Bubbels voor iedereen

18 december 2013

Mijn mama relax tijdstip is mijn wekelijkse wellness momentje in de badkamer. Deur op slot en het liefst met een bordje aan de deur ‘do not disturb’. Dat bordje ontbreek helaas dus krijgt Jeroen een hele duidelijke boodschap ‘het komende uur ben ik niet aanspreekbaar’.

Met de nieuwe, heerlijke zeeplijn Mama Sopa wordt het sowieso één groot bubbelfeest bij mij onder de douche. De Mama Sopa lijn bestaat uit een douchegel, handpompje en een stuk zeep. Er zijn drie geurvarianten: Bubble Blue met verfrissende mint-chocolade aroma, Shiny Orange romantisch met een vleugje mandarijn, en Sparkling Ginger met gember en sandelhout. De producten hebben een natuurlijke formule. Naast de zeeplijn zijn er ook te leuke washandjes en vrolijke sponsjes verkrijgbaar.

mama, natuurlijk, bol.com, India, goed doel, Simavi, wellness, Drogistgigant, ph neutraal, microplastics, phthalaten, zonder, vrij, paraben, wellness moment, drogisterij, ziektes, drogisterijen, vrij van paraben, dermatologisch getest, drinkwater, veilig,Dit nieuwe zeepmerk is extra bijzonder. Als ik onder de douche sta te genieten van mijn Shiny Orange douchegel geef ik ondertussen een beetje hulp aan een moeder in India. Mama Sopa steunt namelijk de projecten van de ontwikkelingsorganisatie Simavi. Voor elk product dat je koopt, geeft Simavi een hygiënetraining aan een moeder in India. Zo worden veel ernstige ziektes voorkomen, vooral bij kinderen. Simavi werkt in India vooral in de oostelijke deelstaten Orissa, Bihar en Jharkand. In deze arme gebieden heeft maar 4,5% van de huishoudens toegang tot voorzieningen zoals wc’s. Kun je het jezelf voorstellen? Voor ons is een wc de normaalste zaak, maar dat is het niet overal ter wereld.

Voor maar €6,95 heb jij een ontspannende douche sessie en maak je een andere mama in India super blij. Wij mogen een heerlijk Mama Sopa verwenpakket weggeven. Laat ons weten hoe jouw ultieme wellness momentje eruit ziet en wie weet heb jij straks thuis ook een Mama Sopa bubbel party in de badkamer.

Familie foto
Nieuwe mama agenda's 2014

Dit vind je misschien ook leuk

9 Reacties

 • Reply Nancy 18 december 2013 at 10:46 am

  Wat erg, je zal maar geen toilet hebben. Is toch niet te bedenken. Wel heel goed dat als je een lekkere douchegel koopt je iemand ook nog helpt.

 • Reply Claeys Christine 18 december 2013 at 10:50 am

  Superleuke actie!

 • Reply Miranda 18 december 2013 at 1:38 pm

  Wat ziet het er leuk uit. Mijn wellnesmomentje is heerlijk in bad liggen met een goed boek. Niemand mag mij storen alleen in noodgevallen.

 • Reply Naomi 18 december 2013 at 10:11 pm

  Ik word op en top relaxed van een warme lange douche met fijne producten. Ik zou dolgraag dit nieuwe merk willen proberen. Ziet er heel vrolijk uit.

 • Reply ariaene 19 december 2013 at 1:01 pm

  Mijn welness momentje was met een tijdschrift in bad, helaas heb ik daar de rust niet voor momenteel een geven de Kids mij ook niet de rust daarvoor of t moet rond 10en id avonds zijn, nu is mijn ultieme relaxmoment in de keuken. Lekker koken!

 • Reply Ruben B. 20 december 2013 at 11:52 am

  Meedoen is zoals altijd de boodschap!

 • Reply Melvin 20 december 2013 at 3:43 pm

  Het perfecte wellnessmomentje is als je zelf heerlijk kan relaxen terwijl je mensen in India daarmee kan helpen, dat is pas met een gerust gevoel ontspannen! Met dit Mama Sopa pakket wil ik mijn mama een verwenmomentje geven!

 • Reply Cynthia 27 december 2013 at 6:28 pm

  Miranda jij hebt het heerlijke Mama Sopa verwenpakket gewonnen. Geniet ervan!

 • Reply Anita H. 30 december 2013 at 1:39 am

  Een dagje in een wellnesscentrum. BIj voorkeur in de zomer. Tussen de sauna-gangen door lekker uitrusten buiten in de zon. Een uitgebreide ontspanningsmassage hoort er natuurlijk ook bij. Heerlijk.

 • Laat een reactie achter