Een doosje vol liefde

23 april 2014

Gespot ‘Love in a box’: een box vol inspiratie kaartjes in een prachtige verpakking. Ik vind de titel al hartverwarmend. Het zou toch mooi zijn als we een doosje vol liefde kunnen geven aan iemand die je lief is. ‘Love in a Box’ bestaat uit 36 persoonlijke kaartjes die je cadeau kunt doen aan een speciaal persoon. Een vriendin die gaat trouwen, een geboorte van een babywurm, aan de liefste papa van de hele wereld, aan de coolste opa en oma. Teksten die je inspiratie geven, een energy boost bezorgen die je nu heel goed kan gebruiken, of die je kan helpen met het maken van een beslissing.

love in a box, liefde, relatie, trouwen, trouwerij, persoonlijk, tip, trouwfoto's, familie foto's, bruiloft, gelegenheid, speciaal, moment, vriend, steun, hulp, moeilijke tijden, zwaar, alleen, waarderen, waardering, liefde, cadeau, zwanger, speciaal, moeder, mama, papa, vader,  bijzonder, uniek, origineel, man, moeder, opa, oma, vriendin, vriendinnen, beste vriendin, cadeau, geboorte, baby, kraamcadeau, trouwcadeau, persoonlijk, foto's, kinderen, kindjes, kind, armband, vriendschap, gezin, familie, valentijnsdag, valentijn, kerst, verjaardag, moederdag, vaderdag, feest, inspiratie, energie, teksten, tekst, inspiratievolle, bijzonder, quote, emigreren, vakantie, ver weg, heimwee, herinnering, missen, Maak het nog persoonlijker door foto’s in te sturen die verwerkt worden in de kaartjes zelf. Vertederende foto’s van je kleintjes, foto’s van je vriendinnengroep voor de bruid to be. Lijkt me heerlijk als je een paar dagen weg bent en ‘s ochtends als je wakker wordt een kaartje trekt met een tekst waar je spontaan van gaat vliegen en dan ook nog je schatjes je lachend aankijken.

Er zijn verschillende setjes mogelijk wat betreft de invulling van de box. Als extraatje krijg je er ook nog een schattig armbandje bij. Die kun je dragen als herinnering of als vriendschapsarmbandje. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit zo een onwijs mooi en ontroerend cadeautje is om te ontvangen. Het perfecte cadeau dus voor moederdag voor alle lieve mama’s jong en oud.

Ik ga op reis en ik neem mee...
Brievenbus cadeautjes

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter