Multifunctioneel bedhuisje

5 november 2014

De place to be voor kids is vaak toch hun eigen vertrouwde kamertje waarin ze fijn kunnen spelen en slapen. Zelf zat ik altijd uren te spelen met mijn barbiepoppen in zelfgemaakt tentjes. Dit nieuwe bedhuisje vind ik, naast dat het een te gekke eye-catcher is, een heel leuk idee om een fijn plekje te creëren in het slaap- en speeldomein van je kindje.

bedhuis-kinderkamer-babykamer-kindermeubels-bed-wieg-commode-ombouw-peuterbed-kinderbed-ladylemonade_nl Je zal niet snel uitgekeken raken op dit multifunctionele bedhuisje. Er zijn namelijk zoveel leuke verschillende manieren hoe je het kunt gebruiken. Voor een wieg kun je het als ombouw gebruiken, zo maak je er een fijn geborgen plekje van. Of als hoofdeinde voor een éénpersoonsbed. En wat dacht je van de talloze leuke mogelijkheden in combinatie met de andere kindermeubels uit de collectie? Zoals een bureau, een ladekast, kledingrek en commode. Wanneer je de commode niet meer nodig hebt dan kun je deze in het huisje schuiven waardoor je een originele kast krijgt. De meubels staan allemaal op stoere industriële wielen, dus je kunt schuiven en veranderen tot je een ons weegt. Alles kan en mag, alleen het bedhuisje zelf is ook al een feest voor kinderen. Omdat de belevingswereld van de kleintjes zo snel verandert vind ik het ideaal dat het huisje gewoon meegroeit met je kindje. Super fijn toch? Heb je iedergeval één tijdloos meubelstuk in huis wat je vanaf baby af aan tot schoolganger kunt gebruiken.

De meubelcollectie is verkrijgbaar in vijf standaardkleuren: dons, beton, zink&zo, Noordzee en pioen. Mocht je zelf nogal een kieskeurige kleursmaak hebben, geen probleem de meubels kunnen in elk gewenste kleur geleverd worden. Mignon van de Bunt, de bedenker van deze creatieve meubelcollectie is ook eigenaresse van de Lifestyle- & Interieurwinkel Authentique Mignon. Een heerlijke webshop waar ook genoeg leuks te vinden is, kijkje nemen dus.

bedhuis-kinderkamer-babykamer-kindermeubels-bed-wieg-commode-ombouw-peuterbed-kinderbed-ladylemonade_nl3

Huishoudelijke mededelingen
Black & White

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter