Groen cadeautje

10 maart 2014

Cadeautjes krijgen en geven vind ik altijd heel leuk om te doen.  En dan gaat het niet om een groot of duur cadeau. Het gaat om het gevoel wat je meekrijgt bij het ontvangen hiervan en de moeite die iemand hier voor doet. Dit kan al een mooi kaartje zijn met een lieve tekst van een goede vriendin. Of een bijzonder geschenk voor een speciale gebeurtenis die je altijd blijft herinneren. Eigenlijk een cadeautje wat met veel liefde wordt gegeven.

groen, milieu, natuur, groenere wereld, steunen, opgroeien, vieren, vriendschap, goede doel, boompje, verjaardagsfeestje, symboliek, cadeau, geboorte, kraamcadeau, verjaardag, kerst, huwelijk, origineel, woezel en pip, boom, schenken, geschenk, geboortebo ‘Geef een boompje cadeau’ is een origineel voorbeeld hiervan. Dit kun je voor een geboorte van een kleine, een verjaardag, Vaderdag of voor het vieren van een vriendschap geven. Elk boompje heeft zijn eigen symboliek. Bijvoorbeeld de Berk oftewel de Geboorteboom wordt geassocieerd met een nieuw begin. Zeer origineel voor een kraamcadeau. Is weer eens iets anders dan een setje kleding voor een newborn baby. Je kunt ook de Tante Perenboom van Woezel en Pip geven. Hoe leuk is het als de kleine later zijn verjaardagsfeestje viert onder deze boom met ‘home made’ perenijsjes en perenlimonade?

Een bijzonder cadeautje waarmee je een steentje bijdraagt aan een groenere wereld en je steunt meteen de organisatie Nature for Kids. Dit is een stichting die kinderen in ontwikkelingslanden bewust wil maken van hun eigen natuurlijke omgeving en respect wil bijbrengen voor natuur, milieu en bedreigde diersoorten.

Wasbare zwemluiers
Verre reizen maken met de kids

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter