de luieruitslag weg. De crème smeert bovendien heel makkelijk uit en trekt snel in. Een groot voordeel is ook dat hij in een tube zit, een stuk hygiënischer dan wanneer je steeds met je poepvingers in hetzelfde potje graait. Ik heb niet alleen een tube op mijn commode staan, maar er ook één in mijn handtas zitten. Heeft Finn last van ruwe wangen door de koude winterwind? Dan smeer ik daar ook een likje op en is dat probleem ook verholpen. Echt top!

baby, kinderen, peuter, luieruitslag, huiduitslag, billen, rode, schrale, kontje, wondjes, blaasjes, rood, geïrriteerde, huid, eczeem, zalf, creme, billencreme, tips, ideeën, oplossing, tandjes, diarree, buikgriep, ziek, kapot, verzorgers, zink, hydrate

Met een prijs van €12,95 valt de Naïf Diaper Cream (75 ml) niet in de categorie goedkope babyverzorging. Maar hij is zuinig in gebruik en maakt al zijn beloftes waar en doet zelfs nog veel meer dan dat! Bovendien weet ik uit ervaring dat als je Naïf producten bestelt via hun eigen website, je bij iedere order een kortingscode krijgt van €4,- voor je volgende bestelling. Kijk, dat scheelt weer!

De grote baby billendoekjestest
Bye bye luier

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter