5 x Budgetproof kinderkleding shoppen

18 april 2017
kinderkleding; goedkoop; betaalbaar; kleding; budgetproof; goedkope kinderkleding winkels - goedkoop; budget; betaalbaar; meisjeskleding; zomer; kids fashion; weinig geld; betaalbaar; jurkjes; meisjes; tips; Hema; Kiabi; Lindex; H&M; Zara; Zeeman; Next; Mango;

Soms moet ik er nog steeds aan wennen dat ik ieder seizoen praktisch een hele nieuwe garderobe voor de meiden moet shoppen. Begrijp me niet verkeerd ik ben gek op winkelen en ik ben ook dolbij dat Reva en Lucy goed groeien. Het is alleen wel weer even een flinke aanslag op je portemonnee. Nu heb ik nog het geluk dat kleding van Reva ook nog prima door Lucy gedragen kan worden. Hoewel sommige kledingitems of kleurtjes bij Reva onwijs leuk staan, past het juist soms helemaal niet bij Lucy. Als ik shop mix ik meestal iets duurdere merken met goedkopere kleding. Sinds Reva op de kleuterschool zit ben ik alleen wel veel meer budgetproof gaan shoppen. Ze gaat namelijk tip top de deur uit naar school, maar komt terug met een gat in haar legging, een scheur in haar rokje of een vlek op een shirt die er never nooit meer uit gaat. Blijkbaar hoort dit erbij, dus ik maak het mezelf iets makkelijker. Vandaag deel ik mijn favoriete betaalbare kinderkleding shops.

1.Next

Vorig jaar zomer heb ik bij Next zoveel leuke jurkjes geshopt voor de meisjes. Afgelopen oktober waren Annemieke en ik een dagje in Newcastle en heb ik eindelijk een keer de fysieke Next winkel kunnen plunderen. Wat een feestje was dat! Hopelijk komt er ooit ook een Next winkel in Nederland.

goedkope kinderkleding winkels - goedkoop; budget; betaalbaar; meisjeskleding; zomer; kids fashion; weinig geld; betaalbaar; jurkjes; meisjes; tips; Hema

2.Mango

De Mango in Haarlem bezoek ik geregeld voor mezelf, maar voor de kids hebben ze ook te gekke en betaalbare kledingcollecties. Ik vind het bijna jammer dat de kinderkleding collectie niet in de winkel verkocht wordt. Misschien eigenlijk ook wel beter voor mijn portemonnee, anders neem ik iedere keer weer wat mee uit de winkel.

goedkope kinderkleding winkels - goedkoop; budget; betaalbaar; meisjeskleding; zomer; kids fashion; weinig geld; betaalbaar; jurkjes; meisjes; tips; Hema; Kiabi; Mango

3.Hema

Natuurlijk mag onze oude vertrouwde Hema ook niet ontbreken in dit lijstje. Kwam ik er eerst altijd voor de rompertjes – die vond ik zo fijn – nu koop ik er vestjes of lieve jurkjes. Altijd goed!

4.Kiabi

Een online winkel waar je even goed voor moet gaan zitten is Kiabi. Hier vind je van alles en nog wat voor de meisjes en de jongens. Soms moet je even goed zoeken, maar je gaat nooit met lege handen de online winkel uit.

goedkope kinderkleding winkels - goedkoop; budget; betaalbaar; meisjeskleding; zomer; kids fashion; weinig geld; betaalbaar; jurkjes; meisjes; tips; Hema; Kiabi

5.Lindex

Deze shop ken ik nog niet zo lang, maar bij Lindex kun je ook heerlijk winkelen voor fijne prijsjes.

goedkope kinderkleding winkels - goedkoop; budget; betaalbaar; meisjeskleding; zomer; kids fashion; weinig geld; betaalbaar; jurkjes; meisjes; tips; lindex

Naast deze vijf budgetproof kinderkleding shops kom ik uiteraard ook regelmatig bij de H&M, de Zara en de Zeeman. Wat is jouw favoriete winkeladresje?

Shop tip: Nieuwe strand collectie van H&M voor kids (en mama's!)
Winnen: Little Label zomeroutfit

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter