Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

12 januari 2018
Een mooi babyboek gezocht? Dit zijn de leukste exemplaren!

In het eerste jaar van je kleine baby wordt de ene mijlpaal in rap tempo afgewisseld door de andere mijlpaal. Als je denkt dat je dit allemaal kunt onthouden, dan help ik je nu alvast uit die droom. Je geheugen is namelijk een zeef geworden. Voor iedere mama in spé is een babyboek de MUSTHAVE die niet mag ontbreken op je lijstje. Shop er eentje zelf of vraag een mooi babyboek als kraamcadeau. We geven je alvast wat inspiratie!

Mam & Pap vertellen over jou

‘Mam en Pap vertellen over jou’ is een heel bijzonder boekje van Elma van Vliet. Je krijgt allerlei leuke en onverwachte vragen gesteld over de baby-, peuter-, kleuter- en tienertijd. In al die jaren maak je er samen een super persoonlijk en compleet boek van wat ontzettend leuk is om later terug te lezen en aan je kind te geven. Mam & Pap vertellen over jou – € 19,99

‘Lees ook: De babykamer trends 2018 – Van naturel, exotisch tot unicorn glow.’

 

Zwangerschaps, kraam- en eerste jaarsboek in één

Dit is handig!!! Een zwangerschaps, kraam- en eerste jaarsboek in één. Klaar ben je! Wil je het helemaal compleet maken, shop de bijpassende milestone kaarten er dan ook bij. Zwangerschaps, kraam- en eerste jaarsboek in één – € 19,50

 

Jip en Janneke babyboek

Groot fan van de populaire Jip en Janneke illustraties van Fiep Westendorp? Natuurlijk is er ook een babyboek verkrijgbaar van deze twee vrolijke vriendjes. Alle verrassende en grappige momenten kun je hierin vastleggen en er is volop ruimte voor prachtige foto’s van je kleintje en alles wat je dolgraag wil opschrijven. Jip en Janneke boek € 14,99

 

Mijn eerste jaar

Kidooz heeft allerlei leuke invulboekjes, waarvan ‘Mijn eerste jaar’ er eentje is. Zo kun je er naast de gebruikelijke mijlpalen er ook in kwijt welke kinderwagen je hebt gekocht en kun je zelfs je meest bijzondere kleding bonnetjes erin plakken. Mijn eerste jaar – € 29,95.

 

Milestone eerste foto boek

Wie kent ze niet de mooie Milestone Cards waarmee je vanaf het eerste moment alle mijlpalen, funny faces, toffe outfits, bijzondere eerste uitjes van je kleintje mee kunt vastleggen. Al deze unieke momenten en foto’s kun je bewaren in het Milestone fotoboek. Zo maak je een prachtig old skool naslagwerk waar je nog zo vaak even in terug kunt kijken. Milestone baby foto album € 34,95.

‘Lees ook: 16 Alternatieven voor beschuit met muisjes.’

 

Mijn eerste jaar babyboek

De babyboekjes van Maan Amsterdam hebben een mooi en lief design waarin je alles kwijt kunt over het eerste jaar van jouw kleine lieve baby.  Hoe ziet jullie ritme eruit, wat waren de eerste hapjes en wat waren de eerste kleertjes die je newborn baby droeg? Het babyboek loopt tot en met de eerste verjaardag. Achterin het boek kun je met een handige checklist de groei en ontwikkeling makkelijk bijhouden. Mijn eerste jaar boek – € 29,95.

 

Babyplakboek

Dit babyplakboek van Snor is zó leuk! In dit babyboek kun je lekker ouderwets plakken en alle herinneringen op een bijzonder manier vasthouden. Je wordt iedere week gestimuleerd dingen op te schrijven die je anders zeker weten zou vergeten, zoals ‘Grappigste opmerking van het kraambezoek’ of ‘Deze kleur had jouw poepluier deze week’. Babyplakboek – € 17,50

Design Letters babyboek

Ben je een echte design lover, dan is dit babyboek van het merk Design Letters helemaal jouw smaak. Belangrijke mijlpalen, grappige momenten, de mooiste foto’s van je baby, alles kun je in dit boek kwijt. Ook leuk om mooie en lieve gekregen kaartjes in het boek te plakken. Na het eerste jaar heb je een boek vol met geweldige herinneringen. Design Letters invulboek – € 55,-.

‘Lees ook: Mijn favoriete babynamen voor een jongen en een meisje.’

 

Baby’s eerste jaar

Dit is een heel mooi zwart wit invulboekje dat staat straks vol staat met lieve herinneringen en mooie foto’s. De dieren in het boekje kijken mee met alle mooie momenten van je baby en geven handige tips en weetjes. Baby’s eerste jaar – € 13,95.

Pracht lied voor iedereen die een ongeboren kindje heeft verloren
De babykamer trends 2018 - Van naturel, exotisch tot unicorn glow

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter