Op zoek naar een binnenspeeltuin? Dit zijn de 10 leukste!

6 oktober 2017
Op zoek naar een binnenspeeltuin? Dit zijn de leukste in Nederland!

Als het met bakken uit de lucht komt heb ik soms twee meisjes thuis die tegen de muren opvliegen. De knutselkast is al leeg getrokken, alle spelletjes zijn al de revue gepasseerd, zelfs Netflix kan het niet meer oplossen. De dames hebben meer nodig, ze moeten vooral uit kunnen razen. Met mooi of droog weer vertrekken we op die momenten linea recta naar het strand waar Reva en Lucy hun energie volop kwijt kunnen. Maar ja, wat ga je doen als het de hele dag alleen maar regent? Heel lang heb ik het voor me uit geschoven – het lijkt me nogal hysterisch namelijk -, maar ik denk dat ik er nu echt aan moet geloven. Binnenkort gaan we tot grote vreugde van Reva eindelijk een keertje zelf naar een binnenspeeltuin.

Maak je jouw kind hier ook héél gelukkig mee? In deze 10 indoor speeltuinen kunnen de kids zich de hele dag vermaken!

1. Speelparadijs Het Speelkasteel – HoofddorpSpeelparadijs Het Speelkasteel in Hoofddorp

In Hoofddorp zit het kinderspeelparadijs Het Speelkasteel. Een geweldige plek waar kinderen lekker kunnen klimmen, klauteren of een duik nemen in de gigantische ballenbad. Reva is hier al twee keer met een kinderfeestje geweest en zij vond het natuurlijk helemaal fantastisch. Er is ook nog een grote buitenspeeltuin met een enorme air trampoline, een groot piratenschip en interactieve speeltoestellen. Je weet in ieder geval zeker dat je kind na een middagje total loss is.

‘Lees ook: De 12 leukste pretparken voor peuters en kleuters.

 

2. Indoor speelparadijs Candy Castle – AmsterdamIndoor speelparadijs Candy Castle in Amsterdam

Alleen de naam klinkt al als een feestje! Candy Castle is een indoor speelparadijs in Amsterdam en is gevestigd in een gerestaureerde monumentale kerk. Dit lijkt me zo’n bijzondere plek! Deze snoepige binnenspeeltuin heeft alles wat een kind zich maar kan wensen. En onder in de kelder is er ook nog eens een kartbaan. Hoe gaaf is dat?!

 

3. Plaswijckpark – RotterdamBinnenspeeltuin Plaswijckpark in Rotterdam

Ben je in de buurt van Rotterdam dan moet je zeker een keertje naar Plaswijckpark gaan. Dit is een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin, een theater en een park. Wat wil je nog meer? Het binnenspeelhuis – 1600 m2 – is het huis van oma en opa van der Plas en bij hen in huis mag alles. Alles wat je thuis niet mag! Zo mogen kinderen hier trampoline springen op de bedden, in de badkamer spuiten met badschuim en kruipen en klauteren door de geheime tunnels in het huis. Eén groot feest dus voor kinderen!

‘Lees ook: Naar de dierentuin: Dit zijn de 10 allerleukste in Nederland!

 

4. KidZcity – UtrechtKidZcity binnenspeeltuin in Utrecht

De spannendste en leukste attracties zijn verspreid over 5000 m2, ga in de zweefmolen of in de botsauto’s. Kinderen kunnen klimmen, glijden, rijden, spelen en kruipen. Bij KidZcity in Utrecht raken kinderen niet uitgespeeld.

 

5. KidsZoo – NoordwijkerhoutBinnenspeeltuin KidsZoo Noordwijkerhout

Binnenspeeltuin KidsZoo in Noordwijkerhout is één groot avontuur. Kinderen kunnen op 2000 m2 in dit ruim en overzichtelijke speelparadijs flink de beest uithangen. Trouwens ook een super plek voor een kinderpartijtje!

 

6. Binnenspeeltuin Haasje Over – Dorst (Noord-Brabant)Binnenspeeltuin Haasje Over in Dorst

De indoor speeltuin Haasje Over in Dorst is helemaal in het thema boerderij. Vijf glijbanen, een klimtoren, een trampoline, een ballenbak, een rodelbaan, een spinnenwebtoren, zoveel leuks is er om te doen voor kinderen. Voor de allerkleinsten is er een speciale peuterzone waar zij lekker in alle rust kunnen spelen.

‘Lees ook: Zwemparadijs: Dit zijn de leukste in Nederland.

 

7. Fun Festijn – MedemblikFun Festijn indoor speeltuin in Medemblik

Spannende speeltoestellen voor de stoere grote kids en een toffe speelplaats met ballenbak voor de kleintjes, het is er allemaal bij binnenspeeltuin Fun Festijn. Het avontuurlijke thema Piraten schateiland houdt de kinderen wel een paar uurtjes zoet. Als de avonturiers naar buiten willen dan is er ook nog een buitenspeeltuin met een air trampoline, een spannend circuit en een echte boomhut.

 

8. Giga Konijnenhol – Beerze (Overijssel)Binnenspeeltuin Giga Konijnenhol in Beerze

Speelparadijs Giga Konijnenhol is een binnenspeeltuin onder de grond, net als een echt konijnenhol. Klimmen in de hoge toren en heel hard naar beneden zoeven door de glijtube. De jongens en de meisjes kunnen zich uitleven op de springkussens, in de ballenbakken of op de klimwand. En als ze willen kunnen ze samen met hun vriendjes een ritje maken met de UFO. Kids kunnen ook genieten van de grappige capriolen van Bultje en zijn beste vriendjes tijdens de meeleefshow in het theater! Mocht iemand nog een beetje energie over hebben dan kan er nog een duik genomen worden in het zwemparadijs.

 

9. Monkey Town – GroningenMonkey Town Groningen

Gigantische klim en klautertoestellen met spannende tunnels en geheime gangetjes, indoor speelparadijs Monkey Town Groningen weet wel hoe je plezier moet maken. Superlego, trampolines, luchtkussens en uiteraard de bekende ballenbakken zorgen voor een dagje FUN in het kwadraat. Krijg je zoon of dochter nu nog maar mee terug de auto in! Dit speelparadijs is voor kinderen van 1 tot 12 jaar.

 

10. SchatEiland Zeumeren – Voorthuizen

Binnenspeeltuin SchatEiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren is een overdekt avonturenparadijs van ruim 5500 m2 vlakbij Amersfoort. In dit speelparadijs ga je terug in de tijd van de onbewoonde eilanden, piraterij, de zeevaart en de verborgen schatten. Schatgraven met de kapitein, goud zoeken, springen en glijden, schieten met de balkenkanonnen, klimmen en klauteren kinderen kunnen zich optimaal vermaken op dit zonovergoten eiland.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Winnen: Een mega speelgoedpakket uit de nieuwe My Little Pony film
Vraag maar! Een spel dat leidt tot heerlijke gesprekken met je kind

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter