Handboek voor moeders: Love Mama!

26 maart 2014

Kids gooien je altijd zo overzichtelijk leventje behoorlijk overhoop. Was je met je lief eerst druk met het aflopen van hippe feestjes, de nieuwste restaurantjes en de culturele hotspots? Nu ben je de hele dag in de weer met flesjes, luiers, halen, brengen, sportklasje hier, muzieklesje daar, eten koken, bergen wasjes draaien, boodschappen doen. Tijd voor jezelf, wat is dat ook alweer? En oh ja, er zit ook nog een lekkere vent op de bank die aandacht wil. Wil je niet blijven hangen in conversaties als ‘schatje, doe jij het fruithapje of mop, er zit een heerlijke poepbroek op je te wachten’ dan moet je jezelf en manlief toch even wakker schudden. 

boek-lovemama-elsbethteeling-relaxmama-ladylemonade_nl3 In het spitsuur van je leven komt de romantiek namelijk niet altijd vanzelf. Niet voor niets eindigt één op de drie relaties met kinderen in een scheiding. Het boekje Love Mama! stelt je gerust dat relatiedipjes er in deze fase van je leven bijhoren. Alleen er is wel werk aan de winkel want tijd voor de liefde en voor elkaar moet jezelf organiseren. In dit handboek voor moeders vind je prikkelende teksten, 101 tips en grappige illustraties om het vlammetje brandend te houden.

Een heerlijk boekje met alle cliché’s die voor mij en voor vele moeders met mij enorm herkenbaar zijn. De tips zijn makkelijk in de praktijk te brengen ook met een overvolle agenda. We hoeven echt niet meteen ingewikkelde capriolen uit te halen om de quality time voor elkaar terug te halen. Een knipoog tijdens het eten kan het vuurtje al aanwakkeren. Geef elkaar veel en vaak complimenten ‘wow, wat heb jij de vaatwasser strak ingericht’. Doe regelmatig samen een dansje met elkaar. Je maakt dan het gelukshormoon endorfine aan. Loopt het thuis niet als een trein? Dansen, klagen en lachen met vriendinnen is een prima medicijn.

boek-lovemama-elsbethteeling-relaxmama-ladylemonade_nl2 Neem je man regelmatig mee uiteten naar de Thai, gegarandeerd succes. De hete stof capsaide in rode peper stimuleert de productie van het liefdeshormoon oxytocine. Dit en nog veel meer leuke inzichten en adviezen komen voorbij waarbij lol een onmisbaar element is in het hele verhaal. Vanaf aanstaande vrijdag is Love Mama! te koop en wij mogen alvast twee exemplaren weggeven. Wil je kans maken? Wat is jouw gouden LOVE-tip om je relatie ‘up and running’ te houden?

De Zwangerschaps aftelkalender
Mama sneakers

Dit vind je misschien ook leuk

10 Reacties

 • Reply Melanie 26 maart 2014 at 8:37 am

  Regelmatig met mijn lief samen in bad gaan. Lekker ontspannen en bijkletsen.

 • Reply Anna 26 maart 2014 at 8:59 am

  Kindjes naar opa en oma,en samen uit eten,en naar de film. Of gewoon samen bank hangen is ook fijn!

 • Reply Birgit 26 maart 2014 at 1:08 pm

  Als de kids op bed liggen sushi bestellen, wijntje erbij en samen genieten.

 • Reply Rianne 26 maart 2014 at 9:13 pm

  Samen spontaan op pad. Oppas bellen en zomaar op een doordeweekse dag uiteten gaan.

 • Reply Nancy 26 maart 2014 at 11:32 pm

  Weekendje weg naar een gezellige stad of een relax sauna weekend.

 • Reply Sanne 26 maart 2014 at 11:56 pm

  Wij hebben 1x in de 2 weken elke vrijdagavond oppas. Niet heel spontaan maar wel altijd een momentje quality time in de planning staan. Dan gaan we lekker uiteten of naar een voorstelling. Zo fijn dat je dit dan altijd in het vooruitzicht hebt. Kan ik me enorm op verheugen.

 • Reply Joyce 27 maart 2014 at 12:44 pm

  Zo nu en dan een lief briefje bij zijn lunch verstoppen. Een kaartje in zijn jaszak met een klein gedichtje. Op zijn kussen een klein cadeautje leggen wat hij vindt voor het slapen gaan. Kleine moeite, groots effect.

 • Reply Esther 27 maart 2014 at 9:17 pm

  Wij schrijven elkaar soms een liefdesbrief waarom we elkaar nog steeds zo leuk vinden. Ik kan je verzekeren dan krijg je vanzelf weer kriebels in je buik.

 • Reply Kim 27 maart 2014 at 11:02 pm

  Het zit hem in de kleine dingen. Als mijn lief aan het koken is en keihard begint te zingen dat hij zoveel van me houdt dan smelt ik al.

 • Reply Cynthia 1 april 2014 at 2:29 pm

  Sanne en Kim jullie hebben allebei een Love Mama boek gewonnen. Deze komen z.s.m jullie kant op. Veel leesplezier!

 • Laat een reactie achter