Broodnodig

21 juni 2013

Waarschijnlijk voor elke moeder herkenbaar; je kleine komt thuis zonder zijn/haar broodtrommeltje. Helaas er zitten meerdere kindjes met een Brandweerman Sam of Dora trommeltje in de klas. Stop maar met elke keer een nieuwe drinkbeker of lunchbox te kopen. Op de site van My Mepal kun je namelijk zelf een lunchbox, drinkfles of schoolbeker maken en personaliseren. En dan raak je hem nooit meer kwijt.

Het werkt heel simpel. Je gaat naar www.mymepal.com.

boterham, broodtrommel, beker, schoolbeker, school, waterfles, lunch, brood, onderweg, eten, drinken, zelf ontwerpen, personaliseren, met naam, naam, Mepal, My Mepal, kind

Op de website kun je kiezen voor het product waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld een lunchbox, schoolbeker of waterfles. Maar je kunt natuurlijk ook meteen een heel setje maken in dezelfde stijl!

 

 

 

 

boterham, broodtrommel, beker, schoolbeker, school, waterfles, lunch, brood, onderweg, eten, drinken, zelf ontwerpen, personaliseren, met naam, naam, Mepal, My Mepal, kindDan geef je jouw item een leuk kleurtje. Je kunt hem uni maken, maar het is natuurlijk nog leuker om voor de deksel een andere kleur te kiezen dan de onderkant. Dat steekt lekker af.

 

 

 

 

boterham, broodtrommel, beker, schoolbeker, school, waterfles, lunch, brood, onderweg, eten, drinken, zelf ontwerpen, personaliseren, met naam, naam, Mepal, My Mepal, kindOp de deksel kun je nu ook nog een afbeelding of foto van je kindje zetten. Wij hebben zelf een leuke afbeelding op internet gevonden, maar My Mepal heeft ook een aantal leuke plaatjes in het archief waar je uit kunt kiezen.

 

 

 

boterham, broodtrommel, beker, schoolbeker, school, waterfles, lunch, brood, onderweg, eten, drinken, zelf ontwerpen, personaliseren, met naam, naam, Mepal, My Mepal, kindAls finishing touch personaliseer je het product nog met de naam van je kind. Nu nog even afrekenen en dan is hij klaar om in gebruik te nemen!

 

 

 

 

De site werkt heel duidelijk en overzichtelijk, het kan niet mis gaan. Het kost niet veel tijd om alle stappen te volgen. Zelf heb ik voor de lunchbox midi campus gekozen. Deze kost € 12,99. Voor het ontwerp heb ik beeld gevonden op het internet. Het product kun je dus helemaal zelf naar eigen smaak ontwerpen.

Annemiek heeft voor Finn zijn lunchbox gekozen voor een stoere ouderwetse auto afbeelding met zijn naam erop. En Reva haar lunchbox is helemaal in Bambi-style. Onze kindjes kunnen nu gezellig samen op pad en niemand die hun lunchboxjes nog per ongeluk zal meenemen.

Wil jij ook zo’n mooie lunchtrommel? Like dit bericht op Facebook en laat ons hieronder weten hoe jij hem zou pimpen. Wie weet win jij dan een waardebon van €20,- voor My Mepal! Kan je kleintje mooi met een nieuwe broodtrommel of beker het nieuwe schooljaar in.

Labeltje hier, labeltje daar
Met eten spelen

Dit vind je misschien ook leuk

6 Reacties

 • Reply Margot 21 juni 2013 at 1:03 pm

  Voor Aydin zou ik hem groen maken en met aapjes erop. Hij is gek op apen. Straks gaat hij naar de kleuters. Met deze broodtrommel os hij vast minder zenuwachtig.

 • Reply Miranda 21 juni 2013 at 1:06 pm

  Als ik die bon zou winnen, zou ik een broodtrommel maken met de foto van mijn dochter d’r op. Weet iedereen dat ie van haar is. Ze is er al 2 kwijtgeraakt!! Dus die bon komt wel van pas

 • Reply Lisanne 22 juni 2013 at 12:21 pm

  Knalroze voor Milou en met uiltjes erop op een tak van een boom. En dan de rand geel. Ik heb al een beker van mepal voor haar dus dan is de set compleet en is ze helemaal klaar voor school!

 • Reply Renata 23 juni 2013 at 11:56 am

  Groen met een appelprint en rode rand. Voor mijn oogAPPEL 😉

 • Reply Mariette 23 juni 2013 at 8:41 pm

  Floor vindt brood eten niet zo heel leuk, dus ik zou er een echte feesttrommel van maken. Hopelijk eet ze. Haar broodjes dan wel een keer op. Dus met die bon maken jullie niet alleen haar, maar ook mij blij! Hoop dat ik hem win!

 • Reply Annemieke 28 juni 2013 at 8:07 pm

  Mariette, jij hebt de cadeaubon van My Mepal gewonnen. Gefeliciteerd. Maak er iets moois van!

 • Laat een reactie achter