Stampen in de plassen

24 september 2014

Reva heeft ze de afgelopen zomermaanden vaker gedragen dan haar slippertjes, haar paarse regenlaarsjes. Je kent ze vast wel, die stoere populaire laarsjes in allerlei vrolijke kleurtjes van het merk Bergstein. Al vielen de mussen van het dak mevrouw moest en zou haar laarzen aantrekken. Had ik super leuke Havaianas voor haar geshopt hebben ze bijna de hele zomer zielig staan te verstoffen in de kast. Na de zoveelste discussie, hysterische bui en dikke tranen heb ik het opgegeven.

Ik moet wel bekennen het zijn ook niet zomaar laarsjes om alleen maar in de regen mee te stampen. Door de vele mooie kleurtjes en de fijne pasvorm dragen ze comfortabel en passen ze eigenlijk bij iedere outfit. Ze worden met de hand gemaakt van soepel natuurrubber en gevoerd met katoen. Reva draagt ze vaak naar de speeltuin of naar het strand. Helaas zijn laarzen niet toegestaan tijdens peuterdans anders bleven ze daar ook gewoon aan.

bergstein-regen-laarzen-herfst-schoenen-ladylemonade_nl20

Sinds deze maand zijn de nieuwe kleuren Cobalt, Fuxia en Khaki aan de collectie toegevoegd. Lastig, lastig dit maakt de kleurkeuze nu nog moeilijker. Ook nieuw en ideaal voor het aankomende herfst- en winterseizoen zijn de warm gevoerde Winterboots. Je kunt de laarsjes shoppen bij Kleertjes.com.
bergstein-regen-laarzen-herfst-kind-spelen-strand-water-kleuren-ladylemonade_nl30

Is jouw kindje nog niet voorzien van een paar mooie regenlaarzen? Dan kunnen we jouw misschien wel heel blij maken. Wij mogen namelijk één paar Bergstein laarzen naar keuze weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten voor welke kleur je zou gaan en waarom nou juist jouw kleine zou moeten winnen.

Strikdiploma is verleden tijd
Rompers die groeien als kool

Dit vind je misschien ook leuk

20 Reacties

 • Reply es 24 september 2014 at 7:27 am

  Ohh wat leuk! Ik zoek al een poosje leuke regenlaarsjes voor mijn dochter..ondertussen moet ze al weer een maatje groter! Deze had ik nog niet eerder gezien, erg leuk

 • Reply Paulien 24 september 2014 at 8:00 am

  Wij zijn ook groot fan. Van kleins af aan loopt onze dochter erin. Ze is er weer uitgegroeid dus wij kunnen wel een mooi nieuw paar gebruiken. De paarse is favoriet

 • Reply Maria 24 september 2014 at 8:29 am

  Wij gaan dit jaar voor het eerst richting de sneeuw met onze peuter. Wat gaaf dat bergstein nu ook winterboots heeft. Die zouden daar heel erg goed van pas komen! Die grijze zijn het leukst!

 • Reply Jose 24 september 2014 at 8:34 am

  Haar eerste paar Bergstein waren rood, haar tweede geel. Ze is nu aan haar derde paar toe en dan gaan we voor de nieuwe kleur paars!
  Ze is dol op stampen in de regen dus laat de herfst maar komen!

 • Reply Marion 24 september 2014 at 9:06 am

  Leuke actie! Ook hier een meisje wat heel graag op haar regenlaarsjes loopt. Ik vind de khaki kleur superstoer en die zouden we dan ook graag willen winnen!

 • Reply Nancy 24 september 2014 at 9:17 am

  Mijn dochter houd enorm van lekker ravotten in het bos, lekker tussen de natte bladeren en in de plassen 😉
  ze haaaaaat roze, tja ze lijkt niet op haar moeder. Maar rood, donkerblauw of geel vind ze te gek !!!

 • Reply Stephanie 24 september 2014 at 9:23 am

  Oranje of bruin! Onze tuin is net opgeknapt en dan kan hij lekker rondbanjeren!!

 • Reply Hilde Pilger 24 september 2014 at 9:53 am

  Mijn kleine mannetje Mick zet net zijn eerste stapjes. Hoe leuk is het dan om in zijn eerste paar Bergsteins door de plassen te stampen deze herfst en winter? Blauw, rood of grijs: allemaal even leuk!

 • Reply Kimberly 24 september 2014 at 10:31 am

  O wauw, zeker weten de paarse of fuchsia in maat 23/24.

 • Reply Grietje 24 september 2014 at 11:42 am

  Onze dochter van 10 maanden staat al een tijdje los en loopt al achter een liopwagentje. En af en toe al stapjes los! Super vroeg, maar wij zijn super trots. We verwachten dat ze over een maand of 2 kan lopen. En ja dan zijn regenlaarzen wel handig. Het is nu al zo nat buiten, laat staan in november. En de kleur? Roze of Fuchsia, het is echt een meisje meisje 🙂

 • Reply Sofie Dekkers 24 september 2014 at 2:04 pm

  Oeh, wat een leuke actie! Ik kijk op dit moment naar buiten en wat zie ik … inderdaad, regen!!! Met deze laarzen in huis zou mijn dochter dus lekker kunnen gaan springen in de plassen en bovendien in stijl 🙂
  Heel graag de roze of fuchsia of paarse in maat 31 <3

 • Reply Andrea 24 september 2014 at 3:50 pm

  Simon is net met zijn sneakers door alle plassen op het schoolplein gegaan. Hier zijn laarzen dus heel hard nodig! Blauw en oranje zijn simon’s ‘liefste’ kleuren!

 • Reply Maggie 24 september 2014 at 6:15 pm

  Op de eerste herfstdag moest mijn dochter met te kleine Bergsteins naar het park en de speeltuin. Ze komen dus goed van pas. Haar favoriet is roze en mijn favoriet is fuxia. Maat 27 of 28 en ze kan weer lekker door de plassen!

 • Reply Moniek 24 september 2014 at 9:53 pm

  Mijn zoon is een echt buitenmensje. Hij vliegt tegen de muur op als we een dag niet naar de speeltuin ofzo zijn geweest. Een regenbui houdt ons dus niet tegen. Een eigen paraplu heeft Boris al. Maar zijn laarzen van vorig jaar passen echt niet meer. Wij doen dus heel graag mee met deze winactie. Een paar donkerblauwe of grijze laarzen zou super zijn!

 • Reply Ester 25 september 2014 at 6:37 am

  Mn zoon speelt graag buiten en zn reactie als t regent….mama mag ik buiten door de regen rennen dus een paar regenlaarzen in het donkerblauw zal hier goed van pas komen

 • Reply Teuntje 25 september 2014 at 7:47 am

  Ik zou graag de vrolijke gele laarsjes winnen voor mijn vrolijke dochter!☀️

 • Reply Mevr. M. de Krijger 25 september 2014 at 10:45 am

  ☆ Beste Mevr. Marmelade,
  Als ik kans maak om bovenstaande regenlaarsjes in de kleur khaki te winnen, dan zou ik ze cadeau willen geven aan mijn kleinzoon zodat wij komende herfst samen “sjiek” door de plassen kunnen stampen! ☆

 • Reply Fenny 29 september 2014 at 3:17 pm

  Mijn dochtertje is half Noorse. En of het nu daar door komt of niet, ze houdt van klimmen, ravotten en rennen. Daarbij maakt het haar niet uit of ze vies wordt. Deze laarsjes zijn perfect: Siri kan alles doen wat ze wil. En ze ziet er ook mooi uit. En ook niet onbelangrijk: ze kan ze zelf aan er uit trekken!
  Graag donker blauw, bruin of oranje. Maat 26

 • Reply Cynthia 30 september 2014 at 2:20 pm

  Bedankt voor alle leuke reacties. Helaas kunnen we maar één winnaar uitkiezen en dat is Fenny. De regenlaarsjes voor jouw dochtertje komen z.s.m je kant op. Veel plezier.

 • Reply Tessa 1 juli 2016 at 3:49 pm

  Wat een prachtige gekleurde laarsjes, ik zag ze al in mijn omgeving en ik ben helemaal enthousiast geworden en zou de fel blauwe of de knal gele heel graag voor mijn zoontje willen winnen die zouden onder elke outfit gedragen kunnen worden. Hij is namelijk dol op laarzen, water, zand en modder en denk dat hij ze echt niet meer uit zou willen trekken.

 • Laat een reactie achter