Uitbreiding trukendoos

20 februari 2015

Dagelijks verandert Jeroen in een echte circusartiest. Reva en Lucy worden getrakteerd op een portie acrobatiek waar deze mama jaloers op is. Na de voorstelling wordt hij als een held ontvangen en is zijn uitsloofmissie geslaagd. Ik zie alleen maar een dikke vette grijns op zijn gezicht die zegt ‘kijk mij eens even een hele coole papa zijn’. De meiden leggen de lat nog niet heel hoog, dus nu komt hij er nog prima mee weg. Doe maar een beetje gek en dan giert en gilt er tenminste al eentje de kamer door.

De verwachtingen gaan natuurlijk wel bijgesteld worden door Reva en Lucy. En dan maak je echt geen indruk meer met een paar meter op je handen lopen, jongleren met de poppen of vier koprollen achter elkaar te doen. Wil je dan nog een beetje in de picture blijven staan dan moet je wel van hele goede huize komen. Reva blikt of bloost nu soms al niet meer als papa een gouwe ouwe truc uit de kast haalt. Hij krijgt een boze blik en het verzoek om haar vooral niet te storen onder haar Troetelbeertjes televisie momentje. Oeps, de strijd aan gaan met de snoezige beertjes is wel heel erg kansloos. Er is werk aan de winkel en dat betekent dat hij als de sodemieter zijn trukendoos moet uitbreiden.

boek-indrukmaken-kinderen-uitgeverijsnor-goochelen-spelen-humor-lachen-papa-mama-cadeau-vaderdag-held-ladylemonade_nl2 Het boekje ‘Maak indruk op je kinderen’ is ‘het’ hulpboek om weer de volledige aandacht te krijgen van je kids. Met super handige tips en tricks en interessante wetenswaardigheden wind je ze binnen no-time weer om je vingers. Na het lezen van dit boekje kun je praten met dieren, schatzoeken, vuurspuwen, weet je als geen ander hoe je een hond, tamme rat of een vis een ingewikkeld kunstje kan leren. Kun je glazen laten zingen, weet je alles te vertellen over sterren en planeten en kun je goochelen als de beste. Als Jeroen nu niet ‘sky high’ scoort bij onze dametjes weet ik het ook niet meer. Dit is ook het perfecte boekje voor opa’s, oma’s, tantes en ooms en ook voor deze mama. Kids, be prepared!

DIY: Complimentenkaartjes
City-eet-trip Rotterdam

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter