Bloomingville Mini musthaves

8 oktober 2015

Het motto van Bloomingville – één van mijn lievelingsmerken op interieurgebied – is: ‘Verander je huis’. En dat lukt me altijd erg goed met dit Scandinavische label. Van vaas tot voorraadbus, van kussen tot kleedje en van houten lijst met poster tot theepot; iedere keer als er een nieuwe collectie verschijnt, wil ik alle woonaccessoires hebben. Dat de Deense designer tot vorig jaar nog geen officiële kindercollectie had, was eigenlijk best bijzonder. Want als er iemand continu verandert, zijn het wel kinderen. Een babykamer wordt een kinderkamer en een kinderkamer een tienerkamer. Gelukkig heeft Bloomingville dat toch ook gezien en is er nu een heuse Mini collectie. Een fijne kinderlijn met pure producten van natuurlijke materialen, veel wit, prachtige pasteltinten en schattige pentekeningen; echt helemaal van deze tijd! Kan ik de kamer van Finn en Charlie eindelijk ook onderdompelen in de stijl van mijn huismerk. Lees verder om de hele Bloomingville Mini collectie te bewonderen.

babykamer, kinderkamer, inrichten, ideeën, tips, bloomingville, mini, collectie, herfst, winter, 2015, 2016, bord, beker, kom, schaaltje, kussen, speelgoedkist, kist, poster, lijst, houten, vos, eekhoorn, beer, kleedje, opbergzak, huisje, ophangen, kapstVan spullen waar je kleine echt niet zonder kan – zoals beddengoed, bekers en borden – tot speelgoed (dat fornuis!!) en fantastische mooimakers voor in de baby- of kinderkamer; de kinderlijn van Bloomingville is groot en enorm divers.babykamer, kinderkamer, inrichten, ideeën, tips, bloomingville, mini, collectie, herfst, winter, 2015, 2016, bord, beker, kom, schaaltje, kussen, speelgoedkist, kist, poster, lijst, houten, vos, eekhoorn, beer, kleedje, opbergzak, huisje, ophangen, kapstDe unieke stijl van het ‘volwassen Bloomingville’ zie je ook terug in de Mini collectie. Een mix van ruwe materialen met een nostalgische Scandinavische twist, fantastische reproducties van topstukken uit vervlogen tijden en een knipoog naar Franse vintage.

babykamer, kinderkamer, inrichten, ideeën, tips, bloomingville, mini, collectie, herfst, winter, 2015, 2016, bord, beker, kom, schaaltje, kussen, speelgoedkist, kist, poster, lijst, houten, vos, eekhoorn, beer, kleedje, opbergzak, huisje, ophangen, kapstEen eekhoorn, beer, konijn, slak, bever, vos en das zijn de schitterende sterren van de herfst-winter collectie 2015. Zijn deze melamine bordjes en kommetjes niet geweldig voor de allereerste hapjes en prakjes van je kiddo? Ook een leuk kraamcadeau!

babykamer, kinderkamer, inrichten, ideeën, tips, bloomingville, mini, collectie, herfst, winter, 2015, 2016, bord, beker, kom, schaaltje, kussen, speelgoedkist, kist, poster, lijst, houten, vos, eekhoorn, beer, kleedje, opbergzak, huisje, ophangen, kapstVan poster tot muursticker, van speelgoedkist tot tipitent en van koffertje tot kussen; bij alles denk ik ‘Die wil ik!’ En dat is nu precies de kracht van Bloomingville. Er is in de babykamer of kinderkamer altijd ruimte voor een extra accessoire van dit sympathieke designlabel.

babykamer, kinderkamer, inrichten, ideeën, tips, bloomingville, mini, collectie, herfst, winter, 2015, 2016, bord, beker, kom, schaaltje, kussen, speelgoedkist, kist, poster, lijst, houten, vos, eekhoorn, beer, kleedje, opbergzak, huisje, ophangen, kapst

Worden jullie er ook al hebberig van? Wij mogen van Nederlands leukste online speelgoed- en kinderkamer accessoirewinkel PSikhouvanjou bovenstaande Bloomingville Mini set weggeven ter waarde van ruim €50,-! Hij is zo leuk dat ik zelfs mee wil doen aan deze winactie, maar helaas zijn ‘alle’ medewerkers van Lady Lemonade uitgezonderd van deelname. Wil jij kans maken op deze poster met houten lijst, beker, kom en het bord? Laat dan onder deze blog in een reactie weten waarom de spullen zo goed in jouw baby- of kinderkamer zouden staan!

DIY: Papieren dierenhoofd
Veilig op de fiets

Dit vind je misschien ook leuk

19 Reacties

 • Reply gaby 8 oktober 2015 at 7:35 am

  Onze kleine man is nu net 2,echt een moment om zijn babykamer te verfrissen naar een kinderkamer. De basis is goed, dus met leuke accesoires van bloomingville zou dat helemaal gaan lukken!

 • Reply Sarina 8 oktober 2015 at 7:39 am

  mijn dochter heeft net een nieuwe meidenkamer ipv peuterkamer. En deze kleuren passen er zo goed in. Super leuke spullen van Bloomingville

 • Reply alexandra 8 oktober 2015 at 7:40 am

  Soms kan zo’n kadootje ff op het juiste moment komen…ik hoop het#duimen

 • Reply Sandra Robbe-Brouwer 8 oktober 2015 at 7:54 am

  Omdat mijn kleine meisje het moet doen met alle stoere jongensspullen van haar grotere broer… Deze spulletjes zouden zo lief staan op haar kamertje! Dan is het een beetje wat meer haar eigen kamertje.

 • Reply Ellen Vogelzang 8 oktober 2015 at 8:13 am

  Misschien helpt dit mooie servies setje om mijn zoontje weer te laten avondeten (of waarschijnlijk ook niet, maar dan ziet het er voor mij wel gezelliger uit aan tafel ;-)). De poster zou een mooi plekje krijgen in zijn kamer

 • Reply Melissa 8 oktober 2015 at 8:28 am

  Bloomingville is zo gaaf! De mooie poster is voor in de zwart/wit/oranje kamer van Sven (nu vier maanden) en het serviessetje is voor z’n eerst hapjes.

  PS.ik ook van jou!!

  Groetjes Melissa

 • Reply Kim 8 oktober 2015 at 9:50 am

  Zeker voor mijn vriendin Laurette die nu haar eerste kleintje verwacht en zo’n mooi setje is toch een pracht cadeau, om heel gelukkig bij weg te dromen nu en te gebruiken straks!!

 • Reply Susanne 8 oktober 2015 at 11:37 am

  De muren van mijn dochters kamer zijn nog akelig leeg dus deze mooie beer van Bloomingdale zou een GROOT verschil uitmaken! De beker, kom en bord krijgen een mooi plekje in de keuken en daar mag ze lekker van eten en drinken 🙂

 • Reply Wendy 8 oktober 2015 at 1:00 pm

  Ik heb lang getwijfeld wat voor poster mooi op de muren van de nieuwe kamer van mijn dochter staat, maar geloof dat ik nu dé lijst en poster heb gevonden! Wow wat mooi! Ze zouden perfect passen op haar kamer.

  En de kom en het bord zijn ook prachtig! Als we winnen, kan kan ze in stijl (hopelijk) haar bord leegeten en drinken opdrinken.

 • Reply Irene 8 oktober 2015 at 1:52 pm

  Wat een super leuke set die jullie weg mogen geven!! Ik ben ook zo’n fan. En mijn dochtertje mag binnenkort haar eerste hapjes proeven. Een mijlpaal en daar hoor een mooi bordje bij!

 • Reply Babbe 8 oktober 2015 at 2:12 pm

  Wat een leuke spulletjes!
  Die zouden erg leuk kleuren bij de koppies van mijn zoontjes. Wie weet gaan ze dan wat meer/anders eten dan alleen brood en vlees. 😉

 • Reply Lila 8 oktober 2015 at 5:04 pm

  Wauw, wat een prachtige lijn! Ons pleegdochtertje van 3 is helemaal weg van alles wat met babydieren te maken heeft. Nu we haar iets beter kennen kunnen we beginnen met haar kamertje aankleden. Die was bij haar komst nog erg leeg en basic omdat hij natuurlijk wel bij haar persoonlijkheid moet passen en dat zou deze set fantastisch doen!

 • Reply ciska 8 oktober 2015 at 5:36 pm

  Voor mijn lieve Lotte! Dat ze maar altijd zichzelf mag zijn. Overal maar vooral in haar eigen kamertje. Serviesje is bijna te mooi om te gebruiken.

 • Reply Noor 8 oktober 2015 at 8:45 pm

  Ik ben die-hard Bloomingville fan en regelmatig shop ik weer iets moois. Ik heb alleen nog niet een servies setje voor mijn jongste dus ik zou het geweldig vinden om deze prijs mee naar huis te nemen.

 • Reply Jessie 8 oktober 2015 at 10:13 pm

  Alles is zo leuk en zo lief en helemaal mijn smaak. Ik ben zwanger van mijn eerst kindje dus zit volledig in de shopmodus. Dit mooie setje staat zeker op mijn verlanglijstje. Ik ga heel hard duimen.

 • Reply Patricia Rommelse 8 oktober 2015 at 10:38 pm

  Zo leuk!! Niet voor mijn eigen kids die zijn hier al te oud voor. Maar mijn zusje krijgt een kleintje waar ze al zo lang op gehoopt had. Ik zou dit setje voor haar willen winnen!

 • Reply India 8 oktober 2015 at 10:42 pm

  Ik denk dat ik zelf van dit bordje zou gaan eten als ik hem win zo leuk vind ik hem!!! 😉 Ik zou al deze kleine cadeautjes verdelen over mijn 3 kinderen. De poster bij mijn dochter op haar kamer, en mijn twee zoontjes mogen het servies iedere dag verdelen. Of anders, nou ja we zien wel. Eerst winnen natuurlijk waar ik heel erg op hoop!!!!!

 • Reply Magali 8 oktober 2015 at 10:44 pm

  Wat zou ik mijn zoon Bing hier graag zijn eerst hapjes brood van laten eten en voor het eerst laten wennen aan een echte beker. Ook de poster zou fantastisch in zijn kamer staan!

 • Reply Annemieke 18 oktober 2015 at 12:32 am

  Wendy, jij wint de Bloomingville set! Van harte gefeliciteerd en veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter