Toffe vakantietip: Scandinavisch glamperen op een camping bij Venetië

10 juni 2017
Vakantie tip: Nordisk Village - glamperen op een camping Venetie

Heb jij nog niks geboekt voor de aankomende zomervakantie, maar wil je eigenlijk nog wel graag weg? Dan moet je dit toffe nieuwe kampeerconcept zeker even checken! Luxe tenten met een Scandinavische inrichting op een camping in Italië, pal naast Venetië. En allemaal net opgeleverd, dus gewoon nog beschikbaar voor deze zomer. Als ik nog niks geboekt had, dan was ik hier absoluut heen gegaan. Ik zie mezelf al helemaal een hapje eten maken aan dat grote outdoor kookeiland en ‘s avonds met een tijdschrift op die houten vlonders voor die geweldige tent zitten. 

Nordisk Village

Het nieuwe Nordisk Village is een soort glamping meets staycation. Het ‘dorp’ bestaat uit tien witte, katoenen tenten met elk een eigen terras en een grote gemeenschappelijke keuken in het midden. Het interieur van de tenten is natuurlijk en eenvoudig, maar luxe. In iedere tent is plek voor vier personen – één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden – en staan twee stoeltjes, een koelkast, een servies- en bestekkast en een kastje voor toiletspullen.

‘Lees ook: Geboekt! De perfecte kidsproof vakantie.’

‘Lees ook: 5 kidsproof vakanties in Nederland.’

Camping Venetie

De tien tenten zijn neergezet op Camping Ca’ Savio, een camping bij Venetië pal aan de zee met een zandstrand van 1 kilometer lang. Ook beschikt de camping over een zwembadcomplex op twee verschillende plekken op het terrein. In de zwembaden vlakbij het restaurant kunnen de kinderen piraatje spelen op het piratenschip en van de glijbanen af roetsjen. En de zwembaden middenin het pijnboombos zijn bedoeld voor wie zich in een rustige omgeving lekker wil ontspannen. Ook beschikt de camping over een animatieteam, supermarkt op de camping, bar en een pizzeria.

‘Lees ook: Het Gardameer met kinderen.’

Van glampingconcept naar wereldwijde keten

De tien tenten van Nordisk Village op camping Venetie zijn gloednieuw, want ze werden pas half mei gelanceerd. Ze zijn daarom ook nog beschikbaar voor deze zomer. Prijzen gaan vanaf €50,- per nacht, in het hoofdseizoen betaal je het dubbele. Voor meer info kun je terecht op de website van Camping Ca’ Savio. In het komende jaar zullen er op meer plekken ter wereld Nordisk Villages verrijzen – waaronder nog één in Italië, in Frankrijk en één in Japan. Het is de bedoeling dat dit concept uiteindelijk een wereldwijde keten wordt. Wij zijn alvast fan!

‘Lees ook: Op zomervakantie in Fendels.’

Nieuw! Olaf's Frozen Adventure - bekijk de eerste trailer
Met een peuter de wereld rond - G'day Australië

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter