Leuke cadeautjes voor jezelf voor onder de boom

13 december 2022
Leuke cadeautjes voor jezelf voor onder de boom!

In december zijn we geneigd om vooral met anderen bezig te zijn. We leveren onze bijdrage aan het kerstdiner op school, koken uitgebreid voor familie en vrienden, kopen de leukste cadeaus voor onze kinderen en versieren het huis en maken het gezellig. Maar wat we hierbij nog wel eens vergeten? Onszelf! We rennen en vliegen van hot naar her, maar treffen aan het einde van de maand vaak weinig cadeautjes voor onszelf onder de boom aan. Maar dit jaar niet, want we gaan het gewoon schaamteloos zelf regelen. Ter inspiratie hebben wij een aantal super leuke cadeau tips op een rij gezet! 

Dit zijn de leukste cadeautjes voor jezelf voor onder de boom!

Bijzondere kaarsen

Cadeautips voor jezelf | 10 Leuke ideeën om te vragen of jezelf cadeau te doen.

Kaarsen kun je in deze maanden niet genoeg hebben. Ze maken het binnen gezellig als het buiten guur en donker is. Het is nu bijvoorbeeld erg hip om verschillende soorten kandelaars met elkaar te combineren en daar allerlei soorten kaarsen in te steken van verschillende lengtes, kleuren en design. Dus shop voor jezelf een paar mooie exemplaren, wikkel ze in kerstpapier en leg ze als cadeautjes voor jezelf onder de boom.

Altijd online

Leuke cadeautjes voor jezelf voor onder de boom!

Denk je; het is maar één keer per jaar Kerst dus ik pak voor mezelf lekker uit? Geef jezelf dan een nieuwe telefoon cadeau onder de boom. Leuk én praktisch. Want één ding is zeker; je gaat hem veel gebruiken. Voor praktische zaken zoals het lezen van de nieuwsbrieven van school in de school app tot werk gerelateerde dingen en ontspanning zoals lekker scrollen over Instagram. Tegenwoordig doen we bijna alles online. De iPhone 12 is een perfecte optie, want je betaalt niet de hoofdprijs zoals voor de nieuwste mobiele telefoon modellen. Maar het is wel echt een toptoestel. En ook kun je voor een refurbished telefoon kiezen, dan ben je nog duurzaam bezig ook. In plaats van een abonnement met toestel, belminuten & data in één, kun je dan voordelig sim only afsluiten.

Bloemen abonnement

Leuke cadeautjes voor jezelf voor onder de boom!

Een cadeau voor jezelf waar je ook langer plezier van hebt, is een bloemen abonnement. Iedere week, om de twee weken of iedere maand ontvang je een prachtig boeket thuisbezorgd, zodat het altijd gezellig is in huis. Je kunt van te voren zelf bepalen welke stijl bloemen je graag wil en hoe vaak en wanneer je ze bezorgd wil hebben. En als het een keer niet uitkomt vanwege vakantie bijvoorbeeld, dan kun je altijd een keer overslaan of het abonnement stopzetten. Een onwijs leuk cadeautje voor jezelf voor onder de boom.

Lekker lezen

Leuke cadeautjes voor jezelf voor onder de boom!

Een activiteit waar we altijd te weinig tijd voor hebben (of maken), maar die wel heel fijn én goed voor je is? Lezen! Boeken lezen zorgt ervoor dat je stressniveau verlaagt en je dus lekker kunt ontspannen. Je kunt jezelf trakteren op een echt boek. Of nog beter, je kiest voor een e-reader waardoor je gelijk toegang hebt tot een eindeloze bibliotheek. Ideaal om mee te nemen op vakantie en je hebt alle boeken tot je beschikking die je maar wilt. Een e-reader is dan ook een investering in jezelf!

Mooi sieraad

Leuke cadeautjes voor jezelf voor onder de boom!

Een mooi sieraad vinden ook veel moeders leuk om te krijgen. Jij ook? Kies bijvoorbeeld voor één of een paar nieuwe oorbellen, een lief armbanden setje met gekleurde steentjes, een mooie ring, infinity kettinkjes voor jou en je dochter samen of een ketting met een bijzondere hanger. Jij kent jezelf het best en een sieraad is echt iets persoonlijks, dus dit kun je ook gewoon het allerbeste aan jezelf cadeau geven en niet aan iemand anders overlaten. Ter inspiratie kun je ons blog met leuke sieraden merken eens bekijken.

Bijzondere edelstenen

Leuke cadeautjes voor jezelf voor onder de boom!

Ben je spiritueel ingesteld en sta je open voor de kracht van edelstenen? Of vind je het gewoon hele mooie interieur decoratie? Dan zijn mooie edelstenen hele bijzondere cadeautjes voor onder de boom. Iedere steen heeft zijn eigen kracht en helende werking, waardoor je voor jezelf een echt persoonlijk en liefdevol cadeau kunt uitzoeken. Ze zeggen wel eens dat je onderbewust altijd voor een steen kiest die je nodig hebt. En er worden van edelstenen ook bijzondere dingen gemaakt die ook leuk zijn als cadeau, zoals kaarsenhouders of lampjes.

Cadeaubon voor een massage, schoonheidsbehandeling, healing of sauna bezoek

Leuke cadeautjes voor jezelf voor onder de boom!

En tot slot kun je jezelf als cadeautje ook me-time geven onder de boom. In de vorm van een bon voor een fijne massage, een uitgebreide gezichtsbehandeling, een manicure of healing. Een mooi excuus om eens te stoppen met vliegen en rennen en tijd te maken voor jezelf. Van zoiets kom je vaak als herboren weer terug, zodat je de dagelijkse hectiek weer even aankan.

Dit waren onze cadeautjes tips voor onder de boom. Weet jij nu al wat je op je wensenlijstje zet? Sla jezelf dit jaar in ieder geval niet over, zet je bescheidenheid opzij en koop voor jezelf een cadeau waar je echt blij van wordt.

Een vrolijke kerstengel knutselen met kinderen
Zo creëer je in een paar stappen een gezellig hoekje!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter