Baby musthaves voor aanstaande mama’s

5 april 2016

Zwanger? Dan heb je vanaf nu altijd een goede reden om te winkelen voor je mini-me. Fijn idee toch dat je gewoon keer op keer een excuus hebt?! Op internet circuleren de meest uitgebreide babyuitzet lijsten. Uit ervaring kan ik je vertellen dat je heel veel dingen op de lijst gewoon kunt skippen.

Het shop stoplicht ging bij meteen op groen toen eenmaal de spannende periode achter de rug was. En het maakte mij echt niet uit wat. Ik vond het al een feest om het eerste pak luiers af te rekenen. Hydrofieldoeken daar heb ik me suf aan gekocht, je kunt er niet genoeg van hebben. Net als rompertjes, je baby een paar keer op een dag in een nieuw schoon setje hijsen is je nieuwe hobby. Vooral de overslag rompertjes vond ik super fijn helemaal als je baby nog zo ienieminie is. Een warm dekentje voor in de wieg dat werd bij mij een uitgebreide speurtocht. En zo maakte ik van ieder benodigd baby item een project, je kan het er maar druk mee hebben.

Voor jou maak ik de zoektocht al een stukje makkelijker. Ik geef je alvast wat inspiratie voor de leukste babyuitzet musthaves van een paar van mijn favoriete labels. Ik ben gek op merken zoals Fabelab, Naïf, Polarn O. Pyret, Modern Burlap en Oli & Carol.

Shop till you drop mama’s! babyuitzet-zwanger-lijst-ledikantdeken-hydrofieldoek-babyslaapzak-verzorging-polarn-romper-overslag-knuffel-inspiratie-nachtlamp-baby-kraamcadeau-babyservies-eten-ladylemonade_nl6

1.Eef Lillemor nachtlamp € 9,95
2.Modern Burlap hydrofiel € 24,95
3.Oli & Carol bijtring € 8,50
4.Wee Gallery beker & kom € 34,95
5.Polarn O. Pyret jurkje € 22,90
6.Nobodinoz slaapzak € 46,-
7.Elodie Details speenketting € 9,90
8.Naïf Care milde badolie € 14,95
9.Fabelab verschoningsmatje € 32,95
10.Baby album hello world € 19,90
11.Polarn O. Pyret romper € 19,90
12.Nobodinoz ledikant deken € 54,95
13.PinkNouNou polar bear yellow € 22,50

Binnenkijken bij Noor
In the spotlight: KEK Amsterdam

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Janneke 5 april 2016 at 7:29 pm

    Enig!! Vooral die hydrofiel!! Tof!

  • Laat een reactie achter