LL Tip: Baby- en kindermerk &Me

8 september 2016

Het is alweer een tijdje geleden toen ik voor ‘baby’ Reva – inmiddels kleuter – op zoek ging naar een babygym. Ik heb me toentertijd gek gezocht naar een exemplaar die er ook nog een beetje stijlvol uit zag. Een hysterisch kleurrijk apparaat met allerlei toeters en bellen in de woonkamer had namelijk niet echt mijn voorkeur. En natuurlijk als je het niet meer nodig hebt kom je het juist tegen, ik ben op slag verliefd geworden op de babygym van het merk &Me. Deze kwam ik onlangs tegen op de Show Up beurs. Dit is er zo eentje die ik dolgraag had willen hebben en waar mama en baby beide blij van worden.

Een mooi strak ontwerp van staal en hout gecombineerd met de kleur mint die helemaal matched met de felle frisse oranje kleur. Het plaatje is helemaal compleet! Voor mij helaas pech, ik kan Lucy van drie echt niet meer onder een babygym schuiven. Alleen moest ik het natuurlijk wel met jullie delen, wie weet is één van jullie nu ook verwikkeld in een heuse babygym speurtocht.

Het Nederlandse merk &Me is opgericht door twee creatieve zussen – Jacqueline & Monique – die nog veel meer moois ontwerpen voor kinderen en baby’s. Alles wat zij maken is handgemaakt en geproduceerd in Nederland. En nadat ik hun babygym had ontdekt kwam ik ook de geweldige wiegjes tegen van staal en hout. Die zijn echt te gek voor op de babykamer. Ook speelgoed voor de kleintjes zoals blokken en leuke puzzels vind je bij dit fijne merk. Kijken dus!

baby-wieg-vintage-puzzel-babygym-hout-mobiel-kraamcadeau-andme-ladylemonade_nl2 baby-wieg-vintage-puzzel-babygym-hout-mobiel-kraamcadeau-andme-ladylemonade_nl4 baby-wieg-vintage-puzzel-babygym-hout-mobiel-kraamcadeau-andme-ladylemonade_nl10 baby-wieg-vintage-puzzel-babygym-hout-mobiel-kraamcadeau-andme-ladylemonade_nl5 baby-wieg-vintage-puzzel-babygym-hout-mobiel-kraamcadeau-andme-ladylemonade_nl3 baby-wieg-vintage-puzzel-babygym-hout-mobiel-kraamcadeau-andme-ladylemonade_nl9

In the spotlight: Roomblush
Binnenkijken bij Scott

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

 • Reply Monique 23 september 2018 at 2:36 pm

  Kom je ook langs op het In de Wolken Festival?
  We zouden het leuk vinden jullie te ontmoeten.

  Van 4 tot 6 oktober staan we op het In de Wolken Festival in de RAI in Amsterdam.
  We nemen onze hele collectie mee.

  Voor jullie kunnen we gratis entree regelen.
  We horen graag of je langs komt.

  Open van 10:00- 21:00 op donderdag en vrijdag
  zaterdag van 10:00-18:00

  Op vrijdag avond is er een Friends & Family avond van 17:00 tot 21:00.
  Wil je ook komen kijken en shoppen?
  We kunnen je een code opsturen dan krijg je gratis toegang tot het
  festival en tot de VT wonen beurs.
  Dat moet je niet missen!
  Laat snel weten, deze kaartjes zijn beperkt beschikbaar!

  Tot op het In de Wolken Festival!

  Greets,
  Monique &me

 • Laat een reactie achter