Binnenkijken bij Tiny T

20 december 2018
Binnenkijken in de stoere jongenskamer van Tiny T - Mét shop de stijl!

Het inrichten van huizen is voor de Duitse Ella een tweede natuur. Als industrieel ontwerper en architect ademt ze interieur en design. In haar eigen huis in München is alles dan ook geen dag hetzelfde. Want; “Ik wil altijd nieuwe looks uitproberen”, vertelt ze. “Mijn man wordt er soms gek van.” De jongenskamer van haar 2,5 jarig zoontje Tiny T – zijn bijnaam op Instagram – gaat binnenkort ook weer op de schop, want dan komt zijn 10 maanden oude zusje Little O bij hem intrekken. Maar voor nu mogen wij nog even lekker binnenkijken in de kamer zoals hij nu is. Een plaatje, kijk maar! 

Van wie is deze kamer?

“Dit is de slaapkamer van mijn zoon Tiny T. Voor nu dan. Want over een tijdje komt zijn zusje ook bij hem op de kamer. Daarvoor moet ik alleen nog wel het één en ander veranderen.”

Hoe omschrijf je de interieurstijl van de kinderkamer?

“Een beetje Scandinavisch, maar zeker niet zo minimalistisch. Ik ben dol op het gebruik van veel natuurlijk hout in combinatie met een paar getemperde kleuren, zoals blauw, grijs, een beetje oud roze en roest zodat het een rustige, maar toch ook leuke plek is. Verder heb ik juist geen bepaald thema doorgevoerd. Alles clashed lekker met elkaar; zeedieren met houden speelgoed en dino’s, felle prints met kransen, borduurwerken en sterren- en vlaggenlijnen. Ik houd ervan om design meubels te mixen met Ikea en DIY’s.”

Waar ben je het meest trots op?

“Het nieuwe behang! Het geeft de kamer echt een dromerige sfeer en daar houd ik van. En ik ben ook trots op het mobiel van bladeren dat ik zelf voor Tiny T gemaakt heb. Nog iedere keer als hij naar bed gaat, zegt hij: “Echt mooi, ik slaap onder een boom en er vallen blaadjes naar beneden”. Daar smelt ik van!”

Wat is het favoriete plekje van Tiny T in zijn kamer?

“Dat zijn zijn keukentje en zijn bed. In zijn keukentje brengt hij de meeste tijd door; doen alsof hij kookt, of hij legt er allemaal kussens neer waar hij dan lekker tussen kruipt om te ‘lezen’.”

Bij welk merk slaag je altijd en waarom?

Oh, ik kan er niet maar één kiezen. Ik heb zoveel favorieten; Numero 74, Elements Optimal, Oliver Furniture, Fabelab, Leander, Camomile London, Olli Ella, Nofred, Tellkiddo, prints from Pax and Hart and Marta Abad Blay, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ik ben ook een groot fan van kleine merken en designers, zoals Aro for kids om er één te noemen.

Wat is je favoriete shop?

Ook al zo’n moeilijke vraag… Ik denk Smallable, ze hebben zo’n prachtige en enorme collectie. Ik kijk soms gewoon op hun site voor inspiratie, het is net window shopping.

Shop de stijl

Vind jij de kamer van Little T ook zo mooi? Laat je dan inspireren door deze shop de stijl en check zeker ook het Instagram account @Ella_and_tinyt van Ella.

Binnenkijken in de stoere jongenskamer van Tiny T - Mét shop de stijl!

1. Walvis knuffel kussen – BigStuffed €88,-. 2. Sterretjes slinger – Numero 74 €31,-. 3. Bed hemel – Numero 74 €105,-. 4. Poster meisje – Marta Abad Blay €40,-. 5. Junior bed – Kukuu €430,-. 6. Houten poppenhuis – Zara Home €45,99. 7. Olifant stoel – Elements Optimal €199,-. 8. Beren behang – Roomblush €69,- per rol. 9. Houten wandlampje walvis – Little Lights €116,50. 10. Huis kussen – Camomile London €49,95 per stuk.

Nog meer kinderkamer inspiratie

Wil je nog meer toffe kinderkamer inspiratie zien? Kijk dan zeker ook even binnen bij alle andere kinderkamers die op Lady Lemonade staan. En heeft jouw kindje ook een kamer die gezien mag worden? En vind je het leuk om die met onze lezers te delen? Stuur dan een mail met wat foto’s naar info[at]ladylemonade.nl. Wie weet staat jouw kinderkamer dan binnenkort ook op Lady Lemonade!

Binnenkijken bij Liselotte
LL Trend Alert - De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Eline Rousseau 19 maart 2019 at 10:53 am

    Bedankt voor de tag! :)))
    liefs,
    Eline,

    Roomblush

  • Laat een reactie achter