Binnenkijken bij Vieve

5 oktober 2016

binnenkijken-babykamer-kinderkamer-meisje-baby-rozehout-wit-scandinavisch-pastel-pastelkleuren-inspiratie-interieur-inrichting-slaapkamer-babybed-ledikant-ladylemonade_nl4 Bij Ilse is de passie voor interieur ontstaan na een flinke verbouwing. Samen met haar man Ivo, zoontje Raf (3,5) en dochtertje Vieve (4 maanden) wonen zij sinds twee jaar in Mook, net onder Nijmegen. Ilse bruist van de ideeën en is in februari haar eigen webshop en blog Happy June gestart waar zij de laatste woontrends en leuke DIY projecten met je deelt. Het kan niet anders dat de kamertjes van de kinderen er dan ook tip top uit zien. De babykamer van kleine Vieve is een plaatje en wij mochten even binnenkijken.

Hoe omschrijf je de interieurstijl van de babykamer?

“Ons interieur beschrijf ik als Scandinavisch, de basis is licht. Door het hele huis hebben we een licht grijze vloer. De muren zijn allemaal strak gestuct en wit geschilderd. Veel accessoires in huis zijn gemaakt van hout, dit zie je vaak terug in Scandinavische interieurs. In het kamertje van Vieve zie je deze stijl ook terug, de commode heeft houten deurtjes van underlayment. We hebben de muren geschilderd met pastelkleurtjes, om het een rustige uitstraling te geven hebben we niet gekozen voor opvallende knal kleuren. De accessoires zijn aangepast op de muurkleuren om van de babykamer één geheel te maken. Het is echt een meisjes kamer geworden.”

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

Waar ben je het meest trots op?

“Absoluut op de commode, een koopje van marktplaats. Hier hebben we de oude pootjes van afgehaald en nieuwe mooie exemplaren onder gezet. De twee deurtjes hebben we zelf gemaakt van underlayment hout. Uiteindelijk hebben we deze wit geschilderd en de commode is als nieuw.”

Wat is het favoriete plekje van je kindje in de slaapkamer?

“We zijn super blij met het babybedje van Vieve, dit is het Sebra Kili bed. Ideaal voor als ze straks groter is, dan kun je het babybed uitschuiven tot een peuterbed. Vieve slaapt al een paar weken super goed en als ze wakker wordt ligt ze er heerlijk in te brabbelen. Dus Vieve is ook zeker fan van haar eigen bedje :-).”

Bij welk merk slaag je altijd?

“Voor beddengoed moet je toch echt bij Witlof for Kids zijn, te leuk. De leukste accessoires voor de kinderkamer koop ik vaak bij A Little Lovely Company.”

Wat zijn je favoriete shops?

Mevrouw Aardbei en Psikhouvanjou staan regelmatig op ons rekeningafschrift, ik shop daar heel graag. Sinds kort is Nijmegen een nieuw winkeltje rijker; WONDER. Hier verkopen ze hele leuke kleding en accessoires voor de kids, zoals Mingo, CarlijnQ, Mini Rodini, leuke invulboeken voor kinderen en knuffels van Suussies.”

Tip

Kijk eens rond op Instagram onder #instagramkoopjeshoek. Ilse heeft de superleuke lockerkast op Vieve haar kamertje gekocht via deze koopjeshoek.

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

1.Kuipstoel – Kwantum € 49,- 2.Wolk kleerhanger – DownToTheWoods € 11,95 3.Poster – Fine Little Day € 24,95 4.Knuffel – Noodoll € 23,95 5.Glow in the dark kussen € 24,95 6.Porseleinen cactus – Madam Stoltz € 19,95 7.Kroontje – Suussies € 15,95  8.Meegroeibed Kili – Sebra € 799,- 9.Fotohuisje – Qphoto 10.Hoeslaken ledikant – Witlof for Kids € 29,95 11.Nijntje lamp – Mr Maria € 129,- 

Nieuw kinderkamer & speelgoed merk: Petit Monkey
Rennen! De nieuwe Ikea kids collectie ligt in de winkel

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter