Babyverzorging op hoog niveau

23 mei 2014

Als het op mijn eigen crèmes aankomt, ben ik vet kritisch. Onder het motto ‘forever young’ screen ik ieder ingrediënt wat erin zit en kies voor het smeersel dat mijn velletje het langst strak houdt. Dan ben ik voor Finn en Charlie een stuk sneller klaar. Gewoon een huismerkproduct of iets wat in de aanbieding is. Omgekeerde wereld eigenlijk, want de huid van een baby is een stuk kwetsbaarder en vraagt juist om het beste van het beste. En dat vinden Sjoerd en Jochem ook. Deze papa’s waren niet zo tevreden over de kwaliteit van de bestaande baby verzorgingsproducten. En dus ontwikkelden ze zelf een lijn: Naïf. Met producten zonder irriterende ingrediënten, mét natuurlijke oliën. Heerlijk!

baby, kinderen, verzorging, verzorgingsproducten, bodylotion, lotion, creme, gezicht, huid, olie, shampoo, badgel, badschuim, zeep, wasgel, massage, badolie, hoofd, zeepvrije, dagelijks, zacht, kraamcadeau, geboorte, peuter, kleuter, tips, ideeën, reviewDe complete Naïf lijn bestaat momenteel uit zes producten. Er is een shampoo die de hoofdhuid beschermt, een wasgel, een verzachtende bodylotion, een massageolie die niet vettig aanvoelt, een badolie met een kalmerende werking en een verzorgende crème. Van de geur van de producten alleen al ben ik onder de indruk; heerlijk zacht en neutraal. Charlie heeft een behoorlijk droge huid, dus ik ben vooral nieuwsgierig naar het effect van de bodylotion. De textuur ervan is in ieder geval prettig; niet te dun en niet te dik. Je hebt maar een klein beetje nodig en het smeert lekker uit. Maar het belangrijkste is dat Charlie’s huid er inderdaad zacht van wordt, en mama’s handen ook! Na een week gebruiken, is er geen barstje meer in het velletje van mijn baby te vinden. Ook favoriet is de badolie; die maakt het water fijn zacht, maar niet vettig, zodat Charlie er niet glibberig van wordt. Dat is nog eens relaxt badderen.

baby, kinderen, verzorging, verzorgingsproducten, bodylotion, lotion, creme, gezicht, huid, olie, shampoo, badgel, badschuim, zeep, wasgel, massage, badolie, hoofd, zeepvrije, dagelijks, zacht, kraamcadeau, geboorte, peuter, kleuter, tips, ideeën, review De simpele en fris ogende verpakkingen zijn – met de afbeelding van bijvoorbeeld een bijtje, vlieger of vlinder – ook heel kindvriendelijk en leuk om naar te kijken. En dat maakt deze producten – die in een hoger prijssegment vallen dan de bekende merken – ook een heel geschikt kraamcadeau. NAÏF is verkrijgbaar in de betere apotheken, warenhuizen, parfumerieën en kinderwinkels en via de Naïf webshop. Prijzen van €9,95 tot €15,95.

Voor grote jongens die liever klein blijven
Keep it cool!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter