Even bellen met Sinterklaas

2 december 2014

Hoe dichterbij pakjesavond komt, hoe spannender het voor kinderen wordt. Zouden Sinterklaas en Zwarte Piet langskomen? Wat zit er in de zak? Ze hebben toch wel mijn verlanglijstje gekregen?! Weten ze dat ik gisteren mijn bord niet helemaal heb leeg gegeten? En staat dat nu in het grote, rode boek? Er is maar één iemand die antwoord weet op al deze vragen … De Sint zelf natuurlijk! Hoe cool is het dan als je hem al die prangende vragen kunt stellen. Want dat kan! Morgen zit Sinterklaas namelijk de hele dag klaar om kinderen te bellen die hem het hemd van het lijf willen vragen.

bellen, telefoneren, telefoontje, sinterklaas, kinderen, telefoonnummer, mobiel, gsm, baby, peuter, kleuter, dreumes, cadeautjes, 5 december, pakjesavond, zwarte piet, tips, ideeën, activiteit, december, bedanken Vragenvuur aan Sinterklaas

Sinterklaas is op woensdag 3 december van één tot vier uur ‘s middags aanwezig in het bekendste callcenter van Nederland; Even Apeldoorn bellen. Daar geeft hij antwoord op alle brandende vragen van nieuwsgierige aagjes. Hier kun je je uk opgeven, zodat de Sint ook jouw kindje belt. Want wat is er nu leuker dan een telefoontje van de goedheiligman himself?

DIY: Kinder kerstbal
DIY: Sinterklaas snoep staf

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Chimène 27 november 2016 at 2:43 pm

    zo snel mogelijk

  • Laat een reactie achter