Boekenparadijs

24 april 2015

Verandert jouw huis ook al in een kleine kinderbibliotheek? Hier thuis hebben de meiden al een serieuze boekenverzameling. In allerlei soorten en maten en iedere week is een ander boekje weer favoriet. Een heilig voorleesmoment is ’s avonds met papa voor het slapen gaan. Dit is ook één van de weinige momenten op de dag dat de ratelkontjes muisstil zijn.

boeken-boek-plank-opbergen-opruimen-kinderkamer-wand-muur-decoratie-accessoires-interieur-ladylemonade_nl2 Zoveel boekjes zijn prachtig gemaakt en super mooi geïllustreerd, die verdienen een mooi plekje in de kinderkamer. Deze boeken opbergers maken meteen iets moois van de kinderkamermuur. Wat denk je van een stoere skateboard plank of een sprookjesboom?! Bij Reva hangt er een houten fruitkistje aan de wand om al het leesvoer netjes bij elkaar te houden. En nummer 5, het kruidenrekje van Ikea, vind ik ook super cool. Dit rekje is namelijk perfect om boekjes in op te bergen, schilder het in een kek kleurtje en klaar ben je.

1. Fruitkist € 14,- 2. Metalen muuropbergers € 49,95 3. Picture shelf € 36,95 4. Muurkastje boom € 35,95 5. Kruidenrek  € 3,99 6. Muurkastje stippen € 35,95 7. Skateboard muurplank p/s € 89,- 8. Wandkastje set van 3 € 8,99 9. Pastelkleurige metalen plank € 64,95

Kinderkamer inspiratie
Dieren avontuur

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Melanie 24 april 2015 at 8:11 am

    Wat een goed idea dat Ikea rekje. lizzy zal denk ik alleen helemaal gelukkig worden als er zo’n schattige roze groene boom bij haar aan de muur hangt. Heel leuk!!

  • Laat een reactie achter