Sprookjeswereld

9 september 2014

Soms wil ik gewoon nog in sprookjes geloven. Die prachtige kleurrijke, maar ook spannende fantasiewereld waar je heerlijk bij kan wegdromen. Met de komst van de meiden kan ik gelukkig ook weer een vleugje nostalgie meepikken. Reva en ik lezen ’s avonds samen trouw mijn grote sprookjesboek van vroeger. Zo toevallig dat het nu ook haar favoriete boek is. En waarom? Zo duurt het voorlopig nog even voordat ze naar bed gaat. Ze weet dat mama niet te stoppen is met dit boek. Zo klein nog, maar zo uitgekookt. 

Het Zweedse merk Majvillan had ik dolgraag in mijn kinderjaren willen tegenkomen. Luchtkastelen met draken, uilen en konijntjes. Circusdieren in lieve pastels en vrolijke bomen vol bloemen en rondfladderende vogeltjes. Een sprookje dat echt tot leven komt in de kinderkamer. Dit merk maakt behang die een droomwereld creëert van het speel- en slaapdomein van je kleine. De dessins zijn fris en tijdloos met een knipoog naar vroeger. Ik had het als kind wel geweten hoe mijn perfecte slaapkamer ingericht moest worden. Vrolijk, kleurrijk, mooie illustraties, verschillende stijlen en lieve vormen! Met gemak vind je een passend behangetje.
behang-kinderkamer-babykamer-inrichten-interieur-inspiratie-sprookjes-ladylemonade_nl2

Dieren zoals olifanten en leeuwen komen terug in het Circus Blue behang en boslandschappen met lieve uiltjes, konijnen en kastelen zie je verschijnen op het behang Palace Garden. Zelf ben ik fan van het Cherry Valley behang in het grijs, met vrolijke illustraties van bomen, vogeltjes en bloemen. Bijpassend beddengoed erbij en klaar ben je.

Het behang is makkelijk aan te brengen. Je hoeft namelijk geen behangplaksel op het behang zelf aan te brengen. Smeer de muur in met lijm en breng het behang direct op aan de muur. Ideaal voor diegene die behangen niet tot hun favoriete klusje beschouwen. Het behang van Majvillan kun je shoppen bij Klein & Fijn.
behang-kinderkamer-babykamer-inrichten-interieur-inspiratie-sprookjes-ladylemonade_nl3

In de wolken
Cruisen naar dromenland

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter