Wasbare zwemluiers

19 maart 2014

De maanden ben ik al aan het aftellen maar we kunnen alvast voor de komende zomer op jacht naar stoere, lieve en hippe zwemkleding voor onze kids. Liep ik vorig jaar nog met pakken zwemluiers onder mijn arm te zeulen, dit jaar ga ik sowieso voor Lucy voor de wasbare zwemluier. Ook ik krijg visioenen van poep wassessies onder de kraan en een grote vieze knoeiboel. En toch begin ik er steeds meer in te geloven. 

pandababy, pandababy.nl, kraamcadeau, cadeau, kraamkado, kado, wasbare luier, wasbare zwemluier, milieu, comfortabel, verzorging, babyverzorging, milieu vriendelijk, zomer, vakantie, strand, hygiënisch, trendy, billen, hip, zwemmen, zwembad, strand, zee, absorberen, droog, snel, makkelijk, wassen, wasmachine, wasbare, luiers, katoenen, bamboe, baby, kind, pampers, stof, poepen, plassen, billen, zacht, goedkoop, geld, besparen, milieuvriendelijk, milieu, bewust, eco Toen ik voor het eerst hoorde over wasbare zwemluiers had ik niet meteen een ‘wow’ effect. In eerste instantie kreeg ik een beeld van mijn oma die vroeger alle vieze witte hydrofielluiers van haar ukkies aan het schoonschrobben was. Alleen als je nagaat dat je kleine baby sowieso met gewone wegwerpluiers voor ongeveer 1 ton afval zorgt dan begint het bij mij wel te knagen. Het milieu doen we daar namelijk niet echt een plezier mee. Het Nederlandse merk PandaBaby brengt unieke wasbare zwemluiers op de markt die er hartstikke leuk uit zien en in grappige trendy prints verkrijgbaar zijn. Wegens grote vraag naar deze milieuvriendelijke luiers heeft het merk het assortiment uitgebreid. Je kunt je kleine in een stoere jeans look laten paraderen in het zwembed of met een vrolijke giraffe op de bips. Zelfs tijdens het aankomende WK kan je spruit geheel in stijl in zijn oranje voetbal luier spetteren en spelen in het zwembad.

Babybilletjes worden hoe dan ook erg blij van deze wasbare luiers. Ze hebben een binnenlaag van zachte fleece, zijn snel droog en omdat de zwemluier nauw aansluit is het draagcomfort hoog. Een fijn voordeel is dat het zwemwater niet wordt geabsorbeerd en je kleine niet met een zware luier rond banjert. Met behulp van klittenband zijn ze makkelijk te sluiten en op maat te verstellen van 4 tot 15 kg. De zwemluiers zijn verkrijgbaar voor € 9,95 in verschillende schattige en stoere dessins. Een goedkoop milieubewust alternatief in vergelijking met het aantal pakken zwemluiers die je verbruikt.

Wil je een wasbare zwemluier uitproberen? Wij mogen er eentje naar keus weggeven. Laat ons weten in welke zwemluier jij je kleine waterrat wil hijsen deze zomer.
pandababy, pandababy.nl, kraamcadeau, cadeau, kraamkado, kado, wasbare luier, wasbare zwemluier, milieu, comfortabel, verzorging, babyverzorging, milieu vriendelijk, zomer, vakantie, strand, hygiënisch, trendy, billen, hip, zwemmen, zwembad, strand, zee, absorberen, droog, snel, makkelijk, wassen, wasmachine, wasbare, luiers, katoenen, bamboe, baby, kind, pampers, stof, poepen, plassen, billen, zacht, goedkoop, geld, besparen, milieuvriendelijk, milieu, bewust, eco

 

 

De Zwangerschaps aftelkalender
Groen cadeautje

Dit vind je misschien ook leuk

18 Reacties

 • Reply Stephanie 19 maart 2014 at 9:03 am

  Ja, ook ik zit al een tijdje te twijfelen over wasbare luiers. Vind plastic wegwerpluiers eigenlijk echt niet kunnen maar ja, het is wel makkelijk..Dus eerst eens een wasbare zwemluier proberen vind ik een super eerste stap! Die met olifantjes vind ik te gek!

 • Reply Marieke 19 maart 2014 at 9:22 am

  Die roze met giraf!!
  Voor zwemmen stap ik graag over op een wasbare milieuvriendelijke luier. Helemaal met zo’n print! Wie weet is de dremoel hierdoor lager om ze ook dagelijks op het droge te gaan gebruiken, nu veel lager….

 • Reply Marit 19 maart 2014 at 9:23 am

  Ik wil zo’n luier dolgraag uitproberen. Volgens een vriendin van mij valt het best mee met het geklieder

 • Reply Monique 19 maart 2014 at 9:18 pm

  Ik vind de zwemluier met de giraf heel lief voor mijn nichtje.

 • Reply Leonie 19 maart 2014 at 10:15 pm

  Ik heb er veel over gehoord maar nog niet de stap durven te wagen om daadwerkelijk de wasbare zwemluier te gebruiken. Ik zou het nu toch graag willen proberen voor mijn zoontje. De jeans zwemluier vind ik onwijs leuk.

 • Reply Shere 19 maart 2014 at 11:50 pm

  Ik vind de zweemluir met de Leeuw super leuk en de jeans is echt stoer. Met zolke designs kan niemand nee op een zweemluier zeggen.

 • Reply Roos 20 maart 2014 at 8:59 am

  Het valt echt mee met het schoon schrobben vd luier. Als je het eenmaal geprobeerd hebt is het ideaal. Ik vind de olifant luier erg leuk.

 • Reply Laura 20 maart 2014 at 10:49 pm

  Wat een hippe zwemluiers. Ik zie mijn kleine stoere man wel in de jeans luier zwemmen.

 • Reply Danielle 20 maart 2014 at 11:01 pm

  Ik gebruik nu bij ons derde kindje de wasbare luiers van bambino mio die ik 6 jaar geleden heb aangeschaft voor onze eerste en ik heb er geen moment spijt van gehad. Wassen moet je toch dus dan kunnen die luiers er ook wel bij. Wasbare zwemluiers heb ik dan weer nooit gehad maar wil ik best eens proberen. Graag de roze dan voor ons kleinste waterratje.

 • Reply Ilona 22 maart 2014 at 2:25 pm

  Nog nooit voor mijn kindje een wasbare zwemluier gebruikt maar wil het heel graag uitproberen. De giraf voor mijn dochtertje vind ik heel schattig.

 • Reply Petra 23 maart 2014 at 9:25 pm

  Ik ben al tijden fan van de wasbare zwemluier ideaal. De jeans zwemluier is erg leuk.

 • Reply Kim 24 maart 2014 at 11:05 pm

  Ik ben overtuigd en wil graag een wasbare zwemluier van pandababy proberen. De oranje wk luier is favoriet

 • Reply Judith 25 maart 2014 at 8:49 am

  Ik heb ooit een wasbare zwemluier cadeau gekregen voor mijn zoontje Dex en was er heel erg tevreden over. Nu heb ik weer een kleine baby en wil ik graag weer zo’n zwemluier gebruiken. Ik kies voor de spijker luier.

 • Reply Cynthia 30 maart 2014 at 1:39 pm

  Gefeliciteerd Stephanie, je hebt een wasbare zwemluier naar keus gewonnen. Deze komt zo spoedig mogelijk jouw kant op. Veel plezier ermee!!!

 • Reply Liana Veronica Susanty 8 augustus 2014 at 12:27 pm

  Ik wil graag de wasbare zwemluier uitproberen :)) die met de dieren lijkt me heel gaaf voor mijn zoontje! x

 • Reply Yvonne van der Meijs 25 augustus 2016 at 5:54 pm

  Onze meid is watergek en wij gaan daarom heel graag met haar naar het babyzwemmenndaarom zitten wij te twijfel om toch over testspeler naar een uitwisbare zwemluier. Ik zou ze heel graag willen uitproberen. Xx

 • Reply Nikita 11 mei 2017 at 6:30 pm

  goedemiddag,
  Wij zitten sinds kort met ons eerste kindje op baby zwemmen en wij zagen daar een meisje met een uitwisbare zwemluier en ik als moeder zijnde dacht WOW te gek.
  Mijn man twijfeld nog en zou hem daarom graag uit willen proberen.
  We hebben een kleine stoere jongen en zou de spijker print erg leuk vinden

 • Reply Monique Zandbergen 18 februari 2018 at 4:50 pm

  Een jeans luier voor m’n stoere dochter, volgende maand beginnen met baby zwemmen 😍

 • Laat een reactie achter