Boxbo – nieuw zomercollectie kindersandalen

25 januari 2019
Boxbo - nieuw zomercollectie kindersandalen

Verklaar ons maar voor gek, maar een beetje stiekem loeren naar de zomer maakt ons heel blij. De nieuwe zomercollecties zijn in aantocht en het gaat weer een feestje worden. Zo kunnen we het niet laten om je alvast iets super tofs te showen van het te gekke Franse merk Boxbo. Wij laten je alvast de eerste collectie Boxbo kindersandalen aan je zien. Deze mag je namelijk echt niet missen!

Boxbo kinder regenlaarzen

Boxbo - nieuw zomercollectie kindersandalen

Boxbo is een jong Frans merk en heel bekend om hun superleuke kinder regenlaarzen. Deze regenlaarzen zijn net een tikkeltje anders dan wat je gewend bent. En dat maakt ze juist zo ontzettend leuk. Vanaf het begin zijn deze hippe regenlaarzen al meteen een grote hit geweest. En nu komt het Franse label weer met iets héél nieuws, namelijk hun eerste kindersandalen collectie!

‘Lees ook: Onze 10 favoriete hippe budget kinderkleding merken.

Boxbo kindersandalen

Boxbo - nieuw zomercollectie kindersandalen

Ze zijn zo ontzettend tof om te zien, de nieuwe Boxbo kindersandalen. Vanaf 25 februari kun je deze leukerds shoppen! Wij weten nu al zeker dat deze heerlijke zomer shoes volgend seizoen een groot succes gaan worden.

Boxbo - nieuw zomercollectie kindersandalen

Het zijn stevige en hippe zomerschoenen met een funny touch, zoals we gewend zijn van dit merk. Dus zet de datum in je agenda, je kunt alvast maar goed voorbereid zijn op het mooie weer! Je shopt het label onder andere bij Little Legends.

Boxbo - nieuw zomercollectie kindersandalen
Dé kindermodetrends voor deze zomer
LL Trend Alert - De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter