Een hoofd als een zeef!

11 november 2013

Kon ik eerst nog hele waslijsten onthouden. Na twee zwangerschappen is mijn hoofd één grote zeef geworden. Ik was altijd een organisatie expert op en top. Nu ligt het huis vol met lijstjes en briefjes om mijn chaotische hoofd in het gareel te houden.

Shocking is toch wel dat de meest simpele dingen het moeilijkst zijn om te onthouden.  Aan welke borst heeft Lucy ook alweer voor het laatst gedronken? Moet toch niet zo moeilijk zijn om te onthouden. Dikwijls zat mijn schatje 3 uur later weer uit dezelfde borst te drinken. Poppedop weet wel raadt met verstrooide moeders zoals ik. Zij bedenken en ontwerpen producten die het verzorgen van je kleintje een stuk makkelijker maken.

vergeten, kunstvoeding, zwanger, borstvoeding, borst, welke, om de beurt, afwisselen, klok kijken, leren, kind, peuter, kleuter, baby, Poppedop, Poppedop.com, boobytag, clever clock, hulpmiddel, hectiek, druk, stress, relaxed, makkelijk, snel, tijd, minut Zoals de trendy Boobytag die helpt je een handje bij de borstvoeding. Je klipt de BoobyTag aan je BH-bandje van de borst die je net hebt gegeven. Na een paar uur weet je meteen welke borst aan de beurt is. Ze zijn er in verschillende vrolijke trendy varianten. Voor maar € 4,95 per drinkt je baby’tje altijd uit de juiste borst.

vergeten, kunstvoeding, zwanger, borstvoeding, borst, welke, om de beurt, afwisselen, klok kijken, leren, kind, peuter, kleuter, baby, Poppedop, Poppedop.com, boobytag, clever clock, hulpmiddel, hectiek, druk, stress, relaxed, makkelijk, snel, tijd, minut

 

Nog een ander slim hulpmiddeltje bedacht door Poppedop is de Clever Clock. Vaak genoeg vergeet ik door alle hectiek het tijdstip van Lucy’s laatste voeding. De Clever Clock geeft je een handig geheugensteuntje. Hiermee kun je instellen wanneer je kleintje voor het laatst gegeten heeft of op welk tijdstip je een medicijn hebt gegeven. Zo weet je eenvoudig wanneer het volgende voedings- of medicijn moment er aan komt. Is je kindje al wat groter dan kun je de klok gebruiken om klokkijken en besef van tijd te leren. Je kunt duidelijk aangeven hoe lang je uk bijvoorbeeld nog TV mag kijken. Weet iedereen waar hij aan toe is en dat scheelt hopelijk weer veel frustraties.

Laat ons weten wat jouw geheugensteun tip is.

Relax Mama!
DIY: Zwarte Pieten pet

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter