Haute couture voor baby’s

23 januari 2015

Stip op nummer 1 van meest gebruikte producten hier in huis voor de kids is, tadaaaaaaa de voedingsfles. Op het moment dat de flesvoeding zijn intrede heeft gedaan is dit bij ons het populairste item in huis. Elke keer weer toverde ik voor mijn hongerige babywurm de gevulde melkfles tevoorschijn. Gerust zes keer op een dag mocht de poedermelk weer uit de kast of uit de tas gehaald worden. Reva (bijna 3) kan nog steeds geen afscheid nemen van haar oude vertrouwde flesje. Eerst gilt ze ’s ochtends ‘papa, papa, papaaaaaa’ en het tweede wat ze schreeuwt is ‘flesje, flesssjjjjjjjeeeeee’. Gevuld met warme geitenmelk kan mijn vroege vogel in bed in alle rust wakker worden. De voedingsflessen hier in huis kun je bijna al vintage noemen. Lucy heeft op haar beurt Reva’s eerste flesjes ook weer in gebruik genomen. We zijn hier thuis lekker duurzaam bezig.

Tegenwoordig is een luiertas een fashionable item waar je mee gezien mag worden. Nu vind ik dat een fles, die je dus ook overal mee naar toe zeult, er ook stylish uit mag zien. Het Spaanse baby verzorgingsmerk Suavinex speelt daar op in en maakt van babyflessen, fopspenen en spenenkettingen een complete mode accessoire voor je baby. De collecties worden steeds weer vernieuwd en aangepast aan het modebeeld van nu. De designs van de producten zijn gaaf, kleurrijk, speels en erg origineel. Mocht je baby fashionista ontroostbaar zijn, dan stop je er gewoon een speentje in uit de ‘Haute Couture’ collectie? Klinkt luxe toch?! Gelukkig worden de producten niet verkocht tegen design prijzen. En ook al ziet alles er mooi en strak uit, het allerbelangrijkste is dat dit merk functionaliteit, kwaliteit en veiligheid van de producten voorop heeft staan. Je kunt van dit bijzondere merk nog veel meer leuks shoppen, zoals babykammen, speenhouders, melkpoederdoosje en nog veel meer.
babyflessen-voeding-fles-melk-borstvoeding-baby-cadeau-design-fles-speen-fopspeen-verzroging-ladylemonade_nl2

Moeilijke et(t)ers
Verkleden is feest!

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Marinka 12 mei 2015 at 2:05 pm

    Ze mooier vormgegeven producten zoals de babyflesjes die op de foto staan zien er wel mooier uit dan de reguliere flesjes. Ook accessoires voor baby’s mogen best een mooi printje hebben.

  • Laat een reactie achter