Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

30 maart 2021
Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

In het eerste jaar van je kleine baby wordt de ene mijlpaal in rap tempo afgewisseld door de andere mijlpaal. Als je denkt dat je dit allemaal kunt onthouden, dan help ik je nu alvast uit die droom. Je geheugen is namelijk een zeef geworden. Voor iedere mama in spé is een babyboek de MUSTHAVE die niet mag ontbreken op je lijstje. Shop er eentje zelf of vraag een mooi babyboek als kraamcadeau. We geven je alvast wat inspiratie!

13 x De mooiste babyboeken

1# Mijn baby dagboek

In dit overzichtelijke bewaarboekje kun je alle gebeurtenissen in het leven van je kindje bijhouden. De groei en ontwikkeling van de geboorte tot aan de vijfde verjaardag. Door het boekje heen verspreid, vind je allemaal klassieke slaapliedjes en kinderversjes. Mijn babydagboek – € 10,-.

‘Lees ook: Babykamer ideeën – 14 x inspiratie en fijne shop tips.

2# Babyboek eerste jaar

Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

Hoe leuk is dit stijlvolle eerste baby boek? Je kunt het in verschillende toffe kleurtjes shoppen. Super fijn aan het boek is, dat het lekker groot is. Zo kun je veel mooie kiekjes van je kleintje erin plakken. Het invullen kost ook niet heel veel tijd, we weten allemaal dat de tijd schaars is als drukke mama. Mijn eerste jaar – € 24,95.

3# Gepersonaliseerd babyboek van hout

Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

Wil je echt een héél origineel babyboek, Kids Deco maakt gepersonaliseerde boeken van hout. Het babyboek heeft een houten voor- en achterkant en is voorzien van een mooie gravering. Je hebt de keuze uit blanco pagina’s of invulpagina’s. Babyboek van hout – € 34,99

4# Mam & Pap vertellen over jou

‘Mam en Pap vertellen over jou’ is een heel bijzonder boekje van Elma van Vliet. Je krijgt allerlei leuke en onverwachte vragen gesteld over de baby-, peuter-, kleuter- en tienertijd. In al die jaren maak je er samen een super persoonlijk en compleet boek van wat ontzettend leuk is om later terug te lezen en aan je kind te geven. Mam en Pap vertellen over jou – € 20,99

5# Hallo invulboek baby

Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

Alle schattige momenten kun je in dit zoete baby invulboek en fotoboek kwijt. Geen herinnering zal vergeten worden! Jaren later kun je samen met je inmiddels puber lekker terug bladeren naar vroeger. Hallo Baby invulboek – € 27,99.

6# Mijn eerste jaarEen mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

Kidooz heeft allerlei leuke invulboekjes, waarvan ‘Mijn eerste jaar’ in een hippe panterprint eentje is. Die is toch geweldig? Je kunt er naast de gebruikelijke mijlpalen ook in kwijt welke kinderwagen je hebt gekocht en kun je zelfs je meest bijzondere kleding bonnetjes erin plakken. Mijn eerste jaar – € 29,50.

‘Lees ook: Indeling babykamer – 6 Must know tips om de babykamer in te richten.

7# Universeel eerste jaarsboek

Dit baby boek met een ivoor-kleurige linnen cover met goudfolie letters is super handig, deze is namelijk universeel. Vanaf de zwangerschap tot de eerste verjaardag kan alles vastgelegd worden. Babyboek universeel – € 19,95.

8# Mijn eerste jaar boek

Kijk nou wat een leuk babyboek dit is? Je kunt in dit boek alle mooie momenten van je liefste baby bewaren. Zo blijven de herinneringen altijd bij je! Baby’s eerste jaar – € 12,99

9# Invulboek eerste jaar

Vanaf het moment dat je kleintje er is tot de eerste verjaardag, kun je alle unieke momenten vastleggen in dit boek. Leuk om cadeau te geven aan een aanstaande mama of papa! Dit boekje is ook nog in een mooie groene kleur verkrijgbaar. Invulboek eerste jaar – € 24,95.

10# Mijn eerste jaar babyboek

Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

De boekjes van Maan Amsterdam hebben een mooi en lief design waarin je alles kwijt kunt over het eerste jaar van jouw kleine lieve baby.  Hoe ziet jullie ritme eruit, wat waren de eerste hapjes en wat waren de eerste kleertjes die je newborn baby droeg? Het baby boek loopt tot en met de eerste verjaardag. Achterin het boek kun je met een handige checklist de groei en ontwikkeling makkelijk bijhouden. Mijn eerste jaar boek – € 26,95.

11# Babyplakboek

Een superleuk babyplakboek van Snor

Dit babyplakboek van Snor is zó leuk! In dit babyboek kun je lekker ouderwets plakken en alle herinneringen op een bijzonder manier vasthouden. Je wordt iedere week gestimuleerd dingen op te schrijven die je anders zeker weten zou vergeten, zoals ‘Grappigste opmerking van het kraambezoek’ of ‘Deze kleur had jouw poepluier deze week’. Babyplakboek – € 18,99.

12# Design Letters baby boek

Ben je een echte design lover, dan is dit babyboek van het merk Design Letters helemaal jouw smaak. Belangrijke mijlpalen, grappige momenten, de mooiste foto’s van je baby, alles kun je in dit boek kwijt. Ook leuk om mooie en lieve gekregen kaartjes in het boek te plakken. Na het eerste jaar heb je een boek vol met geweldige herinneringen. Design Letters invulboek – € 51,- .

13# Baby eerste jaar boek

Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

Dit is een heel mooi zwart wit invulboekje dat staat straks vol staat met lieve herinneringen en mooie foto’s. De dieren in het boekje kijken mee met alle mooie momenten van je baby en geven handige tips en weetjes. Baby’s eerste jaar – € 14,50.

‘Lees ook: Babyfoto’s maken – ideeën & handige tips voor de mooiste foto’s.
Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!
15 Babybedjes om bij weg te zwijmelen
Kindersieraden - Vanaf welke leeftijd en waar moet je op letten?

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Saskia 6 april 2021 at 7:53 am

    Leuk! Ik heb zelf 2 babyboeken. Eentje van de HEMA per maand en een echt ‘ouderwets’ babyboek van Raad eens hoeveel ik van je hou. Zo blij mee dat ik dit allemaal heb bijgehouden 🙂

  • Laat een reactie achter