Happy Kids boek met meer dan 100 leuke DIY’s en uittips

22 april 2016

De momenten dat je 100% gefocust bent op je kindjes en samen kunt genieten van iets leuks doen is ontzettend fijn. Op pad of juist lekker in huis bezig zijn, het is sowieso een feestje. Helemaal met de vrije dagen en vakanties in het vooruitzicht kan ik me er heel erg op verheugen. Onze collega mamablogster Lobke Gielkens van Leuke Wereld heeft nu een hartstikke handige doe-gids geschreven, Happy Kids. Het boek staat vol met massa’s originele en budgetproof ideetjes voor creatieve uitspattingen of om op stap te gaan met de kids. Papa’s en mama’s zitten dus nooit meer verlegen om inspiratie.

Het boek geeft je voor het hele jaar door meer dan 100 gratis of betaalbare uittips in Nederland en België. En helemaal leuk je krijgt de meest originele, duurzame en goedkope do-it-yourselfs voorgeschoteld die super cool zijn om met de kinderen te doen. Zoals een kinderkapstok, houten poppenkast poppetjes gemaakt van pollepels, beestachtige maskers, easy peasy kleurrijke afdekplaatjes voor de bekertjes limonade. uittips-gezin-happykids-lobkegielkens-boek-leukewereld-diy-kinderen-creatief-inspiratie-tips-museum-vakantie-ladylemonade_nl2
Ik deel mijn favoriete DIY uit het boek waarvan ik zeker weet dat Reva en Lucy die helemaal te gek vinden. De houten poppenkastpoppen. Zie het voorbeeld op de foto hierboven met het jongetje en de drie pollepels. Super cute toch?!

Wat heb je nodig?

– Houten pollepels
– Verf
– Potlood
– Vernis
– Tijdschriften en/of boeken

Aan de slag

1. Probeer eerst een paar gezichtjes uit op een kladpapiertje zodat je zeker weet welk gezicht je op de houten pollepels wilt tekenen

2.Schilder dan de gezichtjes op de lepel. Begin eerst met de lichte kleuren en daarna pas de donkere kleuren.

3.Kinderen kunnen zelf experimenteren met kleur. Je kan ook aan de slag met papier, wol of andere accessoires om de pop te versieren. Laat de fantasie maar los gaan.

4. Zodra de verf droog is, breng je een laagje vernis aan. Dan hebben de kinderen heel veel en lang plezier van deze vrolijke poppetjes.

Mocht je dit handboek ook wel kunnen gebruiken, Happy Kids is te koop via Bol.com.

DIY: Moederdag thee
10 moeder - dochter dingen om te doen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter