Zomertip: Duukies Beachsocks

13 juli 2015

Hoe fijn het ook is om op een zomerse dag op het strand te vertoeven de voetjes van onze schattebouten hebben soms behoorlijk wat te verduren. Scherpe schelpjes, kleine kiezelsteentjes, vieze enge kwallen en het gloeiende hete zand maakt het niet heel relaxed om ongestoord te kunnen spelen. En daar zijn de Duukies Beachsocks de perfecte oplossing voor. Vorig jaar heb je al op de blog kunnen lezen dat wij lyrisch waren over deze nieuwe waterschoentjes. Trek ze aan als een sok en de voetjes zitten veilig, droog en beschermd. Zelfs uitglijden bij het zwembad is verleden tijd. Door de flexibele rubberen zool kunnen de kids zich veilig verplaatsen op gladde oppervlakten. In het water kunnen de beachsocks gewoon lekker aanblijven. Net als zwemkleding zijn ze weer super snel droog.

Inmiddels zijn er weer een paar nieuwe stylische ontwerpen bij gekomen. Ze zijn verkrijgbaar in zes toffe designs vanaf maat 20/21 t/m 34-35. En we konden het niet laten om hier nog eens een berichtje aan te wijden. Helemaal omdat we ook vandaag een kleine lady en een stoere surf boy blij mogen maken. Wij geven namelijk twee paar Duukies Beachsocks naar keuze weg. Dus laat ons weten waarom jij héééééél graag wilt winnen en welke print favoriet is bij jouw kleine zonaanbidder. Fijne zomervakantie!

vakantie-zomer-strand-waterschoen-bescherming-kwallen-scherp-schelpen-meisjes-jongens-oppad-zand-ladylemonade_nl2

My MiniStars fotoboek app
IJsfantasie!

Dit vind je misschien ook leuk

23 Reacties

 • Reply Sophie Cobben 13 juli 2015 at 7:16 am

  Wow! Gave actie zeg. Ik heb al veel positieven berichten gelezen over deze ‘watersokken’. Ik heb n tweeling van twee jaar; jongen en n meisje, dus moeilijk kiezen haha. Maar ik zou voor de stoere donkerblauwe gaan voor onze zoon Liam. Nu duimen dat we n paar winnen 🙂

 • Reply harriet 13 juli 2015 at 7:21 am

  Heel graag! Wat zouden deze beachsokken van pas komen tijdens onze kampeervakantie op texel! Graag de grijs met roze tijgerprint voor mijn dochter van 3!!

 • Reply Ciska 13 juli 2015 at 7:26 am

  Heel handig voor mn kleine vriend die snel uitglijdt in het zwembad! Voorzichtig lopen is er niet bij 🙂 De blauwe met sterren zouden tof staan bij zn zwembroek!

 • Reply Catharina den Ouden 13 juli 2015 at 7:34 am

  Oh geweldig! Ik doe graag mee… Ik heb een kleine lady van 5 die de sokken met tijgerprint geweldig zou vinden en een stoere surf boy van bijna 3 en die donkerblauwe met groene randen vind ik helemaal te gek voor hem….

 • Reply Natascha 13 juli 2015 at 7:38 am

  Ach, dat is ook toeval! Ik heb ze van de week nog ‘gegoogeld’. Leek mij zo handig als we op vakantie zijn aan het meer! Mijn zoon zou het ‘de uitvinding van het jaar vinden’. De donkerblauwe zou hij het mooiste vinden. Wauw, leuke actie!

 • Reply Linda 13 juli 2015 at 7:41 am

  Zo handig voor mijn meisje van bijna 3. Ze vindt de tijgerprint met roze excellente. Yes yes die roze.

 • Reply Stephanie van Dillen 13 juli 2015 at 7:43 am

  Wow! Wat gaaf! Dat zou heel goed van pas komen tijdens onze kampeervakantie naar Italië. Je bent toch nooit echt gerustgesteld zonder bescherming aan de voetjes. Ik zou graag de blauwe met sterretjes erop willen winnen voor onze boef.

 • Reply Syl 13 juli 2015 at 7:52 am

  Lijkt me geweldig voor mijn kleinkinderen. Het zijn er 2 en ze zijn net 2geworden!

 • Reply Ellen 13 juli 2015 at 7:56 am

  Wat zou dat onwijs gaaf zijn voor Syll!
  We hebben alles in maritieme stijl, de blauw met wit gestreepte Duukies zouden daar super bijpassen.

 • Reply Cherry 13 juli 2015 at 8:08 am

  Deze sokjes zouden onwijs goed uitkomen voor als wij voor t eerst met ons prinsesje op vlieg vakantie gaan! Zei houd niet v zandjes, grasjes eds aan haar voetjes en dus zijn die standaard waterschoenen ook geen uitkomst! Wij hopen op mooie roze “sokjes” of de Leopard print “sokjes” ! Fingers crossed!!

 • Reply Kimsue 13 juli 2015 at 8:08 am

  Wowwwwww deze zou ik meeeeegggaaaagraag winnen voor Toby (maat 25).. Wij gaan heel vaak zwemmen (zowel strand als zwembad) en Toby kent helaas alleen maar hollen of stilstaan! Hij draagt dus altijd van die saaie standaard zwemschoentjes om glijpartijen te voorkomen.. Hoe tof zouden deze hippe waterschoentjes zijn!!!! p.s: de Binkies graag ;-))

 • Reply Chilenca Schelvis 13 juli 2015 at 9:02 am

  Wat leuk! Ik zou ze graag winnen voor mijn dochter Lauren (maat 20) We gaan op op vakantie in de Jura waar je kiezelstrand hebt. Daar komen deze goed van pas voor mijn dochter die haar eerste stapjes zet 🙂

 • Reply M.Buffart 13 juli 2015 at 9:36 am

  Mijn dochter is nog in de roze fase dus ik zou voor de roze met sterren gaan voor haar.
  Super handy voor in het zwembad en op het strand!

 • Reply Froukje 13 juli 2015 at 10:06 am

  De blauw wit gestreepte matchen perfect met Senn (onze zoon) zijn zwembroek & shirt!
  We gaan bijna met vakantie dus dit zou heel goed uitkomen!!
  Duimen maar… 😉

 • Reply Jeannette 13 juli 2015 at 12:30 pm

  De roze met sterren voor onze dochter van 3 jaar! We moeten haar altijd optillen als we op het strand lopen, ze voelt echt elk korreltje en steentje. Dus dit zou wel een ideale oplossing zijn! (Y)
  We gaan dit jaar niet met vakantie maar we hopen wel vaak naar het strand te gaan als het weer mee zit dus we gaan duimen!!

 • Reply Sandra 13 juli 2015 at 12:35 pm

  Graag voor mijn dochter de panterprint met roze. Niets zo zielig als dat ze zere voetjes in t water & op het strand hebben.

 • Reply Talintje kindercoaching -Linda Stopa- 13 juli 2015 at 2:41 pm

  Wow ik werd vanmorgen echt heel blij wakker! Ik checkte mijn Facebook op berichten en ik zag jullie post er tussen staan. In mijn kindercoachpraktijk ontmoet ik veel kindjes. Soms zijn die kindjes net wat gevoeliger dan een ander kind dat zou zijn. Hoog Sensitief noem ik dat. Niet om een label, wel om inzicht in waarom een kind zo doet als ie doet.
  Geen strijd meer aan tafel omdat hij moet eten wat op het bord ligt (soms is de structuur niet fijn!)
  En deze sokken voor op het strand…een zo heel welkome aanvulling voor kinderen die echt een hekel hebben aan zand. Zand tussen de tenen wel te verstaan. Herken t zo van mijzelf van vroeger.
  Dit zou ik ontzettend graag willen winnen om aan de kinderen te laten zien. Hun papa’s en mama’s er kennis mee te laten maken!
  En mijn neefje….ooh die zou hier heel gelukkig mee zijn!
  Ben erg enthousiast, goed bezig Lady Lemonade!

 • Reply Esther 13 juli 2015 at 6:33 pm

  Onze kleine Sterre kan ook niet bij het zwembad lopen zonder uit te glijden, dat vind ik altijd zo sneu dus draag ik haar maar. Dit zou echt een uitkomst zijn 😀
  Daarentegen houdt ze er wel van om met haar blote voetjes in nat zand te stampen en met haar tenen te wriemelen, dus wij zullen de sokjes alleen bij het zwembad gebruiken 😉
  De roze met Sterre (n) vinden wij echt prachtig!

 • Reply Johanneke 13 juli 2015 at 8:09 pm

  O wat een geweldige uitvinding is dit zeg: praktisch en mooi; daar houden we van! Onze zoon van bijna 2 vliegt binnenkort met ons naar Vietnam. Deze sokken zijn ontzettend handig; lichtgewicht; makkelijk in de backpack te stoppen en meneer glijdt niet langer uit bij zwembaden en weg de irritaties over zand en gras onder en tussen tenen en voeten. Want daar wordt ie (nog niet) zo happy van. Kortom: ik ben erg enthousiast en ben verliefd op de stoere sterren of de blauwe watersokken!

 • Reply Ilona dekker 13 juli 2015 at 10:18 pm

  Wat super handig! Dit kon ik nog niet. .. bij ons zwembad glijd mijn zoontje altijd uit en buiten zijn de tegels zo heet dus dit zou perfect zijn voor zijn voetjes mt 26 en die sterren zijn gaaf!

 • Reply Esther Ykema 13 juli 2015 at 11:25 pm

  Zou graag de roze met sterren (maat 20/21) willen winnen voor mijn dochtertje. De bekende doorzichtige waterschoentjes, zitten haar niet comfortabel genoeg. Lopen is dan zo lastig, waardoor het voor haar onmogelijk om aan de branding van de zee te spelen. Deze watersokken zouden een perfecte uitkomst zijn! Ze zien er ook nog eens super hip uit!

 • Reply Cynthia 15 juli 2015 at 12:39 pm

  Natascha en Chilenca, gefeliciteerd! Jullie hebben allebei een paar Duukies Beachsocks voor jullie kindje gewonnen. Fijne vakantie alvast!

 • Reply fien 19 juli 2015 at 3:01 pm

  Wat kan het strand heet zijn!
  Juul zou zielsgelukkig zijn met zo’n paar!

 • Laat een reactie achter