Dit zijn de beste nieuwe smartphones van dit moment

15 februari 2023
Dit zijn de beste nieuwe smartphones van dit moment!

De technologie van smartphones gaat als een sneltrein. Heb je net de nieuwste gekocht, dan komt er alweer een nieuw en nóg beter model uit. Oude smartphones worden bovendien ook maar enkele jaren ondersteund met updates, waardoor ze op den duur uit de tijd raken en niet goed meer beveiligd zijn. En zo komt het dat je om de zoveel jaar een nieuwe smartphone moet kopen. Ben jij toe aan en nieuw toestel, maar weet je niet voor welke je het beste kunt kiezen? Check dan de beste nieuwe smartphones die wij voor je op een rij hebben gezet!

Samsung S23 Ultra

We beginnen met de meest recente smartphone in dit lijstje: de Samsung Galaxy S23 Ultra. Dit is het vlaggenschip uit de nieuwe Samsung S23-serie, en het is een monster van een smartphone. De Samsung S23 Ultra heeft een groot en zeer helder AMOLED-scherm van 6,8 inch met hoge verversingssnelheid en onder motorkap ligt de allerbeste processor die er op het moment beschikbaar is: de Snapdragen 8 Gen 2 van Qualcomm. Het toestel telt maar liefst vijf cameralenzen, waaronder een hoofdcamera van maar liefst 200 MP en een periscooplens die de telelens ondersteunt bij het uitbreiden van de mogelijkheden voor zoomen. De opslagcapaciteit van het toestel is standaard 256 GB, maar je kunt ook een exemplaar kopen met 512 GB of 1 TB. Voor zij die bekend zijn met de Samsung Galaxy S-smartphones van de afgelopen, zijn de Samsung S23 kleuren waarschijnlijk niet zo verrassend: de verschillende Samsung S23 kleuren die er te krijgen zijn, zijn vanille, lichtroze, donkergroen en antraciet. 

iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max is nét niet zo groot als de Samsung S23 Ultra, maar met 6,7 inch biedt hij nog steeds een lekker groot scherm met een hoge verversingssnelheid van 120 Hz. Het is ook dan de beste iPhone die Apple begin 2023 op de markt heeft. Te meer omdat hij onder de motorkap de beste eigen processor heeft dit Apple te bieden heeft: de krachtige en zuinige A16 Bionic Chip. Qua camera’s is de iPhone 14 Pro Max voorzien van een telelens van 48 MP plus een groothoeklens én ultragroothoeklens van 12 MP. Als je daarmee niet alles op de foto krijgt, weten we het ook niet meer. Deze camera’s maken ondanks het bescheiden aantal megapixels prima beelden. De iPhone 14 Pro Max is te verkrijgen met een opslagcapaciteit van 128, 256, 512 GB of 1 TB en in de kleuren dieppaars, goud, zilver en spacezwart.

Dit zijn de beste nieuwe smartphones van dit moment!

Google Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7 Pro heeft ook een scherm van 6,7 inch met hoge resolutie en hoge verversingssnelheid. Het grote werkgeheugen van 12 GB onderscheidt dit toestel ook, maar wat hem het meest van alles onderscheidt, zijn de camera’s en de camerafuncties van de Google Pixel 7 Pro. Met de hoofdcamera van 50 MP kun je ook bij weinig licht scherpe en heldere foto’s maken en naast de ultragroothoeklens heeft opvallend genoeg ook de selfiecamera een fijne brede hoek, waardoor je meer mensen (of achtergrond) op je selfies kunt krijgen. De telelens aan de achterzijde maakt dat je tot vijf keer kunt inzoomen zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt. De camerasoftware is voorzien van allerlei interessante en handige features: een magische gum of mensen of objecten te verwijderen, cinematic blur bij het filmen voor een filmisch effect plus een handige om foto’s die een beetje onscherp zijn eenvoudig scherper te maken. 

Dat wordt moeilijk kiezen dus. Hoewel: de Samsung S23 Ultra en de Google Pixel 7 Pro zijn Android-smartphones en de iPhone natuurlijk niet. Dat helpt al om een schifting te maken afhankelijk van je voorkeur. Verder kan het natuurlijk helemaal geen kwaad om de toestellen eens wat nader te gaan onderzoeken en reviews te lezen of te bekijken.

De eetkamer inrichten | Leuke tips, ideeën & inspiratie
Boujee on a budget: Parket!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter