Nieuw! De Bergstein Fashionboot

26 april 2016
laars, regenlaars, laarzen, kinderen, meisjes, jongens, baby, dreumes, peuter, kleuter, bergstein, maat, kleur, groen, roze, grijs, zwart, blauw, mint, oranje, rood, geel, fashionboot, winnen, regen, smalle, smal, warm, snow boots, sneeuw

Yeah! Wij doen een klein regendansje! Na de Bergstein laars voor in de regen en de boots voor in de sneeuw heeft het Nederlandse regenboogmerk nu namelijk ook laarzen voor alle jongens en meisjes die ze het liefst iedere dag dragen. En omdat wij naast het bos en vlakbij het strand wonen, kun je mijn kleine buitenliefhebbers met laarzen uittekenen. Als groot Bergstein fans heten wij de Fashionboot dan ook van harte welkom!

laars, regenlaars, laarzen, kinderen, meisjes, jongens, baby, dreumes, peuter, kleuter, bergstein, maat, kleur, groen, roze, grijs, zwart, blauw, mint, oranje, rood, geel, fashionboot, winnen, regen, smalle, smal, warm, snow boots, sneeuwRegenlaars voor iedere dag

De Fashionboot is een nieuwe regenlaars voor kinderen in een glanzende unikleur. Het mooie, smal vallende regenlaarsje wordt net zoals de andere Bergstein boots handgemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze licht en heerlijk comfortabel zijn en de voeten van je kleintje warm en droog houden. Met hun hippe look kunnen ze gewoon aan naar school, onder een mooi jurkje of op een stoere jeans. Maar natuurlijk kun je er ook nog steeds mee in de plassen stampen of verstoppertje spelen in het bos. Een Bergstein met moddervlekken vind ik persoonlijk toch het mooist. Het betekent dat er geleefd wordt!

laars, regenlaars, laarzen, kinderen, meisjes, jongens, baby, dreumes, peuter, kleuter, bergstein, maat, kleur, groen, roze, grijs, zwart, blauw, mint, oranje, rood, geel, fashionboot, winnen, regen, smalle, smal, warm, snow boots, sneeuw Kleuren

De Fashionboot is verkrijgbaar in vijf sprankelende kleuren: lemon, cherry, light grey, grey & black. En beschikbaar in de maten 19 tot en met 35. Ze liggen vanaf deze week in de winkels voor €34,95.

Winnen?

Wij mogen van Bergstein twee paar van de nieuwe regenlaarsjes weggeven! De lemon en de cherry. Wat moet je doen om kans te maken?

Volgende week maken we de winnaars bekend!

UPDATE: Jikke Dullemond – Klein en Saskia Klaver – de Bot hebben de laarzen gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

laars, regenlaars, laarzen, kinderen, meisjes, jongens, baby, dreumes, peuter, kleuter, bergstein, maat, kleur, groen, roze, grijs, zwart, blauw, mint, oranje, rood, geel, fashionboot, winnen, regen, smalle, smal, warm, snow boots, sneeuw laars, regenlaars, laarzen, kinderen, meisjes, jongens, baby, dreumes, peuter, kleuter, bergstein, maat, kleur, groen, roze, grijs, zwart, blauw, mint, oranje, rood, geel, fashionboot, winnen, regen, smalle, smal, warm, snow boots, sneeuw laars, regenlaars, laarzen, kinderen, meisjes, jongens, baby, dreumes, peuter, kleuter, bergstein, maat, kleur, groen, roze, grijs, zwart, blauw, mint, oranje, rood, geel, fashionboot, winnen, regen, smalle, smal, warm, snow boots, sneeuw laars, regenlaars, laarzen, kinderen, meisjes, jongens, baby, dreumes, peuter, kleuter, bergstein, maat, kleur, groen, roze, grijs, zwart, blauw, mint, oranje, rood, geel, fashionboot, winnen, regen, smalle, smal, warm, snow boots, sneeuw

Lente/zomercollectie Polarn O. Pyret 2016
Een kijkje in de kledingkast van Jolie

Dit vind je misschien ook leuk

16 Reacties

 • Reply Sandy Heckers 26 april 2016 at 7:13 am

  Oh, wauw! Wat een geweldig laarsje. De Cherry in maatje 20 zou ons meisje zo mooi staan! Wij gaan heel hard duimen! ??

 • Reply Marieke Groen 26 april 2016 at 7:39 am

  Oh de Cherry zou super leuk zijn voor onze zoon! Vooral nu papa en opa weer druk zijn met de moestuin en Boaz graag wil helpen!! Maat 23 graag 🙂

 • Reply ine de vis 26 april 2016 at 7:39 am

  Wij houden van de klassieke bergstein, dus deze zijn zeker ook fantastisch! De lemon in maatje 26 graag!

 • Reply Marieke 26 april 2016 at 7:53 am

  Leuk! En super fijne laarsjes! Zeker met dit weer en voor n peuter die de hele zomer in het bos speelt bij haar gastouder.
  Na 2 paar rood en 1 paar groen, zou nu n paar geel in maat 27 geweldig zijn!

 • Reply Chilenca 26 april 2016 at 8:04 am

  Heel leuk! De kleur Cherry in maat 22 voor onze dochter Lauren.

 • Reply Chantal 26 april 2016 at 9:02 am

  Hier een knul die geen genoeg kan krijgen van ravotten, dus de blitse zwarte laarzen in maat 29 zouden goed van pas komen! Duimen maar!!!

 • Reply Mirjam 26 april 2016 at 12:01 pm

  Wauw dat zou te gek zijn! Ik kan eigenlijk niet kiezen, dus welke kleur maakt niet uit. Maat 25 voor mijn dochter heel graag!

 • Reply Agnes 26 april 2016 at 2:49 pm

  Super deze laarsjes!! Ik zou de gele kiezen voor mijn zoon (kunnen ze later door naar mijn dochter :))

 • Reply Maaike van Duijn 26 april 2016 at 3:37 pm

  Superstoere laarsjes. Hiermee kan mijn zoontje Floris lekker ravotten in de duinen en het bos of gewoon lekker in de tuin. Ik zie hem al gaan met die gele in maat 23.
  Onwijs gaaf!

 • Reply Suzanne 26 april 2016 at 4:36 pm

  De onwijs coole kleur blauw, heel graag in maat 28.
  de fijnste laarzen die er zijn,♡!!

 • Reply Sabine Mara Collin 26 april 2016 at 5:05 pm

  Ook deze laarzen van Bergstein zijn erg leuk! Ik zou kiezen voor Light Grey in maat 30 voor mijn dochter 🙂 Zou goed van pas komen met dit heerlijke zomerse weer 😉

 • Reply Vanessa Raffaela Sibma 26 april 2016 at 11:33 pm

  Wat gaaf!! En een uitkomst voor onze Senna. Hij heeft 1 paar Shoesme waarmee hij graag door de plassen banjert. Wij waren van plan nog een paar goede schoenen te kopen maar deze Bergsteintjes zijn te leuk:) Lemon in maat 23 zullen hem super staan.

 • Reply Patty Vann 27 april 2016 at 11:08 pm

  Wow wat een mooi design heeft de nieuwste laars van Bergstein. Met de Cherry in maat 32 wil mijn dochter maar al te graag door het bos mee struinen, op het strand dollen en het schoolplein onveilig maken.

 • Reply Chantal 2 mei 2016 at 2:44 pm

  Ik had niet goed gelezen… Hier een knul die geen genoeg kan krijgen van ravotten, dus de blitse lemon laarzen in maat 29 zouden goed van pas komen! Duimen maar!!!

 • Reply Christa de Wolf 2 mei 2016 at 8:31 pm

  Grijs maat 29 zou geweldig zijn voor onze oudste!!

 • Reply Helma Keijzer 3 mei 2016 at 8:05 am

  Heerlijk om te stampen in de plassen, dochterlief draagt ze het liefst onder een rokje of jurkje! En staan ze onder haar bed te wachten op een nieuwe dag vol avonturen. De roze laarsje maat 26 zijn echt te klein, dus een paar in 28 zou super fijn zijn, zeker nu we bijna om de hoek een super te gekke natuurspeeltuin hebben! Heerlijk om daar te spelen en te ontdekken. Ik doe graag mee, groetjes Helma

 • Laat een reactie achter